< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 kg Antep fıstığı 59,90 trendyol (5. sayfa)
-
-
Ya arkadaş daha gelmeden aldığımıza pişman ettiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben daha önce aldım bu fıstığı çok beğendim
ufak boyutlu ama
fındık gibi kütür kütür bir fıstıktı
o tarzı sevenler memnun kalacaktır
aynı ürün gelirse tabi
-
Alagözler siparişi verdim inşallah iyi çıkar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeren yerden yere vurmuş. Öven tepelere çıkarmış. Bakalım gelsin görecez. Umarım pişman olmayız
Otomatik yükleniyor mu yazmadan şikayet etmeden vs
quote:
Orijinalden alıntı: oktay1910Otomatik yükleniyor mu yazmadan şikayet etmeden vs
otm evet, ama trendyolun işi belli olmaz takip edin hesabı sipariş sonrası
-
Ekim ayında , ALAGÖZLER( natural 1 kg yazan ,mavi ambalajlı) , BOTAN DOĞALl (siirt fıstığı karton ambalajla gönderildi,brüt ağırlığı 500gram yazıyordu) , ANTEP DÜKKANI (500 gram antep fıstığı) , KARLIOĞLU (1kg ana çıtlak) aldım .
-Alagözlerde lezzet çok kötüydü , aşırı fazla kapalı çıkmıştı ve çok çok küçüktü , pişman olmuştum , hiç keyif alamadım.
-Botan siirt fıstığı karton ambalajıyla brüt olarak 500gramdı , yani fiyat aslında 500grama göre değildi , taze değildi , kısmen kargo poşetine dökülmüştü
-Antep dükkanından aldığım o zamanki fiyatına göre iyiydi , kapalı sayısı ve çürük pek yoktu
-Karlıoğlu ana çıtlak , tazelik , açıklık ve çürük yönünden kıyaslanınca diğerlerine göre çok çok iyiydi.
Bu ay evdeki toslalardan birisiyle büyük ihtimal karlıoğlu alırım , 2 kg olan fiyatı artmazsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nigeç gönderiyor eksik gönderiyor ama tadı iyiydi. karlıoğlu da 73.9 olmuş
1kg aldım alagözlerden aşırı bir fark yok diğerine göre
grakipsiz en iyisi
-
Antep fıstığı genel olarak çok pahalı kabuğunu da varsayarsak. Sırf bu yüzden gidip kaju aldım 450 gram 20 liraya geldi kuponlarla.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1 kilo aldım güzel. Tavsiye ederim.
Son partiden mi aldınız acaba .paketlenme tarihine bakabilirmisiniz rica etsem ..quote:
Orijinalden alıntı: townat34
1 kilo aldım güzel. Tavsiye ederim.
Antep f. gurmesiyim her akşam mutlaka bir avuç yerim ..by izzet (migros)ambalajlı Antep'te bir numaram.alagözler e gelince :bugune kadar hep f/p pesinde yılları verdim ama bu fiyata bu kaliteyi verene raslamadim 1 kilo denemek için aldım son partiyi eğer güzel çıkar ise bir teşekkür notu ile 6 kg daha alacağım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 14 Kasım 2020; 0:43:29 >
10 Kasım'da aldım hala bir hareket yok. Siparişiniz alındı diyor. O kadar... İletişime gecicem
Benim 9 kasımdan beri öyle. Gönderilmedi.
-
Evet . 3 gün önce sipariş verdim bugün geldi. Küçük ama lezzetli taze.
Tarihe bakmadım inanın. Posetide de çöpe attim:)
5 gün önce aldım, hiçbir hareket yokquote:
Orijinalden alıntı: townat34Evet . 3 gün önce sipariş verdim bugün geldi. Küçük ama lezzetli taze.
70 küsur olmuş
-
Bilmiyorum. Trendyoldan satıcıya soru sor bölümünden sorun bi isterseniz. Benim o kadar sürmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X