Şimdi Ara

1 km ye internetimi nasıl ulaştırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 18 dbi lik bir anten var bunu modemin antenini söküp bağlasam işyerime gidip bundan internete girebilirmiyim elimdeki nootebok bu işi görürmü işyeri ile ev arası 1 km falan 6.katta oturuyorum bir çözüm lütfen. http://bizimdepo.com/asp/show_stock.asp?product=350510

• Resmini koyduğun anten tek yönlü anten dükkanının yönünü iyi ayarlaman lazım artı bu traz bir antenle dükkanı direk görebiliyor olman lazım duvar muvar çıkarsa önüne bağlantıyı pek kurabilceğini sanmıyorum. daha iyi bir anten bak
  • 24 dBi lik antenlere bakın bununla olmaz.
  • peki bu anten alıcı görevi görürmü arkadaşlar
  • tüm wireless antenler çift yönlüdür hem alıcı hem verici çift yönlüde olmak zorunda zaten çoğu haberleşme yöntemi tcp yanı protokolu kullanır veri aldığına dair bir onay yollamak zorunda kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaby -- 20 Ağustos 2007; 20:37:08 >
  • elimdeki diğer ürün ise ZYXEL g-1000 bunu zoomx6 ya bağladım ama birtürlü şifre veremiyorum kabul etmiyor ne yaptıysam ne yapmam lazım şimdi tek yaptığım zoom un eternetindek kablo ile buna bağladım internete bundan giriyorum şu anda buna bağlı olan 18 dbi lik anten evde full açekiyor ama millette benden otlanıyor şu anda çünki şifre veremedim offf offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLİKDÜZÜ -- 21 Ağustos 2007; 23:46:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.