Şimdi Ara

1. KONU DIŞI DEVRIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N-0NE

Yok bilmemne dediler geldik amd al montla z*ç abi ne biçim insansınız ya ? Siz arkadaşlarınızlada böylemi konuşuyorsunuz ? Git arkadaşınla geyik yap ama buraya geldiğinde adam gibi ol

Burası lunapark filan değil.Adminlerin çoğu görmezden geliyor ama bi yere kadar sabır denilen bişi var.Bide türkçe manyakları var forumumuzda.ı'ya i'ye takan insanlar.Sanki türk dil kurumunda çalışıyo.Yok abi bu milletimiz insan olmayı öğrenmez öğrenemiyecekde

Acikcasi sadece bu tür yorumlar gelecegini umut etmistim ama simdilik sadece 1 kisiden geldi. Hic yoktan iyidir mi demeli bilemedim ki?

Burda sinirlerini bosaltiyorlar gibisinden bu sacmaliklara daha ilimli yaklasmami isteyenler de oldu ama bence sadece burada böyle degil bu insanlar. Zamanla bu sacmaliklarin kanlarina islediginden eminim ve normal hayatlarinda da maltafona dönüsecekler. Türkiye'nin hali zaten kötü (sebebi egitimsiz, bilincsiz, aptal insanlarin bir yerlere gelebilmesi). E bu insanlar da elbet topluma karisacaklar. Türk adi altinda yasiyorlar. Böyle devam ederlerse Türkiye adina iyi bir imaj cizeceklerini düsünemiyorum. Bunlari savunmaktansa, yerin dibine vurup biseyleri farketmelerini saglamayi yegelerim...

• herkeşe çay bünyamin e yok.

bünyamin abine horolet goy şakir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnyamin

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Yok bilmemne dediler geldik amd al montla z*ç abi ne biçim insansınız ya ? Siz arkadaşlarınızlada böylemi konuşuyorsunuz ? Git arkadaşınla geyik yap ama buraya geldiğinde adam gibi ol

Burası lunapark filan değil.Adminlerin çoğu görmezden geliyor ama bi yere kadar sabır denilen bişi var.Bide türkçe manyakları var forumumuzda.ı'ya i'ye takan insanlar.Sanki türk dil kurumunda çalışıyo.Yok abi bu milletimiz insan olmayı öğrenmez öğrenemiyecekde

Acikcasi sadece bu tür yorumlar gelecegini umut etmistim ama simdilik sadece 1 kisiden geldi. Hic yoktan iyidir mi demeli bilemedim ki?

Burda sinirlerini bosaltiyorlar gibisinden bu sacmaliklara daha ilimli yaklasmami isteyenler de oldu ama bence sadece burada böyle degil bu insanlar. Zamanla bu sacmaliklarin kanlarina islediginden eminim ve normal hayatlarinda da maltafona dönüsecekler. Türkiye'nin hali zaten kötü (sebebi egitimsiz, bilincsiz, aptal insanlarin bir yerlere gelebilmesi). E bu insanlar da elbet topluma karisacaklar. Türk adi altinda yasiyorlar. Böyle devam ederlerse Türkiye adina iyi bir imaj cizeceklerini düsünemiyorum. Bunlari savunmaktansa, yerin dibine vurup biseyleri farketmelerini saglamayi yegelerim...

Ohooo sen tartışmaya gelmiyosun ki kendi görüşünden olmayanların dedikleri hemen saçmalık oluyor...

• 2006 dan beri forumu takip etmekteyim.İlk zamanlar ciddi bir konu açıpta konunun nerelere getirebileceğini gördüğümden beri konudışında pek takılmaz oldum.Açtığım konu sağlık üzerineydi ve bu cıvık arkadaşlar sayesinde konu cinselliğe kadar uzandı.Gereksizler var burası gereksizler yeri değil konudışıdır.Eğlencedir maksat yada yardım bu 2sni birbirinden ayıramayan kendini komik sanan arkadaşlara söylerim ki itici görünmekten başka bir işe yaramıyor attığınız mesajlar..
  • 1. Geleneksel konu dışı devrimi
  • Oha komünist.

GTFO!
  • Yavaş filan olmam abi k. bakmayın.Ya adam gibi konu açın yada böyle çocuksu davranışlarla devam edin.Tamam gülmek eğlenmek herkesin hakkıdır ama yeter gerçekten yeter

Hiçmi büyümeyeceksiniz ? Hayat herzaman ortaokul lisede kalmaz.Ama kime diyorum ki insanın aklı olsa zaten bunları yapmaz.Allah bize akıl fikir versin....

Türkçe konusunda ise söyleyebileceğim tek bir şey var.Tabiki dilimize sahip çıkmalıyız ama kimseyide yargılayamayız.illa yanlış yazınmlar imla hataları olacaktır ama bunları insanların yüzüne vuramayız.

Yöneticilere şahsi olarak tek bi mesajım var.Ne yapsak uzaklaştırma alıyoruz isteyen yönetici (admin) uzaklaştırma aldığım nedenlere bakabilir.

Eğer foruma yazmamı istemiyorsanız ayrılabilirim gerçekten problem olmaz.Ama böyle devam ederse forumdan kendimi uzaklaştırıcam.

Son olarak dediklerimin bir bir arkasındayım ben böyle düşünürüm bi başkası farklı düşünür herkeze saygı duyarım ama mantık çerçevesinde.Umarım anlatabilmişimdir herkeze iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

ilk icraat edwırd ı geri getirip saçma sapan feyklerden kurtulmak olmalı

+1

Hiç bu kadarını bekliyordum.

FAIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stf11 -- 24 Şubat 2010; 20:14:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekim18

1. Geleneksel konu dışı devrimi

Süperdi ahahahaha

N-ONE'a:
    Çözüm kaçmaksa;
    Uzaklaştır kardeşim kimsenin umrunda olmaz.

Bu arada herkeze değil herkese olacaktı...

• güncel konular hakkında konuşmak zevkli oluyor ama konu kişinin sıkıcı ve kendi içindeki sorunları olunca sıkıcı hale geliyor. bazı yerinde yapılan şakalarla gülebiliyoruz en azından çok abartılmadıkça komik oluyor. bana göre bu açılan konu gereksiz. ama son zamanlardaki fazlalaşmalara birşey diyemem.
    son olarak ta yenilerin hoşuna gidip çok kullandıklarını gözlemliyorum bu kelimelerden bazılarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02

güncel konular hakkında konuşmak zevkli oluyor ama konu kişinin sıkıcı ve kendi içindeki sorunları olunca sıkıcı hale geliyor. bazı yerinde yapılan şakalarla gülebiliyoruz en azından çok abartılmadıkça komik oluyor. bana göre bu açılan konu gereksiz. ama son zamanlardaki fazlalaşmalara birşey diyemem.
    son olarak ta yenilerin hoşuna gidip çok kullandıklarını gözlemliyorum bu kelimelerden bazılarını.

Anlatmak istediğim buydu aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

mesajım bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

ilk icraat edwırd ı geri getirip saçma sapan feyklerden kurtulmak olmalı

+1

Hiç bu kadarını bekliyordum.

FAIL

eminmisin

• quote:

Ohooo sen tartışmaya gelmiyosun ki kendi görüşünden olmayanların dedikleri hemen saçmalık oluyor...

Beni yanlis anladin. Senin söylediklerine sacmalik demedim. Bu kadar gerilmemem icin daha ilimli bakmaya yönelttin beni ama bende diyorum ki; ilimli bakilacak halde degil konu disinin hali. Kesinlikle senin yorumuna ters bir laf etmedim. Yanlis anlasilmaya acik bir yorum yaptiysam senden özür dilerim.

quote:

Güzel yaklasim

• net ortamını çok fazla ciddiye almıyormusunuz?bence bu kadarı gereksiz. zaman zaman geyiğini de yapacaksın,her şeyin fazlası zarar.ciddiliğin bile...
  • adı ustunde konu dısı burda sacmalayanlar da olucaktır gereksiz yazanlarda engellenemez bir durum
  • Çözümün kaçmak olmadığını bende biliyorum ama uzaklaştırma nedenlerime baktığımda çok gülünç nedenleri görüyorum.Az buz uzaklaştırmada almıyorum.Aldığım en kısa uzaklaştırma 4 gün en uzunu 1 hafta.

Birisi şikayet ediyor yazdığım şeyleri (ki şikayet edenleride biliyorum ) boyna uzaklaştırma alıyoruz.Forumla ilgili önerileriniz sorunlarınız bölümüne konu açtım ilgilenen bi allahın kulu olmadı.

Adminleri o yüzden gönülden kutluyorum.İşlerini çok güzel yapıyolar.Arada sırada kulağınız çınlarsa bilinki arkanızdan sövüyorumdur

@L_O_S_T

• quote:

Orijinalden alıntı: bnyamin

quote:

Beni yanlis anladin. Senin söylediklerine sacmalik demedim. Bu kadar gerilmemem icin daha ilimli bakmaya yönelttin beni ama bende diyorum ki; ilimli bakilacak halde degil konu disinin hali. Kesinlikle senin yorumuna ters bir laf etmedim. Yanlis anlasilmaya acik bir yorum yaptiysam senden özür dilerim.

quote:

Güzel yaklasim

Evet bir yanlış anlaşılma oldu herhalde önemli değil...

• hee siz devrim yapın yöneticiler de size karşı darbe yapsın (bkz: 13 eylül dh konudışı darbesi)
  • Konudışı forumdan ayrı başka bir forum gibi zaten. Yöneticilerin bazı şeylere göz yummasının tek sebebi üst yönetimden gelen uyarılardır. Üyelerin ufak hataları veya eğlence için yaptığı pislikler görmezden gelinebilir. Üyeler banlanırsa hit azalır. Para ve hit konusudur yöneticilerin göz yumma sebebi.

Tabi ki de suçlama yapmıyorum. Olması gereken budur zaten. Normal olan budur. Sitenin masrafları vb. zırvalıkların karşılanması lazım. Bunun için yöneticiler göz yumar. Görmezlikten gelir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.