< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
1 kg Antep fıstığı 59,90 trendyol (6. sayfa)
-
-
-
Bu kampanya döneminde değildi bir oncekindeydi. Bu kampanyada alagozlerden aldım. Valla hocam online ciftcide çok yorum var en kötüden iyiye göre siralarsaniz benim yaşadığımı yaşayan çok insan var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen kampanyada çok fenaydı hatırlıyorum hocam. İlk partiyi alanlar aldı, sonrasında patladılar. Yetiştireyim derken bayağı fazla kavrulmuş, yakmışlardı sanırım. Alagözler’den almıştım ben de geçen sefer güzeldi F/P ürünüydü açıkçası bu kez ise onlineçiftçiden 2kg bir de kanneciden 1kg aldım. Fakat pişmanım dün onlineçiftçiyi iptal etmeyip 2kg daha kanneci almadığım için.
Bugün neden iademi neden kabul etmediniz diye sordum trendyolu arayin onlar size soylerler diye cevap verdi.
Benim pazartesi aldığım ürün geldi.Kapalı çıkan miktarı oldukça az.Arada çok tuzlu fıstıklar çıkabiliyor.Boyut olaraksa ortadan biraz daha küçük.Ve fıstık biraz fazla kıtır.Fiyata göre bence güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
(: bırakın hocam foruma geldiler kampanya indirim diye bindirim yaptılar gittiler.
Forumda bazı zihniyetlere göre hepiniz bu kadar ucuz mala saldırdığınız için dolandırıcısınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sirswager
Bu olay yeni mi oldu, son birkaç gün içerisindeki kampanyadan mı almıştınız? Onlineçiftçiden verdiklerimi iptal edesim geldi...Online çiftçidwn yeni aldım bu hafta. Daha önce alagözlerden almış ve beğenmemiştim. Onlineçf on numara çıktı tavsiye ederim. Alagözkerinki 60 ise çiftçi net 120 eder.
quote:
Orijinalden alıntı: turkerilOnline çiftçidwn yeni aldım bu hafta. Daha önce alagözlerden almış ve beğenmemiştim. Onlineçf on numara çıktı tavsiye ederim. Alagözkerinki 60 ise çiftçi net 120 eder.
Alıntıları GösterO zaman güzel 2kg oradan sipariş vermiştim, kanneci firmasını da yeni gördüm 66 küsuratlardaydı, yorumlarda çok taze ve çok iri diyorlardı. Bakalım gelsin göreceğiz. Afiyet olsun hepimize.
-
Maceraya gerek yok geçen ay online çiftçi den aldım 60 tl
Gayet beyendim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alagözler bu parti alıp gelip deneyen varmı
Online çiftçi gerçekten başarılı bende aldım çok memnun kaldım.
Benim 6 kilodan ilk 2si gelmiş bugün. Açtım bir tanesini beğendim yine ben. 60 değil de 100 lira olsa beklentim farklı olurdu ama bu fiyata fp.
1 hafta oldu göndermediler hala
11 kasım'da sipariş verdim daha bugün (16 kasım) 'siparişiniz hazırlanıyor' aşamasına geçti.
-
Firma Antep'te ben Antep'teyim ama 1 hafta oldu hala sipariş hazırlanıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
Benim 6 kilodan ilk 2si gelmiş bugün. Açtım bir tanesini beğendim yine ben. 60 değil de 100 lira olsa beklentim farklı olurdu ama bu fiyata fp.Tşkler sonunda iyi bir yorum
alagözler 10 üzerinden 6.5 veririm
-
Ben 5 kg almıştım teslim edildi bugün. Online çiftçi den.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X