Şimdi Ara

Pes 2010 da en iyi takım en iyi kadro? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
55.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla kendi aramızda oynarken Real Madrid ve Barcelona ile oynamıyoruz çok güçlüler
    hatta oyunun en iyi iki takımları denebilir
    Inter ile oynuyorum, son zamanlarda ki taktiğim :

------------------Cesar (GK)----------------------

Maicon------Lucio----------Samuel-----Cordoba

---------------Cambiasso(DMF)-------------------

Zanetti(RMF)----------------------Quaresma(LMF)

-------Stankovic(AMF)-----Sneijder(AMF)--------

---------------------Etoo(SS)----------------------
  • Barcelonanın defansı ama Real Madrid atakta daha iyi gibime geliyor .

Suan da Man. City ile oynamaya basladım Robinho - Wright Philips kanatlarda baya etkililer.

Forvette Tevez biraz yavaş ancak şansa falan top önüme gelince gol oluyor genelde .
  • valla demin kuzenden alıp bi kaptırıyım dedimde real madrid baya kuvvetli + atletico madridde fena değil agüero tutulmuyor.
  • barcelona en iyisi bu oyunun

valdes
    alves-pique-puyol-maxwell
    yaya toure
    xavi-iniesta
    messi henry
    ibrahimoviç
  • Barça
  • En güçlü takım Real Madrid, açık ara farkla. 'Gerçek' değil sonuçta bu, 'oyun' ; bu yüzden Barcelona falan diye atıp tutmayın :)

Bunları da yazmak isterim:

C Ronaldo > R. Madrid
    K Agüero > A. Madrid

Sizi yarı yolda bırakmazlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

Arkadaşlarla kendi aramızda oynarken Real Madrid ve Barcelona ile oynamıyoruz çok güçlüler
    hatta oyunun en iyi iki takımları denebilir
    Inter ile oynuyorum, son zamanlarda ki taktiğim :

------------------Cesar (GK)----------------------

Maicon------Lucio----------Samuel-----Cordoba

---------------Cambiasso(DMF)-------------------

Zanetti(RMF)----------------------Quaresma(LMF)

-------Stankovic(AMF)-----Sneijder(AMF)--------

---------------------Etoo(SS)----------------------

niyeki inter daha güçlü bir takım .hem daha hızlı.hemde defans ve orta sahası duvar gibi.real ve barca ile oynayınca arcade oynuyormuş gibi hissediyor insan.
  • Kesinlikle Barça 2. takımımda A.Madrid Aguero tutulmuyo hakkaten
  • ben ne yaptıysam barça ile yaptım
  • ..Real Madrid in üstüne tanımam..

Kesinlikle Real Madrid ol..
    Yedeklere bak yedeklerde Van Nistelrooy yoksa yedeklere al, varsa dokunma oyunun 2.yarısında Raul'ü çıkart al Nistelrooy'u oyuna..
    Hepsini öttürürsün..
  • bende barca alıyorum ama benbim defans her ataga kalktıgında hep ilerde oluyor geri dönemiyor o nedenle bir sürü gol görüyorum kalemde ne yapabilirim ?
  • barça r.madrid chelsea oyundaki 3 sağlam takım inter yaramaz etoo dışında bişey yok
  • Juventus
  • BEyler Benm TAkımım Tabıııkıde BARCA.! Taktik Dizilişi ise 5-1-1-3 oluyor. çok iyi bi taktik bana gore ama burda benm ozel ataklarımda etkılı oluo
    Takım Dizilişi :
    Waldes
    rb-danı alves
    sb-abidal(yawas Gorunmesı aldatmasın sol kanatta bos kaldıında actıı ortalar Cok gusel sakın maxwellı oynatmaın bana gore hıcbı ozellııı yoq )
    Cb-Puyol-MArquez-Pique(Kornerlere bu uc oyuncuyu cagarın ceza sahasında kalabalık yaratıolar we o kargasada gol bulabılırsınız
    defansıf ortasaha - Keıta
    ofansıf-ortasaha - Xavi
    Forvetler- Messı - İbrahimoviç - BOJAN ( BOjan herkese kotu gelebılır ama Onla yapacagınız werkaclarda Cok iyi adam eksltebılırsınız we bu sayede bombos kalabılırsınız kacırmıo karsı karsıya pozısyonları )
    BU TAKTIGI DENEMENIZI TAVSIYE EDERM
  • Barcelona ve Man. City kesinlikle Bir türlü ısınamadım Real madrid'e zaten oynayamıyorum Realle

Edit=1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 26 Haziran 2010; 14:48:12 >
  • barça tabi iki

4-3-3 taktiği
  • sadece oyuncularla en iyi taktik olmaz.çünkü her takımın belirli özellikleri vardır.mesela barcelonaya orta açarak ve kontra attak yaparak çok rahat gol atarsın.savunmeyıda 5 lese yine de deffans line ı yüksek olduğundan(70)savunma çok öne çıkar.her şeyden önce sen kendi oyun tarzını belirlemelisin.mesela ben eskiden kötü savunma yapardım ama çok iyi çalım atarım.bu yüzden ingiltere veya manchester unt.ı alıp 5-4-1 oynardım.ama şimdi ii defans yapıyorum arsenal ı alıp 4-2-2-3 oynuyorum veya ispya ile 4-4-2.bence sizde kendi eksik yönlerinizi ve + yönlerinize göre bi plan çıkartın.
  • Real Madrid Sebebi ise;

1- Orta da Kaka Robben C.Ronaldo (daha ne olsun)
    2- Forvette Benzema,Higuen.

İyi oyunlar.
  • Kesinlikle Barça
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.