Şimdi Ara

Sonunda Dünyada en fazla Thresh oynayan oyuncu oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liderliği aldıktan sonra konu açmak istedim . http://www.lolking.net/champions/thresh#summoners

Konuyu açma sebebim Thresh oynamaktan zevk alan ya da Thresh oynamaya başlamayı düşünenlerin soruları olursa bunlara açıklık getirmek . Daha önceden hazırladığım bir Thresh rehberim mevcut bir kaç gün içinde daha detaylı 2. bir rehber hazırlamayı düşünüyorum . İlk rehberime buradan bakabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm

Merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz bir şeyler olursa bu başlık altından cevaplayabilirim . Hepiniz sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romanovich Raskolnikov -- 19 Eylül 2013; 14:37:53 >

• zincir paslanmaz çelikten mi kardeş
  • Dünyadaki en bilgili thresh oyuncusu diyebilir miyiz sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen ruhları napıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

zincir paslanmaz çelikten mi kardeş

Kardeşim zincirin pasını falan bilmemde threshle güzel bir saadet zinciri oluşturduk mutlu mesut yuvarlanıp gidiyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

ne vereyim abime

Birader trolleme gibi olmuş yalnız şunu söylemeliyim evet yaptığım büyük işsizlik bir sezon boyunca çoğunlukla tek bir şampiyonla oynamak . Amacım zaten bununla övünmek değil. Daha önce hazırladığım Thresh rehberinden sonra bir çok kişi beni ekleyerek Thresh hakkında bilgi istedi . Tek tek hepsiyle ilgilendim . Rehber sayesinde Thresh satın alınanlar support oynamaya heveslenenler oldu. Bir çok kişinin Threshle tanışmasına vesile oldum bu da beni mutlu etti. Sadece amacım Threshe gönül verenlere yardımcı olmak yinede sayfayı yukarı taşımaya yardımcı olduğun için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

hll knk

Teşekkürler birader

• Tebrik ederim. Şu an dünyada thresh üstünde en tecrübeli kişisin. Hoş bir durum :)
  • Tebrikler.

Bir sorum olacaktı. Rünlerde kırmızı ve sarıya armor vermek gereksiz değil mi acaba? Sağ olsun pasifi ap + armor perma. verdiği için ben gereksiz buluyorum. Kırmızı ve sarı rünler yerine ne dizebilirim? Ap, gold mu yoksa 2xgold yada 2xap yada siz ne derseniz artık?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Dünyadaki en bilgili thresh oyuncusu diyebilir miyiz sana

quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Tebrik ederim. Şu an dünyada thresh üstünde en tecrübeli kişisin. Hoş bir durum :)

Ben kendimi hiç bir zaman böyle bir nitelikle adlandırmadım. Su şekilde açıklayım sana. Ben kendimi Türkiye serverında ki en yetenekli Thresh oyuncusu olarak görüyorum. Fakat Türkiye serverındaki en iyi 100 supporttan biri değilimdir. Yani messi ile çok iyi bir serbest stil futbol oyuncusunu karşılaştırmak gibi bir şey. Ben ezreali sırf zevk olsun diye e atarken havada çekiyorum ya da Tristinayı w atarken bunları yüzlerce kez yaptım. Bu gibi karakterlerin son pikselde hangi mesafeye gideceklerini kafamda şekillendirebiliyorum. Krepo böyle bir hareket yaptığında twitch de videosunu koyuyor beni artık heyecanlandırmıyor bile böyle bir şey. Bot lane de eşşekten biraz iq farkı olan bir oyuncuya botlane i domine ettiririm . Fakat oyun genelinde bu kadar başarılı değilim. Bazen çok yanlış yerlere kafa attığım zamanlar oluyor . Mesela dünya şampiyonası finallerindeki gibi bir başlangıç yapmak istiyorum oyun başı 3-4 ward atıp herkesin gidiş yönlerini görmek istiyorum ama bunu yapmaya kalksam hem bota döndüğümüzde ward eksikliğinden küfür yerim hemde oyun başı bir pot almak için hep birlikte çıkış yapmayan takım arkadaşları yüzünden ilk kanı vermiş olurum. Türkiye serverı insanın yeteneklerini çok köreltiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Yere düşen ruhları napıyorsunuz

Ne cevap veriyim kardeşim buna :) Yinede sağ ol konuya destek olduğun için

• bi çay içeriz artık
  • @onur.gfb

Rakamları baz alırsak onu gösteriyor fakat durum dediğin gibi. Bu olayı şöyle açıklayabilirim. Futbol yorumcusunun dünyanın en iyi futbolcularından birini yorumlaması gibi. Onun kadar yetenekli değildir ama futbola hakimdir. Söylemleri ya da pozisyon yorumlaması doğrudur. Bu da onun gibi bir şey. Son cümlende haklısın, umarım daha kaliteli bir server olur zaman geçtikçe.
  • Tr serverında o eloda durum nasıl bilmem de West'te maçların %80-90'ında Thresh banlı oluyor, eğer sende de banlanıyorsa zor iş valla o kadar oynamak.
  • tebrikler, daha iyi yerlere gelirsin umarım.
  • Vay arkadaş. Adam işi gücü bırakmış Thresh oynamış. Bot Lane Synergy'den haberin var mı senin?
  • sıkılmıyo musun hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

bi çay içeriz artık

İçeriz ayıpsın teşekkürler yorum için.

quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Tebrikler.

Bir sorum olacaktı. Rünlerde kırmızı ve sarıya armor vermek gereksiz değil mi acaba? Sağ olsun pasifi ap + armor perma. verdiği için ben gereksiz buluyorum. Kırmızı ve sarı rünler yerine ne dizebilirim? Ap, gold mu yoksa 2xgold yada 2xap yada siz ne derseniz artık?

Thresh nerfinden önce haklısın . Fakat Thresh nerf yedikten sonra başlangıç zırh değeri 19 dan 12 ye indi. Başlangıç Can değeri ise 541 den 501 e indi . Bunlar gerçekten çok ciddi nerf oranları . Bunlar yetmezmiş gibi pasifinin oyun başı verdiği her ruhtan verdiği 1 ap 1 zırh oranıda %75 e indi . Oyun sonu ruh toplamak kadar zor bir şey yok sürekli haritada dolaşıp görüş hakimiyeti sunmak zorundasın bu nerfde thresh pasifini öldürdü.

Threshin ban rate oranı çok fazla ve herkeste thresh op diye bir izlenim oluşturuyor . Riotta bunu olabildiğince yanlış yorumladı. Threshin bu kadar ban rate oranına sahip olmasının tek nedeni threshin w su yani feneri .Kimse ıkına ıkına 50 -60 cana indirdiği rakibini bir şağ tıkla kaçmasını görmek istemiyor yine aynı şekilde bağdattan kendisine gang atan bir jungle ile karşılaşmak istemiyor. Hiç bir şampiyonda olmayan bir mekanizmayı tek bir şampiyona koyuyorsun bu da o şampiyonu dengesizleştiriyor fakat sen bu farkı yanlış yorumlayıp threshi başka yerden vuruyorsun. Nerfden önceki threshle şimdiki threshin farkını kimse benim kadar hissedemez . Bazen kendimi oyun başı nami ya da sona gibi hissediyorum .

Thresh her zaman agresif olmak zorunda hem sarılar hem kırmızıların zırh olması gereksiz diyorsun . Oyun başı haraslanan ya da adc si haraslanmış bir thresh çöp olur sadece exp çalmaktan başka katkısı olmaz. Ama dediğinde haklısın ben kırmızılara zırh koymuyorum sadece leona oynadıgımda böyle bir rünle başlarım . Fakat threstede artık bir zırh eksikliği var. Bunu dengelemek için bazen 3 ward bir kumaş zırhla başlıyorum . Sarılar her zaman zırh olmak zorunda nerf den önce bazen altın kazandıran rünler sıkıştırıyordum ama bu artık imkansız. Kırmızılar bende zırh delme kırmızılara ad koymaktansa zırh delme daha yararlı çünkü minyonlarla işin olmayacak. Mavileri karşındaki supporta göre kullan çok haras yeteneği varsa direk büyü direnci yok zorlayamazsa seviye başına büyü direnci gir . Cevherler için şunu söyleyim asla threshe ap kasma ad thresh ap threshten daha yararlıdır.Bir 2x ad ya da 2x gold 1 x ad ile başlayabilirsin ya da yine 1x zırh delme olabilir.

• quote:

@onur.gfb

Rakamları baz alırsak onu gösteriyor fakat durum dediğin gibi. Bu olayı şöyle açıklayabilirim. Futbol yorumcusunun dünyanın en iyi futbolcularından birini yorumlaması gibi. Onun kadar yetenekli değildir ama futbola hakimdir. Söylemleri ya da pozisyon yorumlaması doğrudur. Bu da onun gibi bir şey. Son cümlende haklısın, umarım daha kaliteli bir server olur zaman geçtikçe.

Konuya bütün katkıların ve güzel dileklerin için teşekkürler kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Tr serverında o eloda durum nasıl bilmem de West'te maçların %80-90'ında Thresh banlı oluyor, eğer sende de banlanıyorsa zor iş valla o kadar oynamak.

Söylediğin konudan çok sıkıntılıyım zaten ben 1200 e yaklaşan ranked maçlarımın 1100 den fazlasını bronz ve gümüş ligde oynadım ve bu seviyede thresh oynamaya ısrar ettim. .Bu aşamaya kadar 10 maç da falan anca yasaklandı . İşin kötü yanı bu aşamada oynayan insanların %90 nı thresh fenerinin ne işe yaradığını bilmeyen insanlardı . Benim 3 skille oynamama sebep oldular ne fenerle ninja gang atmaya çalışan bir jungle ım vardı ne de thresh fenerin ne işe yaradığını bilen bir saldırı gücü taşıyıcısı . Belkide bu kadar geç yükselmemi sağlayan tek neden threshtir. Yinede 3.1-5.4-14.9 istatislikle oynadım. Şimdi tam aklı başında insanlar geliyor thresh oynamanın potansiyelini yaşayacağım bu seferde 2 maçta 1 ban yemeye başladı thresh. 6 ay gümüş ve bronzda süründükten sonra gold 5 den gold 1 e 3 günde çıktım. Ama artık thresh oynamak söylediğin gibi çok zor.

quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

tebrikler, daha iyi yerlere gelirsin umarım.

Teşekkürler kardeşim umarım sende istediğin noktaya en yakın sürede ulaşırsın

quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Vay arkadaş. Adam işi gücü bırakmış Thresh oynamış. Bot Lane Synergy'den haberin var mı senin?

Yok arkadaşım bilgilendirirsen sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

sıkılmıyo musun hiç

Bir an olsun hiç sıkılmadım. Benim asıl mainim orta koridordu öyle lanet ettim ki mid bendecilere mid or afk lere dedim support oynayacağım ve bunu yapıyosamda en iyisi olmaya çalışacağım diye o gün bu gündür sürüyor threshle yolculuğumuz.

• Bence sen smurf bi hesap açıp kendini geçebilirsin ben inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.gfb

quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Dünyadaki en bilgili thresh oyuncusu diyebilir miyiz sana

quote:

Tebrik ederim. Şu an dünyada thresh üstünde en tecrübeli kişisin. Hoş bir durum :)

Ben kendimi hiç bir zaman böyle bir nitelikle adlandırmadım. Su şekilde açıklayım sana. Ben kendimi Türkiye serverında ki en yetenekli Thresh oyuncusu olarak görüyorum. Fakat Türkiye serverındaki en iyi 100 supporttan biri değilimdir. Yani messi ile çok iyi bir serbest stil futbol oyuncusunu karşılaştırmak gibi bir şey. Ben ezreali sırf zevk olsun diye e atarken havada çekiyorum ya da Tristinayı w atarken bunları yüzlerce kez yaptım. Bu gibi karakterlerin son pikselde hangi mesafeye gideceklerini kafamda şekillendirebiliyorum. Krepo böyle bir hareket yaptığında twitch de videosunu koyuyor beni artık heyecanlandırmıyor bile böyle bir şey. Bot lane de eşşekten biraz iq farkı olan bir oyuncuya botlane i domine ettiririm . Fakat oyun genelinde bu kadar başarılı değilim. Bazen çok yanlış yerlere kafa attığım zamanlar oluyor . Mesela dünya şampiyonası finallerindeki gibi bir başlangıç yapmak istiyorum oyun başı 3-4 ward atıp herkesin gidiş yönlerini görmek istiyorum ama bunu yapmaya kalksam hem bota döndüğümüzde ward eksikliğinden küfür yerim hemde oyun başı bir pot almak için hep birlikte çıkış yapmayan takım arkadaşları yüzünden ilk kanı vermiş olurum. Türkiye serverı insanın yeteneklerini çok köreltiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Yere düşen ruhları napıyorsunuz

Ne cevap veriyim kardeşim buna :) Yinede sağ ol konuya destek olduğun için

Ben şöyle başlıyorum sana uyar mı bilmiyorum.
    3 normal 1 pink 3 hp 2 mp (hp mp değişebilir) pot
    Eğer red kesen bir jungler yoksa gidip mid-red arasındaki çime 1 tane ward atıyorum. Böylece jungle ın nerede olduğunu ve nereye gittiğini anlayabiliyoruz ve global olarak tüm takıma yardım etmiş oluyoruz. (Red çalmaya gelecekse oradan geçmiyor o tarafa gank atacaksa bir daha oradan geçmiyor geçmişse diğer tarafa gelecek ya da wolf kesecek falan tahmin edilebilir) bu çok işime yaradı şu ana kadar

• Orijinalden alıntı: saranghapanida

Bence sen smurf bi hesap açıp kendini geçebilirsin ben inanıyorum.

Smurf hesap açmak değilde bir daha ki sezon nami ya da zyra da buna bir benzer bir oran yakalamayı düşünüyorum . Çünkü artık kolay kolay thresh oynatmayacaklar bu eloda bu belli oldu .

Orijinalden alıntı: Playinq

Ben şöyle başlıyorum sana uyar mı bilmiyorum.
    3 normal 1 pink 3 hp 2 mp (hp mp değişebilir) pot
    Eğer red kesen bir jungler yoksa gidip mid-red arasındaki çime 1 tane ward atıyorum. Böylece jungle ın nerede olduğunu ve nereye gittiğini anlayabiliyoruz ve global olarak tüm takıma yardım etmiş oluyoruz. (Red çalmaya gelecekse oradan geçmiyor o tarafa gank atacaksa bir daha oradan geçmiyor geçmişse diğer tarafa gelecek ya da wolf kesecek falan tahmin edilebilir) bu çok işime yaradı şu ana kadar

Güzel başlangıç bu başlangıca yanlış diyemem . İlk ward atma seçiminde doğru bunu genelde bende yapıyorum. Yalnız 2 mp pot alman biraz ilginç geldi. Ben thresh e şimdiye kadar ne mp pot aldığımı hatırlıyorum nede gold verecek bir item yapmak istemedikçe mana regen sağlayan bir item ihtiyacı hissettiğime. Belkide az q kaçırmamdan kaynaklanan bir şey bu bilmiyorum mana sıkıntısı hiç çekmiyorum ve bana göre mana sıkıntısı en az çeken support threshtir. Riot threshin baslangıç zırh ve can değerlerini nerfleyeceğine w range ni azaltabilir ya da mana oranını nerfleyebilirdi . Çünkü sıradışı olanlar bunlardı . Zaten seviye başı zırh ya da büyü direnci kazanamayan bir şampiyonu bu şekilde nerflemek büyük haksızlıktı . Yine de mp pot almanı yadırgamıyorum ihtiyaç hissedilirse alınabilir.

• adam uğraşmış bize tebrik etmek düşer tüm adclerle oynamışsındır herhalde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.