Şimdi Ara

1. KONU DIŞI DEVRIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu Disi bölümünü, sacma sapan ( bilmem ne dediler geldik,oww yea man vs. ) yorum yapan insan türünden kurtarmayi amaclayan bir projedir bu. En önemli kurali; sorumuzla hic alakasi olmayan, sacma yorum yapan arkadaslarimizi gördügümüzde, bunun ona onur kirici oldugunu söylemektir :p tamam saka biyana, bu tür yorumlari gereksiz sekilde yapan arkadaslarin bu hatalarini yüzlerine vurmamiz gerekiyor. Aksi takdirde, konu disi bölümü yakinda gereksizler bölümünden daha gereksiz bir hal alacak.

Bu cözüm seklinin nasil etkili olacagini da aciklayayim size:

Bu forumun bu kadar sacma yorumlarla degil de; yerinde, etkili, komik yorumlarla bugünlere geldigini de belirtmek isterim. Nasil oldu da, bu forum bu kadar cok sacma yorumlara birakti yerini? Söyliyeyim hemen; yerinde ve komik yorum yapan birini gören bazi arkadaslarimiz bunu abartip heryerde kullanmaya basliyor. Bazen yerinde olmayip ayriyetten komik olmayan seyleri bile abartip her konuda postlamaya baslayabiliyorlar. Yorum yapma yeteneginden aciz arkadaslarimiz da bunlarin yolundan gidiyor ve ne kadar cok böyle sacma post görürlerse kendilerini o kadar emin hissediyorlar ve bu sacmaligi yasatmaya devam ediyorlar. Komik oldugunu düsünüyorlar sonucta. Ama sinir bozucu olmaktan öteye gitmiyor!!! Bu yüzden cözümümüz; bu tür yorumlari görmezden gelip susmak degil, onlarin sacma yorum floodu yaptigi sekilde bizim elestiri floodlarimizla karsilasmaliridir. Eger hepimiz gördügümüz yerde susmayip bu tipitipleri elestirirsek, yaptiklari seylerin sacmaliktan baska birsey olmadigini yüzlerine vurursak; cogunluk sayisi bize gececektir ve sacma yorum yapanlarin yolundan gitmektense bizim yolumuzdan (hak yolundan) gitmeyi tercih edeceklerdir. Sürüye uyma metodu. Bu insanlarin gözümde zaten koyundan pek farklari yok.

Gerekirse Fan Club acilsin, ama konu disi kurtarilsin. Adminler kural olarak bu tür sacma yorumlari zaten yasaklamis bulunmaktalar ama donanimhaber kücük bir forum degil. Tek baslarina yetmeyebilirler. Bu yüzden onlara destek cikmaliyiz ve bu devrimde pay sahibi olmaliyiz. Bana bu konuda destek cikacak arkadaslarin hepsine simdiden tesekkür ediyorum.

• ciddi konu arıyorsan diğer konulara gidebilirsin gerçekten seni zorlamıyoruz üstelik ciddi bir konu diye yazarsan konularında o kadar çok kaynamaz...
  • ilk icraat edwırd ı geri getirip saçma sapan feyklerden kurtulmak olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Harris

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    oha burdaki herkes bu virüse yenik düsmüs ve taraf degistirmis beni de isirip virüsü bana bulastirmadan önce bu forumu terk etmem gerek
  • ya şunla ilgili biri anket açsın, rahatsız mısınız bu kelimelerden değil misiniz diye?
    sonuclar ne olcak merak ediyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 24 Şubat 2010; 19:31:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

ya şunla ilgili biri anket açsın, rahatsız mısınız bu kelimelerden değil misiniz diye?
    birader okuma o cevapları o zaman elbet ciddi yazanlarda var onları oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

ya şunla ilgili biri anket açsın, rahatsız mısınız bu kelimelerden değil misiniz diye?
    Konuyu ciddi bir sekilde acan insan bu yorumlardan rahatsiz oluyor. Belki siz okuyanlarin hosuna gidiyor ama gidin gereksizler bölümünde yapin bu tür seyleri. Konu disi sacmalama bölümü degildir. Burada da sorular sorulur ve cevaplar alinir. Tipki teknik yardim bölümündeki gibi. Burdaki konular farklidir ama cevap alinabilmesi gereken bir bölümdür konu disi. Siz bunun farkina varamiyorsunuz... Yaptiginiz sey sanal alemdeki karakterinizin egosunu tatmin etmekten baska birsey degil. Eminim gercek hayatta bircogunuz cok daha suskun, espiri bile yapamayan, sinifinda farkedilmeyen tiplersiniz.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnyamin -- 24 Şubat 2010; 19:39:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kökten çözüm: konu dışı hepten kapansın olsun bitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnyamin

Konuyu ciddi bir sekilde acan insan bu yorumlardan rahatsiz oluyor. Belki siz okuyanlarin hosuna gidiyor ama gidin gereksizler bölümünde yapin bu tür seyleri. Konu disi sacmalama bölümü degildir. Burada da sorular sorulur ve cevaplar alinir. Tipki teknik yardim bölümündeki gibi. Burdaki konular farklidir ama cevap alinabilmesi gereken bir bölümdür konu disi. Siz bunun farkina varamiyorsunuz... Yaptiginiz sey sanal alemdeki karakterinizin egosunu tatmin etmekten baska birsey degil. Eminim gercek hayatta bircogunuz cok daha suskun, espiri bile yapamayan, sinifinda farkedilmeyen tiplersiniz.

edit: imla

Alıntıları Göster
    vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2992

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Artık bende cevrimcilerden biriyim.Gördüğüm saçma mesajları şikayet ediyorum.

2992 , _ZaFer_55 sizleri kınıyorum beyler .İlk kınadığım üyelersiniz.Devamı gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 24 Şubat 2010; 19:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnyamin

Konu Disi bölümünü, sacma sapan ( bilmem ne dediler geldik,oww yea man vs. ) yorum yapan insan türünden kurtarmayi amaclayan bir projedir bu. En önemli kurali; sorumuzla hic alakasi olmayan, sacma yorum yapan arkadaslarimizi gördügümüzde, bunun ona onur kirici oldugunu söylemektir :p tamam saka biyana, bu tür yorumlari gereksiz sekilde yapan arkadaslarin bu hatalarini yüzlerine vurmamiz gerekiyor. Aksi takdirde, konu disi bölümü yakinda gereksizler bölümünden daha gereksiz bir hal alacak.

Bu cözüm seklinin nasil etkili olacagini da aciklayayim size:

Bu forumun bu kadar sacma yorumlarla degil de; yerinde, etkili, komik yorumlarla bugünlere geldigini de belirtmek isterim. Nasil oldu da, bu forum bu kadar cok sacma yorumlara birakti yerini? Söyliyeyim hemen; yerinde ve komik yorum yapan birini gören bazi arkadaslarimiz bunu abartip heryerde kullanmaya basliyor. Bazen yerinde olmayip ayriyetten komik olmayan seyleri bile abartip her konuda postlamaya baslayabiliyorlar. Yorum yapma yeteneginden aciz arkadaslarimiz da bunlarin yolundan gidiyor ve ne kadar cok böyle sacma post görürlerse kendilerini o kadar emin hissediyorlar ve bu sacmaligi yasatmaya devam ediyorlar. Komik oldugunu düsünüyorlar sonucta. Ama sinir bozucu olmaktan öteye gitmiyor!!! Bu yüzden cözümümüz; bu tür yorumlari görmezden gelip susmak degil, onlarin sacma yorum floodu yaptigi sekilde bizim elestiri floodlarimizla karsilasmaliridir. Eger hepimiz gördügümüz yerde susmayip bu tipitipleri elestirirsek, yaptiklari seylerin sacmaliktan baska birsey olmadigini yüzlerine vurursak; cogunluk sayisi bize gececektir ve sacma yorum yapanlarin yolundan gitmektense bizim yolumuzdan (hak yolundan) gitmeyi tercih edeceklerdir. Sürüye uyma metodu. Bu insanlarin gözümde zaten koyundan pek farklari yok.

Gerekirse Fan Club acilsin, ama konu disi kurtarilsin. Adminler kural olarak bu tür sacma yorumlari zaten yasaklamis bulunmaktalar ama donanimhaber kücük bir forum degil. Tek baslarina yetmeyebilirler. Bu yüzden onlara destek cikmaliyiz ve bu devrimde pay sahibi olmaliyiz. Bana bu konuda destek cikacak arkadaslarin hepsine simdiden tesekkür ediyorum.

Türkçe'de küçük "ı" , büyük "İ" , "ş" harfleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: costance

vs.

Alıntıları Göster
    12-13 yaşındaki çocukların olduğu yerde ciddiyet zor bea

Biz orly yazarız 4 gün uzaklaştırma alırız _ZaFer_55 devrim var geldik yazmış hiç bir şey yok işte adminlerimizin adalet anlayışı budur

Tüm adminlerimize helal olsun onları gönülden kutluyorum başarılarının devamını diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake Ramoray

Artık bende cevrimcilerden biriyim.Gördüğüm saçma mesajları şikayet ediyorum.

2992 , _ZaFer_55 sizleri kınıyorum beyler .İlk kınadığım üyelersiniz.Devamı gelecek...

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: costance

vs.

Alıntıları Göster
    Bak arkadaşım ne demek istediğini anlıyorum.
    Bu sitedeki yaş grubu genellikle Öss ve herkesin siniri fena halde bozuk.İşte bu yüzden konu dışı onların eğlence kaynağı oluyor.Adam konu dışına geliyor ve normalde öyle şeyler yapacak kişi olmasa bile burada dilediğince dalga geçiyor,komik konular açıyor espriler yapıyor.Fakat bunun dozunun kaçmasının sonunda bu senin dediğin oluyor.Şimdi sen bu konuyu ciddi olarak açtın fakat sen öyle dediğin için daha çok dalga geçeceklerdir.Bence bu kadar dozu kaçırmadan dalga geçmek eğlenmek konu dışının özelliği...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Türkçe'de küçük "ı" , büyük "İ" , "ş" harfleri var.

Biliyorum biliyorum ama klavyemde yok o harfler. Windows'tan ayarlaniyor diye bir cevapla gelirsen eger, tuslarin üzerlerindeki harflerle uyumlu olmuyor. Harfler hadi neyse de, isaretlerin dogru yerlerini bulmak zor olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L_O_S_T

Bu sitedeki yaş grubu genellikle Öss ve herkesin siniri fena halde bozuk.İşte bu yüzden konu dışı onların eğlence kaynağı oluyor.Adam konu dışına geliyor ve normalde öyle şeyler yapacak kişi olmasa bile burada dilediğince dalga geçiyor,komik konular açıyor espriler yapıyor.Fakat bunun dozunun kaçmasının sonunda bu senin dediğin oluyor.Şimdi sen bu konuyu ciddi olarak açtın fakat sen öyle dediğin için daha çok dalga geçeceklerdir.Bence bu kadar dozu kaçırmadan dalga geçmek eğlenmek konu dışının özelliği...

Yok bilmemne dediler geldik amd al montla z*ç abi ne biçim insansınız ya ? Siz arkadaşlarınızlada böylemi konuşuyorsunuz ? Git arkadaşınla geyik yap ama buraya geldiğinde adam gibi ol

Burası lunapark filan değil.Adminlerin çoğu görmezden geliyor ama bi yere kadar sabır denilen bişi var.Bide türkçe manyakları var forumumuzda.ı'ya i'ye takan insanlar.Sanki türk dil kurumunda çalışıyo.Yok abi bu milletimiz insan olmayı öğrenmez öğrenemiyecekde

• quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

12-13 yaşındaki çocukların olduğu yerde ciddiyet zor bea

Biz orly yazarız 4 gün uzaklaştırma alırız _ZaFer_55 devrim var geldik yazmış hiç bir şey yok işte adminlerimizin adalet anlayışı budur

Tüm adminlerimize helal olsun onları gönülden kutluyorum başarılarının devamını diliyorum

Alıntıları Göster
    selamın aleyküm gençler devrim var dediler geldik

• quote:

quote:

Yok bilmemne dediler geldik amd al montla z*ç abi ne biçim insansınız ya ? Siz arkadaşlarınızlada böylemi konuşuyorsunuz ? Git arkadaşınla geyik yap ama buraya geldiğinde adam gibi ol

Burası lunapark filan değil.Adminlerin çoğu görmezden geliyor ama bi yere kadar sabır denilen bişi var.Bide türkçe manyakları var forumumuzda.ı'ya i'ye takan insanlar.Sanki türk dil kurumunda çalışıyo.Yok abi bu milletimiz insan olmayı öğrenmez öğrenemiyecekde

Ağır konuşuyosun yavaş ol önce...

Daha sonra benim ne demek istediğimi anladınmı sen?
    Ben de doğru bulmuyorum dedim ama neyse... sen hazır cevap yazan herkese karşı savunmaya geçiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

quote:

quote:

Ağır konuşuyosun yavaş ol önce...

Daha sonra benim ne demek istediğimi anladınmı sen?
    Ben de doğru bulmuyorum dedim ama neyse... sen hazır cevap yazan herkese karşı savunmaya geçiyorsun...

Alıntıları Göster
    Sende saçmalamışsın,devrim falan

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    çok zor yakeşke dediğin gibi herkes adam akıllı cevaplar verse ama onların konu dışına girme amacı bu zaten engelleyemezsin bu üyelğini şikayet etsen yeni üyelik alır onla gelirler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.