Arkadaşlar bugün turnuva yapcaz arkadaşlarla sizce en iyi takım ve onun en muhteşem kadrosu hangisi?
Tabi kide BARÇA . 5-4-1 Taktiği'ni ayarlayıp Henry ve Messiyi SS ' e çekiyorsunuz İbrahimoviçi biraz daha ileri , yaya tourenin yerine keitayı alıyorsunuz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Tabi kide BARÇA . 5-4-1 Taktiği'ni ayarlayıp Henry ve Messiyi SS ' e çekiyorsunuz İbrahimoviçi biraz daha ileri , yaya tourenin yerine keitayı alıyorsunuz :)
Hem bu taktik ile gol atma olasılığınız yüksek hemde gol yememe olasılığınız , çünkü 5 li defansınızı geçebilecek az sayıda kişi var tabi geçebilecekleri kullanabileceklerde az sayıda siz iyi bir ps oyuncusu iseniz , bu şekilde oynayın , ibrahimoviçin uzaktan şutları çok çok etkili ! Maç sırasında yakaladığınız yerden sağ ayağı ile deneyin derim , messiyle koşular adam eksiltmeler , Sol kanatta abidal yavaş görünse bile çizgi üzerinden koşuları muhteşem ! Henryyide yabana atmamak lazım gerçekten bu sene güzel oynuyor xavi + iniesta ( birini eksiliktip keitayı) ' da alabilirsiniz orası sizin tercihiniz ..
quote:
Hem bu taktik ile gol atma olasılığınız yüksek hemde gol yememe olasılığınız , çünkü 5 li defansınızı geçebilecek az sayıda kişi var tabi geçebilecekleri kullanabileceklerde az sayıda siz iyi bir ps oyuncusu iseniz , bu şekilde oynayın , ibrahimoviçin uzaktan şutları çok çok etkili ! Maç sırasında yakaladığınız yerden sağ ayağı ile deneyin derim , messiyle koşular adam eksiltmeler , Sol kanatta abidal yavaş görünse bile çizgi üzerinden koşuları muhteşem ! Henryyide yabana atmamak lazım gerçekten bu sene güzel oynuyor xavi + iniesta ( birini eksiliktip keitayı) ' da alabilirsiniz orası sizin tercihiniz ..
Alıntıları Göster
ya kurduk win7 pes10 hariç oyunlarda sorun yok ama pes 10 takılıp duruyor ya v-sync herşeyi ayarladım gene aynı başlıcam win7sine
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
ya kurduk win7 pes10 hariç oyunlarda sorun yok ama pes 10 takılıp duruyor ya v-sync herşeyi ayarladım gene aynı başlıcam win7sine
Alıntıları Göster
Barcelona tabiki . Takitk olarak da : Valdes Dani Alves - Puyol - Marquez - Maxvell Yaya Toure Xavi İniesta Messi İbrahimovic Henry
Eğer ki karşı rakibinin Sağ açığında ve bekinde tehlikeli oyuncular varsa [ Mancini,Ronaldo,Arshavin vs. ] Maxvell in yerine Abidal i de koyabilirsin defansif özelliği oldukca yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
Barcelona tabiki . Takitk olarak da : Valdes Dani Alves - Puyol - Marquez - Maxvell Yaya Toure Xavi İniesta Messi İbrahimovic Henry
Eğer ki karşı rakibinin Sağ açığında ve bekinde tehlikeli oyuncular varsa [ Mancini,Ronaldo,Arshavin vs. ] Maxvell in yerine Abidal i de koyabilirsin defansif özelliği oldukca yüksek
Alıntıları Göster
valdes dani-puyol-marquez-abidal keita xavi-iniesta messi -- henry ibo
quote:
Orijinalden alıntı: 17.05.2000
valdes dani-puyol-marquez-abidal keita xavi-iniesta messi -- henry ibo
Alıntıları Göster
galatasaray ---sabri
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
galatasaray ---sabri
ok
quote:
Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
galatasaray ---sabri
ok
Alıntıları Göster
real madrid bence...
sağda ronaldo solda kaka tamamdır maç akar gider...
quote:
Orijinalden alıntı: TriaThlon
real madrid bence...
sağda ronaldo solda kaka tamamdır maç akar gider...
Alıntıları Göster
Suudi Arabistan tabiki
Mak Asai var forvet iidir
quote:
Nerden öğrendin benim taktiği Yaya toure nin yerine daima direk keita yı çekiyorum bende
quote:
Orijinalden alıntı: BoRDoX
quote:
Nerden öğrendin benim taktiği Yaya toure nin yerine daima direk keita yı çekiyorum bende
Alıntıları Göster
Real Madrid bence . Taktiği 4-3-3 yapıp M.Diarra'nın yerine Gago'yu alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih`
Alıntıları Göster
Arsenal(North London) Van Persie yi Arshavinin yerine al Arshavinide C.Velayla değiştir tadından yenmez
quote:
Alıntıları Göster
En iyi takımı alma yav :) Pes 2009 olsa ;
~ Fildişi Sahilleri ~ Arsenal ~ A.S Roma ~
derdim ama bilemiyeceğim 2010'u.
quote: