bu nebiçim kadro diyebilirsiniz ama size şu bilgileri verim ronaldinho ve messinin bilek hareketleri çok mükemmel keita ile tello çok sert şut atar casillas cech hiç farketmiyo uzaktan acımıyorlar messi ve ronaldinhoyla kaleciyi geçmeyi deneyin %90 geçer
Benim takımım barcelona ama zorlu bir rakip olunca chelseayi alıyorum defans hattı ve kaleci müthiş.
quote:
Orijinalden alıntı: sirmehmed
Benim takımım barcelona ama zorlu bir rakip olunca chelseayi alıyorum defans hattı ve kaleci müthiş.
Münih 2010'da neden yok?
quote:
Orijinalden alıntı: dgo21.21 Münih 2010'da neden yok?
Almanya liginden hiç bir takımı koymamışlar ilginç bir şekilde...
quote:
Orijinalden alıntı: sirmehmed
quote:
Alıntıları Göster
MAdrid ve Barcelonayı kullanmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Çok kolay gol atılıyor saçma bir maç ortaya çıkıyor. Arkadaşlarla hiçbir zaman almayız bu takımları. Takım Arsenal
MAdrid ve Barcelonayı kullanmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Çok kolay gol atılıyor saçma bir maç ortaya çıkıyor. Arkadaşlarla hiçbir zaman almayız bu takımları. Takım Arsenal
Inter J.Cesar Maicon Cordoba Lucio Zanetti Cambiasso Mancini(rmf) Quaresma(lmf) Obinna(ss) Eto'o(ss) David Suazo(cf)
İlginç ama müthiş bir taktik ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore
Kendinize uyacak bir taktikle Arsenal ile esip gürleyebiliyorsunuz.Barca'da Messi varsa Gunners'da Wallcot var.Hem de daha hızlı.
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
quote:
Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore
Kendinize uyacak bir taktikle Arsenal ile esip gürleyebiliyorsunuz.Barca'da Messi varsa Gunners'da Wallcot var.Hem de daha hızlı.
Alıntıları Göster
Ben de Real & Barça ile oynamayı sevmiyorum. Arsenal ile Sagna - Vermaelen - Gallas - Clichy Song Fabregas - Rosicky Wallcot(rwf) V. Persie(LWF) Arshavin (ss)
Liverpool ile de 4-5-1 oynuyorum Johnson-Carragher-Agger-Aurelio Riera-Mascherano-Aquilani-Maxi ---------Gerrard ---------Torres
Geriye düşersem Maxi-Riera çıkar Babel-Kuyt girer LWF ve RWF olarak... PS'i yeni aldım evde benden 10 yaş küçük kardeşim beni her maçta farklı yeniyor yalnız.. Bilmiyorum sonum nolacak.
quote:
Orijinalden alıntı: ivangennaro
Ben de Real & Barça ile oynamayı sevmiyorum. Arsenal ile Sagna - Vermaelen - Gallas - Clichy Song Fabregas - Rosicky Wallcot(rwf) V. Persie(LWF) Arshavin (ss)
Liverpool ile de 4-5-1 oynuyorum Johnson-Carragher-Agger-Aurelio Riera-Mascherano-Aquilani-Maxi ---------Gerrard ---------Torres
Geriye düşersem Maxi-Riera çıkar Babel-Kuyt girer LWF ve RWF olarak... PS'i yeni aldım evde benden 10 yaş küçük kardeşim beni her maçta farklı yeniyor yalnız.. Bilmiyorum sonum nolacak.
Alıntıları Göster
ßende Real Madrid Diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: didayzs
ßende Real Madrid Diyorum.
Alıntıları Göster
Fenerbahçe Taktik: 4-5-1
Volkan(eline megafon verilecek ki ettiği küfürler duyulsun)
Hakem No1 Bilica(kazma-kürekli versiyonu) Lugano(ekstra bir alet-ekipmana gerek yok, kendisi yeterli) Hakem No2
Hakem No3 Emre(Kramponlarına çivi+vida+bıçak ve testere monte edilecek. Sakatlarken zaman kaybı olmasın) Hakem No4 Hakem No5 Hakem No6
Guiza(1 adet ok ve 1 adet yay)
Bu taktikle değil Barcelona, İspanya Milli Takımı bile çıksa karşına yenersin...
quote:
Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi
Hakem No1 Bilica(kazma-kürekli versiyonu) Lugano(ekstra bir alet-ekipmana gerek yok, kendisi yeterli) Hakem No2
Hakem No3 Emre(Kramponlarına çivi+vida+bıçak ve testere monte edilecek. Sakatlarken zaman kaybı olmasın) Hakem No4 Hakem No5 Hakem No6
Bu taktikle değil Barcelona, İspanya Milli Takımı bile çıksa karşına yenersin...
Umarım anlatabilmişimdir Sneijer yerine Van der vaart alınıp amf oynatılabilir
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Arsenal(North London) Van Persie yi Arshavinin yerine al Arshavinide C.Velayla değiştir tadından yenmez
arsenali pes bilmeyen kişi alırsa fark yerk arsenaldeki en önemli nokta defansın çok önde olması defansı geriye alırsanız çok iyi savunması var zor gol yersiniz fakat gol atmak biraz zor olsada pas yapan sistemli oynayan oyuncuların rahatlıkla kullanabileceği bir takım.
bende defansta vermaleen yerine djorou denilson yerine amfde rosicky ilerisi aynen 3 forvet oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SIRLI
quote:
ben hayatımda hiç görmedim ki Almanya liginden bir takım pesde
quote:
Orijinalden alıntı: iloveyouhagi
quote:
Orijinalden alıntı: bobo1903
quote:
Orijinalden alıntı: iloveyouhagi
Alıntıları Göster
tabiki madrid 4-3-3 casillas ramos-pepe-albiol-marcelo alonso(dmf) sneijder(cmf) kaka(lmf) robben(rwm) ronaldo(lwm) benzema(ss) olay bu :)))