Şimdi Ara

1 kisi ABDden yanında kaç tane iPad ve Macbook getirebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amerikadan kuzenim gelicek gelirken yanında iPad ve macbook air getirmesini istedim ancak yanında en fazla kactane getirebilir gümrükte problem olmadan ?

Cevaplariniz icin simdiden Teşekkürler

• Bende merak ediyorum.aynen benimde kuzenim gelicek.ne kadar getirebilirler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranoncel

Bende merak ediyorum.aynen benimde kuzenim gelicek.ne kadar getirebilirler acaba?
    bende chrimsta gidicem, bizzat deneyimliyeceğim bakalım kaç ip4 ve ipad gelebiliyo
    devam lı giriş çıkış yapanlardan öğrendiğim , açıkta kullanıma haızr 1er cihaz + kapalı 2şer cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuggi

bende chrimsta gidicem, bizzat deneyimliyeceğim bakalım kaç ip4 ve ipad gelebiliyo
    devam lı giriş çıkış yapanlardan öğrendiğim , açıkta kullanıma haızr 1er cihaz + kapalı 2şer cihaz...

Alıntıları Göster
    2ipad 2macbook getirsen sorun çıkarmazlar biri hediye diğeri benim dersin 2si içinde :) ama genelde aramıyolar en azından ben hiç görmedim. ama christmas zamanı diye bakıyo olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Takao

2ipad 2macbook getirsen sorun çıkarmazlar biri hediye diğeri benim dersin 2si içinde :) ama genelde aramıyolar en azından ben hiç görmedim. ama christmas zamanı diye bakıyo olabilirler

Alıntıları Göster
    Getirmeyi bilmiyorum ama şöyle birşey vardı bir insan Amerika Apple Store'den ömrü boyunca en fazla 10 tane iPad alabiliyordu. İlk çıktığı zamanlar 2 tane gibi birşeyler vardı haberi de vardı hatta burada görevli açıklama yapmadan 2 tane alabilirsiniz dedi felan diye. Bence 3-4 ipad getirebilir, ama 3G modelde sıkıntı olur mu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
    Getirmeyi bilmiyorum ama şöyle birşey vardı bir insan Amerika Apple Store'den ömrü boyunca en fazla 10 tane iPad alabiliyordu. İlk çıktığı zamanlar 2 tane gibi birşeyler vardı haberi de vardı hatta burada görevli açıklama yapmadan 2 tane alabilirsiniz dedi felan diye. Bence 3-4 ipad getirebilir, ama 3G modelde sıkıntı olur mu bilemem.

Ben buradan kendim satın alıcam adresine göndericem o yüzden Bu problem değil ancak tam emin olmam istiyorum kaç tane yanında getirdiğinde sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost1907

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Ben buradan kendim satın alıcam adresine göndericem o yüzden Bu problem değil ancak tam emin olmam istiyorum kaç tane yanında getirdiğinde sorun olmaz

Alıntıları Göster
    Çok abartılmadığı sürece bir sorun çıkmaz galiba. 2 uygun bir rakam bunun için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mario Puzo

Çok abartılmadığı sürece bir sorun çıkmaz galiba. 2 uygun bir rakam bunun için.

Alıntıları Göster
    Bu iş aslında gümrük memurunun niyetine bağlı eğer onu sadece hediye ve kullanmak amaçlı aldığına inandırırsan bi sorun yok ama inandıramassan iş biraz sıkıntıya girer gümrük vergisini ödemek zorunda kalırsın.Sana tavsiyem gümrüğe takılmasını istemediğin aletleri bavuluna koyma yanında el bagajı olarak taşı ,sen rahatça arabana binip 'vay be sorunsuz geçtik' diye düşünürken eve gelip bavulunu açtığında aletlerinde olmadığını görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: byalican

Bu iş aslında gümrük memurunun niyetine bağlı eğer onu sadece hediye ve kullanmak amaçlı aldığına inandırırsan bi sorun yok ama inandıramassan iş biraz sıkıntıya girer gümrük vergisini ödemek zorunda kalırsın.Sana tavsiyem gümrüğe takılmasını istemediğin aletleri bavuluna koyma yanında el bagajı olarak taşı ,sen rahatça arabana binip 'vay be sorunsuz geçtik' diye düşünürken eve gelip bavulunu açtığında aletlerinde olmadığını görebilirsin.

Alıntıları Göster
    ben olsam iphone 4 getirmem sonra uğraş dur unlock çıkacak diye gerçi satacaksan o ayrı

• quote:

Olduda gümrük vergisi ödemek zorunda kaldı ne kadar ödemesi gerekir iPad için birde ben Apple Store üzerinden satın alıcam kendi kredi kartimla kuzenin adresine göndericem 499 dolar üstüne extra bir ödeme soz konusumu teslim alırken
  • quote:

quote:

Olduda gümrük vergisi ödemek zorunda kaldı ne kadar ödemesi gerekir iPad için birde ben Apple Store üzerinden satın alıcam kendi kredi kartimla kuzenin adresine göndericem 499 dolar üstüne extra bir ödeme soz konusumu teslim alırken

%8.875 vergisi var bir de hocam.

• quote:

quote:

gümrük vergisinin ne kadar olduğunu açıkcası bilmiyorum ama nette dolanırsan bulabilirsin.Kredi kartı konusuna gelincede amerikadan aldığında 500 doların üstüne tax (vergi) ekleniyor ama onu arkadaşın fişi ve pasaportu ile amerikadaki tax büroları veya havalimanındaki tax office den alabilir.tax oranıda yanlış olmasın ort. %8.65 gibi bişey eyaletlere göre de biraz değişmeler olabilir

• quote:

quote:

quote:

gümrük vergisinin ne kadar olduğunu açıkcası bilmiyorum ama nette dolanırsan bulabilirsin.Kredi kartı konusuna gelincede amerikadan aldığında 500 doların üstüne tax (vergi) ekleniyor ama onu arkadaşın fişi ve pasaportu ile amerikadaki tax büroları veya havalimanındaki tax office den alabilir.tax oranıda yanlış olmasın ort. %8.65 gibi bişey eyaletlere göre de biraz değişmeler olabilir

Alıntıları Göster
    ne kadar istersen :D soran eden olmuyor çünkü!

• quote:

Orijinalden alıntı: feumarte

ne kadar istersen :D soran eden olmuyor çünkü!

Alıntıları Göster
    3 ay önce kayınbiraderim geldi Amerika'dan. Hiç bakmamışlar bile. 10 tane getirse getirirdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

3 ay önce kayınbiraderim geldi Amerika'dan. Hiç bakmamışlar bile. 10 tane getirse getirirdi .

Alıntıları Göster
    3'er tane getirebilirsin. Sonrası için boş yere risk alma başını agrıtabilirler.
  • Gecen hafta amcam geldi 2 laptop 3 4 tanede digital kamera falan getirmisti sorun olmamis
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Gecen hafta amcam geldi 2 laptop 3 4 tanede digital kamera falan getirmisti sorun olmamis
    Normal sartlarda kendi kullandiginiz cihazlar haricinde maksimum 300 euroluk mal getirebiliyorsunuz. Daha yuksek tutarlarda ise sizden gumruk vergisi talep edilebilir. Yilbasi zamani biraz daha esnetiyorlar diye duymustum hediye limitini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Normal sartlarda kendi kullandiginiz cihazlar haricinde maksimum 300 euroluk mal getirebiliyorsunuz. Daha yuksek tutarlarda ise sizden gumruk vergisi talep edilebilir. Yilbasi zamani biraz daha esnetiyorlar diye duymustum hediye limitini.

Alıntıları Göster
    ne getirirseniz getirin aklınızda bulunsun carry on bagajına yani yanınıza aldığınız el bagajına koyun. benim 2 adet saatim çalındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

ne getirirseniz getirin aklınızda bulunsun carry on bagajına yani yanınıza aldığınız el bagajına koyun. benim 2 adet saatim çalındı.

Alıntıları Göster
    Genellikle aranmazsınız ve ne getirdiyseniz geçersiniz.

Ancak buna güvenip çok sayıda getirir ve tesadüfen aranırsanız, yandınız. Faturaları yanınızda ise işlemlerini yapar vergilerini öder girdirirsiniz. Eğer miktar çok ise o bile problem olabilir.

En mantıklısı, 1+1 getirmektir. Fazlası büyük risk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurol

Genellikle aranmazsınız ve ne getirdiyseniz geçersiniz.

Ancak buna güvenip çok sayıda getirir ve tesadüfen aranırsanız, yandınız. Faturaları yanınızda ise işlemlerini yapar vergilerini öder girdirirsiniz. Eğer miktar çok ise o bile problem olabilir.

En mantıklısı, 1+1 getirmektir. Fazlası büyük risk.

Alıntıları Göster
    benim kuzen amerikadan bana ipad getirdi ... valla abi bu incecik şeyden rahatlıkla 4 tane getirebilirdim dedi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.