Şimdi Ara

1 kişi MiracL3 clanını nasıl ezer...[İonia ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya tamam % attı diyelim , geri kalan canını nasıl götürdü de koskoca clandan drop aldı ? Ne yani tüm clan 1 adamdan dahamı az vurdu ?

Kenjianatsu
    Yav orda herkes dalıyor , ilk yüzdeyi atmış almıştır
  • ya bişi sorucam. adam ilk yüzdeleri atmış diyorsunuz da hadi atsın ilk yüzdeler hayvanın %14.5 canını alır ilk atsa bile ki adamlarda hiç asas yokmu onların yüzdelerinin oranı ne işe yarıcak. ole olsa herkes ilk yüzdeyi atar oturur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meaningléss

1 kişi MiracL3 clanını nasıl ezer...[İonia ]

adamımsın

• Assasian koxpta mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenjianatsu

Senin yaptığın ezmek değil eziklik
    koxp açmak , ks yapmak ezikliktir

Bu adam hilesiz hurdasız tüm pathos serverini ezdi +7dual md +7 chitin setle ezmek budur.

• bilip bilmeden konuşmayın orda o kadar adam 1 partydemi sanki ilk yüzdeyiz sen atarsan %10 + %5 daha 1m canı (misalen işlem kolaylığı için söylüyorum) varsa kafadan 145k damage verirsin. zaten inoia oldugu için server isi 2. drainlere kadar ayakta kalır o zamanda bi 50k damage verebilirsen eder sana 200k. orda o clan en az 5 party dir yani 800k yı böl 5 e eder 160k. sen hariç kimse açamaz kutuyu en çok damage ı sen verdiğin için.
  • Drop kötü olmuş helal olsun demek yerine geçmiş olsun demek lazım .
  • Ben burada ezmek göremiyorum % atmişisin almışsın hayırlı olsun.
  • ezmekmı k.bakmada senın kadar ezık bı kişilik görmedin yemin ederım o clanın yerınde olsam ticket veya gm söler seni banlatırdım iona gibi bi serverda isi kesmeye kalkışıyorlar ama bi NOOB ilk % attığı için kutuyu alıyor mutlumu oldun aferım sen sağlamsın hepsini ezdin noob
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

ezmekmı k.bakmada senın kadar ezık bı kişilik görmedin yemin ederım o clanın yerınde olsam ticket veya gm söler seni banlatırdım iona gibi bi serverda isi kesmeye kalkışıyorlar ama bi NOOB ilk % attığı için kutuyu alıyor mutlumu oldun aferım sen sağlamsın hepsini ezdin noob

Bu forum senin yaşın icin biraz büyük diiLmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLMaNNN

quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

ezmekmı k.bakmada senın kadar ezık bı kişilik görmedin yemin ederım o clanın yerınde olsam ticket veya gm söler seni banlatırdım iona gibi bi serverda isi kesmeye kalkışıyorlar ama bi NOOB ilk % attığı için kutuyu alıyor mutlumu oldun aferım sen sağlamsın hepsini ezdin noob

Bu forum senin yaşın icin biraz büyük diiLmi ?

Sen varken nasıl büyük olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.