Bildirim
1. Levelde Tek Atan Nasus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi love and peace -- 4 Mart 2018; 11:38:21 > -
Kanalın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 4 Mart 2018; 11:35:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Opethian v2
Kanalın
Benim değil sadece merak ettim :) -
shaco kutuları
n'oldu lan yar**** -
Ben de olmasam düşünür durursunuz herhalde. Nasusun can barına bakarsan 1 lwde öyle bir can barının mümkün olmayacağını anlarsın. En az 2K canı var. Videodakiler de arkadaşları. 1.seviyede full ad build kasmış -
Nasıl yapmış ki 1.37. dakkada öyle olması biraz düşündürüyor çime çagırıyor hep niye çim -
1.37 olamaz bi kere yampiri var dakika 3 civarı çıkan.Bide can bitkisi var ne zaman çıktığını bilmesemde en az 5 dk falan.5 kişi totem spamlayarak yada GP varili gibi şeylerden altın ve stack kastırıp video çekmişler.
Kesin yaşanmıştır bu
Bn de yukarda yazdım özel oyunda arkadaşları ölmüştür diye sonra baktım videoya ilk kan yazıyor . Shaco kutusu çok mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.37 olamaz bi kere yampiri var dakika 3 civarı çıkan.Bide can bitkisi var ne zaman çıktığını bilmesemde en az 5 dk falan.5 kişi totem spamlayarak yada GP varili gibi şeylerden altın ve stack kastırıp video çekmişler.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X