Şimdi Ara

Sonunda Dünyada en fazla Thresh oynayan oyuncu oldum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not:Balatalar ne alemde hacı abi? (Sormadan edemedim sori)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.gfb

quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

quote:

Liderliği aldıktan sonra konu açmak istedim . http://www.lolking.net/champions/thresh#summoners

Konuyu açma sebebim Thresh oynamaktan zevk alan ya da Thresh oynamaya başlamayı düşünenlerin soruları olursa bunlara açıklık getirmek . Daha önceden hazırladığım bir Thresh rehberim mevcut bir kaç gün içinde daha detaylı 2. bir rehber hazırlamayı düşünüyorum . İlk rehberime buradan bakabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm

Son olarakta son maçlarımı kapsayan bir link atıyım .. http://www.lolking.net/summoner/tr/1642247#history

Merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz bir şeyler olursa bu başlık altından cevaplayabilirim . Hepiniz sağlıcakla kalın

Omg bu sabah karşındaki cho gath bendim o oyun flame yapmicam dedim ama gp gbi bir oyuncu olunca tutamadim kendimi..

Haha :) İlk killi senin silence dan kaçıp güzel aldım . Ama oyunun devamında o gp ye rağmen iyiydiniz. Benimde mause felan bozuldu o maç itibatsızlık oluştu adam akıllı oynayamadım . Normal maçlarda falan mid oynuyorum sıkılmamak için. Ben zevk almadım oyundan mause bozulduğu için sanırım sende gp den dolayı saldın maçı ..

Mainim top olunca nerde olursa olsun insan ufak tradeler istiyor orda abarttim bayağı sonradan canimin az olduğunu farkettim ama çok geçti. Son 2 tfyi boşladim zaten tanka focus fln o gp varya o gp...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sup kolay kolay yanında adam gibi adc olmadan devam edemez ama tresh ad oynayıp ortalıgı pertte ediyo
  • Hak etmediğin ligdesin kardeşim umarım kısa zamanda challenger olursun! Çıkmak birazda şans işi fakat senin oyun bilginin onda biriyle bile trde bir haftada plat olduğum için şaşırdım açıkçası! Yazdıkların boş şeyler değil hatta hayranlık uyandırdı fakat söylediklerinde uygulamaların yanlış gibi gelmişti fakat düzgünce açıkladığın için teşekkür ederim Üz<düysem k.bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Lucian ' nın karısını tekrar geri vermek gibi bir düşüncen oldumu ?

• Kusura bakmayın oyuna daldım cevaplar biraz gecikti zaten uyku düzenimide dünya şampiyonası maçları için bozdum birazdan yatacağım maç saatine kadar gelen soruları yanıtlayamazsam kusura bakmayın .

Orijinalden alıntı: starnebula01

Tebrik ederim :) ama hiç sıkılmadınmı aynı hero ile oynamaktan :D

Thresh dışında herhangi bir supportla bu kadar oynasaydım sıkılırdım ama threshle gönül bağı oluştu o boştayken alma imkanım varsa ve almazsam kendimi kötü hissediyorum . Ama support oynamaktan sıkıldığım zamanlar çok oldu . İşler kötü giderken en çaresiz kalınan pozizyon destek pozizyonu çünkü .

Orijinalden alıntı: C2H5OH

Açtığın rehberi okuduktan sonra thresh alıp bir süre oynamıştım , arada birde oynarım fakat genel olarak ofansif takılmaya çekiniyorum , laf eden çok oluyor.
    2.rehberi açacağım demen çok hoşuma gitti dört gözle bekliyorum. West te oynamanı tavsiye ederim boşver TR yi

Bir iki güne 2. rehberi hazırlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa . Şu anda server değiştirirsem bir kaç lig düşme ihtimali var plat çerçevemi alıp weste geçmek gibi bir fikrim var sezon sonu . Tr serverı insanın yeteneklerini çok fazlasıyla köreltiyor. Zaten kim ne derse desin yaptığımız olay zaman kaybı en azından kaybettiğim zamanı daha zevk alarak geçirmiş olurum . Konularımı takip ettiğin için çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Fenerli olmayaydın bağrıma basardım .

Canın sağ olsun :)

Orijinalden alıntı: Zilean

Hevesini kırmak istemem ben de tam emin değilim ama o istatistikler "NA EUW EUNE BR TR RU LAN LAS OCE" serverları arasından.. Kore'dir Çin'dir Garena'dır onlar yok yani. "Dünyada" demişsin de uyarayım dedim.

Benim gibi işsiz biri mutlaka vardır forumda lolking benzeri kore çin ve garena serverlarını da kapsayan bir site bulup link atabilirse bu olayı çözmüş oluruz.

Ya zaten hayatta ki en büyük başarım league of legends adlı bir oyunda thresh adlı sampiyonu çok sayıda oynamak değil hevesim niye kırılsın :)

Ama gerçekten dünyanın ücra köşelerinde bir yerlerde gizli bir thresh oyuncusu varsa bende konu başlığını değiştiririm . Orta doğu ve balkanların en fazla thresh oynayan oyuncusu oldum diye . Hem bak böyle daha afilli oldu :)

Orijinalden alıntı: saimertug

thresh le çok maç atmadım.ilk oynadığımı kaybetmiştim son 10 derecelinin 8 ini thresh ile attım.(10 maçıda kazandım.)
    feneri nasıl efektif kullanabiliriz bunu merak ediyorum?
    not: kda 2.4/4.9/17.5

Ortalamaların gayet iyi fakat asist oranın aşama atladıkça düşecektir çünkü kill oranları git gide düşmeye başlıyor maçlarda . Asist oranın düşerken aynı oranda ölüm oranını da aşağılara çekmeye çalış

Rehberden bir bölüm koyuyorum buraya belki görmemiş olabilirsin
    ------------------------------------
    W skili ( Karanlık Geçiş )

1- Bu skill Thresh > Blitzcrank skili ve oyundaki hiç bir karakterde buna yakın bir mekanizma bile yok. Çok yönlü olarak kullanın takasa girmiş adc nize kalkan olması ve istenmeyen bir durumda yanınıza gelmesini saglamak için. Toteminiz olmadığında kıllandığınız bir duruma karşı çalıda görüş sağlayabilmek için . Ve ölüm cezasını kullandığınız da arkanızda kalan adc nizi yanınıza getirebilmek için .
    2- Q attığınızda rakibi yakalayacağınıza inanıyorsanız arkanıza fener atın ama bunu yapmak demek rakibe ben seni öldürmeye geliyorum q atacağım demektir rakip ayıktığında bu komboyu yapabilmek gerçekten tecrübe istiyor . Sonuç hüsran olursa %40 mananızı çöpe atmış olursunuz buda yaklaşık 1 dakika sizi pasif duruma düşürür.Threshle hiç bir zaman pasif duruma düşmeyin siz bir soraka bir tarıc değilsiniz pasif kaldığınız anda hiç bir anlamınız yok .
    3-Haritadan pingler geliyorsa lanede tekseniz hemen baska yere gidin ve zor durumda kalmıs arkadaşınızı kurtarmaya çalışın gezgin çizmesi kullanabilirsiniz bunun için.
    4-Çok baskı altında kaldıysanız fenerle blöf yapın boş çalıya fener atın benim ormancım burada izlenimi verin.
    5-Cd süresi çok uzun doğru amaçla kullandığınıza emin olun
    6-Bronze hatta silver liginde iseniz mutlaka maçtan önce adc nize fenerin ne işe yaradığını söyleyin
    -----------------------------------

Bunun dışında thresh fenerini zor durumda kalan bir arkadaşını kurtarmak için atıyorsan koşu yoluna at . Hem rakip gelip üstüne basamaz hemde arkadaşım basmakta kolaylık yaşar hemde mesafe azda olsa daha fazla açılır

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bende lee'de ilk 10 içerisindeyim 1. olmam çok zor

Thresh yeni champ olduğu için benim bu seviyeye ulaşmam kolay oldu diğer champlerle 2000 ni bulanlar olmuş benden ağır işssizler var eski champlerle liste başı olmak imkansız gibi.

Orijinalden alıntı: Kreasyon

medlife ile kapışabilcenmi bro bu arada tebrikler

Madlife la nereye kapışıyosun birader :) Baron önü vs mi giriyim adamla ... Zaten duramam karşısında çok yetenekli oyuncu saygım sonsuz .

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

türkiye'nin gururu.

Yok be ağır işsizim o kadar ne gururu :)

Orijinalden alıntı: Metalwrath

O zaman senle oynamalıyız vayne oynarken karşıdakini harraslar hasar almadan geri kaçarım genelde

Onur duyarım ekleyebilirsin.

Orijinalden alıntı: Egzap

Şimdi kaybettirdim sana :(( Bende diyorum nerden hatırladım bu nicki

Botu yine domine ettirdim o maçta lucian report diye alldan yazıyodunuz. Ben adc me sürekli kasadine dikkat diyordum oyunu taşıma potansiyelin farkındaydım çünkü . Jarvanda afk kalınca çevirdiniz maçı tebrikler .

• quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

Hak etmediğin ligdesin kardeşim umarım kısa zamanda challenger olursun! Çıkmak birazda şans işi fakat senin oyun bilginin onda biriyle bile trde bir haftada plat olduğum için şaşırdım açıkçası! Yazdıkların boş şeyler değil hatta hayranlık uyandırdı fakat söylediklerinde uygulamaların yanlış gibi gelmişti fakat düzgünce açıkladığın için teşekkür ederim Üz<düysem k.bakma

Genel olarak bakarsak hak etmediğim yerde değilim aslında . Mesela herkes bir yerlere dağıldı ve bana adc kaldı hayatta adc oynayamam . Adc olarak ben bildiğin silver yeteneğinde bir oyuncuyum . Topda ya da jungle da en fazla gold , mid de platin support olarak ise diamondım . Yalnız threshi ele alırsak o konuda tevazu göstermem challenger üstüyüm. Bu oranların ortalaması alındığında da hemen hemen bulunduğum yerdeyim zaten. O yüzden sende haklısın 1200 ranked maç atan bir kişi hala gövde gösterisi yapmaya çalışıyorsa bende hadi lan oradan çekerim ama bu 1200 maçın 1100ünde support oynadıysa saygı duyarım. Support oynamak yiğenini elinden tutup mektebe götüren dayı olmak gibi :) sen görevini yaparsın gerisi biraz adama kalmış Çok teşekkürler yorumların için

• Support oynayanlara,maini Support olanlara saygım sonsuzdur.En kısa zamanda dia olman dileği ile.....

Özet : Hll QnQ

• Baymayan insan yapmışlar.
  • Şukuladım

• O aldigin ruhlarin hesabini nasi verceksin ilerde ?

• Bende mainimi support yapmak düşüncesindeyim ama ne bileyim benim oyun tarzım zed gibi herolara yatkın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Yere düşen ruhları napıyorsunuz

Ruhsuzlara bağışlıyorlar .
  • treshle en iyi giden adc sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F9Cemil -- 19 Eylül 2013; 20:59:52 >
  • Hocam ben seni tebrik ediyorum; hem Thresh ile sağladığın başarı, hem de sahip olduğun karakterden ötürü.

Başarılarının devamını dilerim =)

Edit: Ben de bir not ekleyeyim. Senin gerçekten geçeceğin diğer server'da daha başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü ben de agresif support oynadığım zaman; Leona ile E + Q combosu ve ya Thresh ile Q + E + R combosunu yaptığım zaman arkamdaki ad carry'in öylece bakması sinirimi bozuyor. Oynadığın şampiyonun potansiyelini bilmeyen biriyle aynı lane'de adeta ölüm / kalım savaşı veriyorsun. Ligini yükseltmişsin fakat dediğin gibi ben de başka bir sunucuda daha başarılı olacağın konusunda hemfikirim. Bol şans =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast Mich -- 19 Eylül 2013; 22:47:51 >
  • Tebrikler kardeş ...
  • Tebrik ettim kardeş..Seni Lol Tv'den izlemek de isteriz.
  • Bugün bu arkadaşla oynadım bende. Umarım hakettiğini düşündüğün yere çıkarsın. Ben daha çıkamadım ama.
  • Baktımda skorlara 8 0 3 oynamışım. Karşı Ahri AFK'di
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Helal olsun ne diyelim tr de pek sup sevdalısı yok senin sayende artar inşallah

Benim amacımda o zaten tr deki support sayısı bir şekilde yükselirse gelecek sezon diğer koridorlara biraz daha odaklanmak istiyorum . Mid or afk ciler yüzünden supporta saplandık kaldık . Teşekkürler yorum için .

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

En çok nami oynayanda ben olucam :( tebrikler bu arada

Threshten sonra en fazla oynadığım support nami . Gerçektende çok yüksek bir potansiyeli var thresh banlandığı zamanlar nami alırım genellikle umarım iyi sonuçlar alırsın sende namiyle . Namiyle q tutdurmak threshle q tutdurmaktan cok daha zor nami oynayanlara saygı duyarım .

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Herkeşe benden çay demen lazımdı.

Herkeşe benden çay :)

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

2 hafta önce plat olayım seni taşıcam diyordu hala gold 1

Kardeşim haklısın çıkamadık 99 puanken felan 2-3 maç 0 geldi 10 da 10 felan yapmam gerek. 90 larda geziniyorum bu hafta kesin çıkıcam diye niyetlendim bakalım . Aklımdasın bu arada ben plat olmadan gold olacak gibisin :) yetişemezsekte sana seni plat yapmak için zorlayacagım kalan 1 ay da .

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Eline sağlık kardeşim. Herkese ayrı ayrı cevap yazıp vakit ayırmanda güzel. takipteyim. Umarım benim maçıma da gelir support açlığımı giderirsin.

Onur duyarım umarım öyle bir imkan olur.

quote:

Orijinalden alıntı: sapper

okadar oyun atmışın tr gibi serverda hala goldsan bence okadarda usta thresh oyuncusu olmadıgını gösterir.

Yukarıda benzer bir eleştiriye yanıt vermiştim aynı açıklamayı sana da yapıyım

Güzel kardeşim ben lol e başlamadan önce hiç bir deneyimim yoktu rpg cinsi çok oyun oynamıştım fakat bir dota olsun bir hon olsun buna benzer bir oyun oynamamıştım . Acemilik ettik ilk 10 maçta duo girmedim tanıdığım yoktu ap rün sayfamdan başka rünüm yoktu , 16 dan fazla herom yoktu , ne bir oyun bilgim ne de sağlam bir oyun tecrübem yoktu . 10 da 4 felan yaptım sanırım. Şansızlık hep nooblar geldi diyemem çünkü bende çok iyi değildim sadece tecrübesizlik . İade haklarımı felanda ashe felan iade ederek kullanmışımdır mesela işin ciddiyetinden haberdar değildik. Bronze 4 başladım mainim mid di ama mid bendeciler mid or afk ler yüzünden mid oynayamıyordum ve tecrübesiz olduğum mainlerde oynamak zorunda kalıyordum . En sonunda yeni bir mainde çok iyi olmaya karar verdim ve support oynamaya başladım . Sen bronze ligden sadece thresh oynayarak çıkmak ne demek bilirmisin. Yanında thresh gibi bir support varken 2 kişiye tek başına atarlanmaya çalışan bir adc yanında oynamak . Thresh fenerinin sadece kalkan verdiğini sanan bir adamla yan yana dakikalar geçirmek. Ninja gang atmak varken ward olan nehirden ahıra gelir gibi gang atmaya çalışan salak bir jungle la oynamak ? Her maçtan önce sürekli thresh fenerinin ne boka yaradığını anlatmaya çalışsanda yine unutan insanları görmek . Gümüşünde bundan bir farkı yok . Aynı tas aynı hamam. Benim 1200 ranked maçımın 1100 ü bu bok çukurunda geçti . Gizli elom mahvoldu ne yaparsam yapıyım bataklıkta gibi oldum bir müddet sonra suana kadar oynadığım oyunların %90 nında botlane i domine ettirdim supportlada daha fazlası yapılmaz. Ben gold 5 olduktan sonra 3 günde gold1 e yükseldim. Kalite arttıkça supportun değeri ön plana çıkar. Ben o girdaptan 3.1-5.4-14.9 gibi bir istatislikle çıktım . Tr gibi serverda goldsun diyorsun bir an olsun tr gibi oyun kalitesi düşük bir serverda sadece support oynayarak bir yere gelmeye çalıştığını düşün bana hak verirsin .

gümüş 4 oyuncusu olarak aynı dertten muzdaribim leona oynayarak gümüşe çıktım ama hala adc bilmeyenler, yüzünden soğudum artık oyundan aram takılıyorum sırf bu yüzden.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.