Şimdi Ara

Pes 2010 da en iyi takım en iyi kadro? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
55.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen hemen herkes barça-real madrid demiş ama bence onlar zaten alınmaması gereken takımlar onlarla çok zevkli olmuyor onların dışında ise kesinlikle chelsea(london fc), manchester city(man blue) ve atletico madrid
    city'de robinho harika müthiş işler yapıyor atletico madridde ise agüero mükemmel ama benim favori takımım chelsea essien harika geçilmiyor terry zaten ortada kalou ve malouda ss(kalou sağ, malouda sol) joe cole forvet arkası lampard cm fc ise drogba böyle durduramıyorlar sizi
    -------------cech-------------
    bosingwa--alex--terry-cole
    ---------------essien--------
    ----------lampard-----------
    --------------joe cole-------
    kalou---------------malouda
    -----------drogba-----------
  • Bana göre Valencia.
    bence en iyi takımlardan biri.Orta saha ve forveti çok iyi.Ama defansı biraz kötü.Eğer iyi bi oyuncusan defans problem olmuyor.
  • bıktık artık her maçta barça-real alınmasından.sanki oyunda başka takımlar yok.kimsenin fazla tercih etmediği ama farklı taktiklerle yenilmez olan takımlar var.mesela bordo yu alıp sadece kanatlardan ortalarla yüklenirseniz master lig de(top player) barcelona ya 5 taneden fazla atabilirsiniz.

inter zaten bana göre oyunun en domine takımı.ilerde eto ve pandev le full göbekten yüklenerek çok başarılı olabilirsiniz.

atl. madrid sadece aguero önderliğinde ilerliyor ama çok fena takım yinede.

sevilla yı alıp jesus navas ın kanadından (sağ) bindirirseniz kanoute ve fabiano işi bitirir.
  • Barcelona iyidir, brezilya da gayet güzel
  • real madrid c.ronaldo kaka higuen benzema mesut xabi alonso sergio ramos pepe marcelo casilllas 4-4-2
  • Madrid ile barca tabiki
  • Surekli Barcelona yi Madrid I falan Alan arkadaslarima sovuyorum Artik =) favorim Chelsea
  • Bilgisayara karşı oynarken Chelsea tam bir bela kanattan gidiyorsun adamların omuz omuza top alamayanı yok içeri dönüyorsun o kadar kapalı oynuyorlarki dönecek doğru düzgün yer bulamıyorsun normal biriyle oynarken bu etkiyi yapıyorsa Real - Barça sonsuza

Birde Arsenal süper bir takım fiziksiz gözüküyor ama oyuncuları yıkılmıyor çok hızlı bir takım kanada falan adam kaçırmıyorsun düzeni bozulmuyor kolay kolay
  • Kesinlikle Barcelona zaten kaç senedir Barcelona en iyi takım bu seride...Daha sonra ise Real Madrid...
  • man city
  • barcelona
  • barça veya real madrid kadrosuda sana kalsın[8D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

real madrid:

------------casillas-----------
    ramos---albiol--pepe----arbeloa(zorunluluk)
    ----lass(dm)---xabi alonso(dm)-----
    -------v.d.vaart(kaka)(amc)-----
    robben(cr)(rwf)--------------c.ronaldo(robben)(lwf)
    ----------------benzema--------

yapılan değişiklikler:
    kadro 4-3-3 yapıldı
    isteğe göre v.d.v isteğe göre kaka oynar
    isteğe göre albiolun yerine metzelder oynar overallı daha iyi ama yavaş
    tek forvet benzema.
    ronaldo solda oynarsa kontra ataktan çaprazdan girerek plase ile gol yaparsın. ronaldo rwf lwf 94 oluyor. ters ayaklı da oynatabilirsin ya da sağda da yani sorun olmaz.

fena değil benim taktiğe benziyor ama ben 4-4-2 den en iyi performansı alıyorum real madrid ile
    geri dörtlü;
    pepe albiol ramos arbeloa(mecburi)
    orta saham bu
    l.diara (mecburi) (dmf) xabi (dmf) robben (rmf) kaka (lmf)
    forvet;
    benzema (ss) c.ronaldo (rwf)

mecburileri daha iyileri ile değiştirdiğinizde takım mükemmel oluyor gerisi sizin kabiliyetinize kalıyor benzema yı cf koymanız büyük hata olur ss daha iyi oynuyor kaka ile ronaldo yerleri değişebilir sorun olmaz öenmli olan kimi nerede kullanacağınızı bilmeniz ronaldonun messiden asagı kalır yanı yok :D takımda 2 eksik dmf mecburiler ama eksikleri bilince önlemide kolay oluyor :D

cidden bu takımı ben kendim yaptım tek tek her oyuncuyu deneyerek ve harika oldu sende yapmışsın ben de 2010 u aldım oynadım en iyi kadroyu seçtim ve kullandım daha iyi kadro bence yok barçada iyi ama barçada puyol bazen sizi mahvedebiliyor önlem almanızı tavsiye ederim yoksa çok ezilirsiniz puyolun yeri belli ama orayı çok bırakıyor her topa atladığı için en zayıf halkanız en iyi defans oyuncunuz olan puyoldur bilginize...!

hala 2010 mu oynuyorsun diyeceklerinizi duyar gibiyim bir kankam var her gün gelir kapışırız o pes 10 u çok seviyor pes 11 de var bende ama o pes 11 i çok yumuşak yapmışlar oynanışını diyor illa pes 10 açtırıyor yoksa pes 11 de be come a legend da oynuyorum 2 yılda milli takımda as oyuncuyum antrenör bana bayılıyor kendi takımımdada antrenman maçı yaptırmadı daha bana as oynamaktan tek eksik var çabuk yoruluyorum bu yüzden seri gol atıyorum :D her yarı bir gol atıp kesiliyorum diyebilirim ama önemli olan da bu gewrçi başlarda böyleydi artık bayağı güçlendim dayanıklılığa veriyorum paso ama genede dayanıklılığın çok yavaş ilerlediğini söylemeliyim ha bu arada ilk işim dayanıklılığımı artırrmak için bozuklukları kullanmak oldu 600 gp olan dayanıklılığı arttıran şey yanlız o bile fazla etki etmiyor bence ilk takımım pes liginden waryamosuk du bu ikincisi ve onu şampiyon yapıp arsenale gittim alabildiğim tüm kupaları aldım milli takımda da antrenörün ilk gözdesiyim yani aştım kendimi aslında cf başladığım halde 2 yetenek aldım ki beni heryerde oynatabilsin bu sayede arsenal de yedek değilim as oyuncuyum her iki kanadı da oynayabiliyorum ikinci forfet yeteneği de aldım bir kaç da absürb hareket aldım aslında biraz daha yardımcı olsa iyi olurdu şu gb lerin arttı bayağı bende ama kıyamıyom bir duvarkağıdı aldım genede istediğiniz kulüplerden teklif alma yeteneğinede 600 verdim tabiki yoksa arsenal hayal olurdu ama artık nereye istersem giderim hem asist hemde gol krallığında açık ara öndeyim tavsiyemdir pes 10 un become modundan daha güzel 11 in become modu bence ve bireysel anlamda cidden çok iyiyim topu asla kaybetmem en kötü geri pas veririm ve aldığımdada bir kaç kişi geçer ara pas orta vs ile süslerim ama ortayı fazla kullanmayın genelde sizin oyuncular salak olup kaptırıyor bu yüzdxen yerden oynamayı tercih ederim ama gökkuşağını da pis kullanırım rövaşata bile attım o sayede ne şans ki direkte patladı en zoru rövaşata yinede atacam bir rövaşata golü become da az daha yetenek geliştirmem lazım şimdilik 77 genel puanım onu 85 yapabilirsem tamamdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 2 Mart 2011; 23:07:57 >

• Tabiki Manchester City

Given
    Zabaleta--------------Toure--------Micah Richards------------------Bridge
    De Jong(dmf)
    (cmf)Wright Philips-----------------Barry(c)(cmf)
    Bellamy(ss)------------------------------------------Robinho(ss)
    Santa Cruz(cf)
  • kesinlikle man city robinhoyla yaptıklarımı kimseyle yapmadım arkadaşı ağlattım yani kadroda ve sistemde değişiklik yapmıyorum direk maça başlıyorum sadece adebayor çok yavaş ve kötü ama kafa atabiliyor o yüzden onu oynatıyorum
  • tabiki real madrid 4-3-3 oyna
  • barcelona

victor valdes

pike

puyol

marguez

dani alves

xavi

yaya toure

keita

messi

ibrahimovic

henry

• real madrid 'i tek geçerim 2010'da. benzema,higuain,c.ronaldo'yu oynatmayı bilirseniz kimse tutamaz sizi.
  • En iyi takım Barcelona
    En iyi oyuncu Lionel Messi
  • Mamunda kullanıcısına yanıt
    Önceden Pes 2010'u Çocuk Oyunu Sanıp Oynayasım Gelmiyordu ama zaman sonrasında
    profesyonelde Barcelonayı alarak Henry ibrahimoviç Messi İniesta Xavi Vb Defans;PuyoL Daniel Alves;Rafael Márquez
    Abidal Yaya Toure Gibi Defans Ekibile Sağlam İş Çıkarıyorum :D

UEFA Champions League'Ye Basladım Bu Takım Ekibiyle Kupayı Cebe İndirdim :D Ve Sayamadım çok oyuncu var
    hepsile çok iyi geçiyor keyfim Her Maç Tarzı Bu Kadoryu Kullanırım ibrahimoviçi hayvan gibi yapmıslar her sutu 100 % GoL oluyor
    Ama Kullanmasını Bileceksin Oyuncuyu :D

UEFA Champions League'Grupta Elde Ettiğim Rakiplerden Çıkan Sonuç;

FC PORTO:2 BARCELONA 3
    SPARTA PRAHA:3 BARCELONA 4
    RANGERS FOOTBALL CLUB:1 BARCELONA:5

GRUPTAN SONRA ÇIKAN ELEM MAÇLARI RAKİPLER:
    ARSENAL:3:BARCELONA:6
    CHELSA:2:BARCELONA:3^(MEssi SHow:) Hatrick:D=)
    Liverpool:4:Barcelona:5
    VE KUPA CEPTE:D

ELEDİĞİM DAHA ÇOK TAKIM VAR AMA SAYAMADIM ONLARI :D ELDE EDİLEN SONUÇ ONLAR:]

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.