evt kız super. millet silah muhabbetini bırakıp kıza odaklandı .
quote:
Orijinalden alıntı: unknown54
evt kız super. millet silah muhabbetini bırakıp kıza odaklandı .
Alıntıları Göster
ne yakarak +7 falan yapabilirim ben bunu satacam
+3 +4 direk yaparım ama +5 +6 sorun olcak
BUSS ile bassam şansı artarmı şu an MİDDLE CLASS ?
takas ettim +4 LARGE BREAKERİ
adam bana : +7 WEİGHT HAMMER , +4 LARGE BREAKER (RARE) , +2 MD , 2 TANE +8 STR. TAKI 2 TANE CRİSTAL 1 TANE +7 STR TAKI VERDİ İYİ Mİ SİZCE ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tur4N
takas ettim +4 LARGE BREAKERİ
adam bana : +7 WEİGHT HAMMER , +4 LARGE BREAKER (RARE) , +2 MD , 2 TANE +8 STR. TAKI 2 TANE CRİSTAL 1 TANE +7 STR TAKI VERDİ İYİ Mİ SİZCE ?
ŞİMDİDE +7 WEİGTH HAMMERİ
LOBO PENDANT takas ettim iyi mi ?
quote:
Alıntıları Göster
ciddiysen çok iyi +7 weight hummer logosta 100m enfazla,lobo ise 350;)
quote:
Alıntıları Göster
VALLA HIZLI İLERLİYORSUN BUNLARI TAKAS EDEN ADAMLAR YOK MU LOGOSTA.+1 İ ÇOK PAHALIYA ALMIŞSIN.+6 LB VAR BENDE RARE İTEM HP BONUSLU 35M E ALDIM.UPGRADE OLANLA ARASINDA 3 AP FARKI VAR BENCE ÇOK İYİ Bİ SİLAH HP BONUSUDA CABASI BULABİLİRSEN AL DERİM HP VE YA MP Lİ.
quote:
Orijinalden alıntı: CAANOON
VALLA HIZLI İLERLİYORSUN BUNLARI TAKAS EDEN ADAMLAR YOK MU LOGOSTA.+1 İ ÇOK PAHALIYA ALMIŞSIN.+6 LB VAR BENDE RARE İTEM HP BONUSLU 35M E ALDIM.UPGRADE OLANLA ARASINDA 3 AP FARKI VAR BENCE ÇOK İYİ Bİ SİLAH HP BONUSUDA CABASI BULABİLİRSEN AL DERİM HP VE YA MP Lİ.
Alıntıları Göster
lan yalan yaa ss göster lan sıkıyo kaç dakka içinde bunları takas etti dikkat edin
quote:
Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde
lan yalan yaa ss göster lan sıkıyo kaç dakka içinde bunları takas etti dikkat edin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sorry4myspike
inanmıyorsan gel ya sallayacak halim mi var
quote:
quote:
Alıntıları Göster
e de +4 ü satılır 108 atak
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Bende Buna hastayım :D
ilk +4 yap eziq bi item yak sonra +5 yap item yak sonra çık gir tekrar item yak +6 sonrasını olurmu bilmem