Şimdi Ara

1 km sokak arası bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde kullandığım interneti iş yeri açtığımız için telefonla birlikte işyerine taşıdık. Hal böyle olunca evde internetsiz kaldık.
    İnterneti eve çekmek için 15 km çeken aletler varmış ama sokak arası en az 20 bina var. ama uzaklık 1200 metre
    Binalar mesafe olarak ne kadar kayıp yaptırırlar bilmiyorum oyüzden sizden yardım istiyorum. olurmu olmazmı cihazı alınca elimde patlamasın sonra

Access Point 15 km mesafe diyor kutudan çıktığı gibimi yoksa anten takıldığı zamanmı 15 km olsada binasıyla filan bana yetermi

farklı önerileriniz varsa 150 max 200 lira bütcem var.

Ev İle işyeri arası mesafe

1 km sokak arası bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARKAN96 -- 14 Temmuz 2013; 14:42:12 >

• O Bütçeyle O Kadar Duvardan Geçmesi İmkansız
  • danies D kullanıcısına yanıt
    ne kadar bütçe lazım peki
  • Bunun için çok güçlü ve pahalı bağlantılar lazım bence hiç ugrasma evine yeni bir internet bağlat
  • ya alt tarafı 1km bu cihazların üstünde niye ozaman 15 km yazıyor bunun muhakkak bir çözümü olması lazım yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum
  • Açık havada 15km o boş yerde arada duvar falan olunca sıkıntı oluyor
  • tamam onu biliyorumda duvarları geçecek alet yokmu bu cihaza anten takılınca yada farklı bir şekilde olmazmı
  • Yapabileceginiz tek is catidan catiya..
  • kardeşim bu işin lideri tp-link 5210g 12 dbi anten dış ortam acces pointtir.

bu cihazda ikişer adet alıp iki binanın en yüksek yerine (çatıya ) sağlam bir şekilde monte edip diğer cihazıda bu cihazla aynı yöne yine çatıya monte ederek
    iki nokta arasında sağlıklı bir internet bağlantısı yapabilirsiniz !!!

forumda bırakın 1,2 km 5,5 km 8 km birebir görüş halinde interneti paylaşan arkadaşlar mevcut...

bu cihazdan bende arkadaşın evin çatısına kurdum yönünüde bizim binaya doğru çevirdim. tp-linkin önünde 2 adet 5 katlı bina olmasına rağmen cihaz banamısın demiyor bende penceremin önüne alfa 036h 1000 mw usb wireles adaptör ve 8 dbi omni anten koyarak internete erişim sağlıorum. hızım en düşük 1,2 mbps en yüksek 6,6 mbps yi buluyor... ama bu tp-linki kurmak öyle her babayiğidin harcı değil ben ve arkadaşım bu işten anladığımız halde sistemi 1 ay gibi bir sürede kurabildik.

iki cihaz şu anda 150 tl dan 300 tl yapıyor malum dolar fırladı bu aralar. ama bana sorarsanız buişi en iyi bu cihazlar çözer.... tabikide çok profesyonel cihazlarda mevcut ubiuquti alfa bullet 2hp vs bunlar piyasanın lideri ama fiyatıda malum çok yüksek

bu işte birazda macera var bağlantıyı kurup havadan neti uzak mesafelre taşıdığınız zaman çok zevkli ve güzel oluyor. biliyorsunuz olmaz diye bişey yok yeterki siz isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 15 Temmuz 2013; 12:39:19 >

• sağol ilk öncelikle ilham verdin bu işi muhakak yapıcam.

adam 60 km mesafeye internet ulaştırıyorda biz 1 km mi ulaştırımiyacaz.

yalnız anlamadığım birşey var cihaz 15 km açık alan diyor

çatıya koyduğumuzda haliyle açık alan oluşacak siz niye 2 tane önerdiniz .
  • hocam iki cihazı alıp poiınt to point modunda kullanmanız gerekiyor da ondan

tek cihaz ile sinyal basarsınız şayet alıcı usb adaptörünüz bayağı kaliteli ve stabil olmalı
  • Boşuna uğraşma. Ben çok uğraştım birebir görüş olmadığı için başaramadık. Senin işin daha zor arada çok bina ev yol var.
  • sen yeni net al en iyisi. olmaz o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SardanapaL

sen yeni net al en iyisi. olmaz o iş

evet arkadaşa katılıyorum yeni net almak çok daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.