Şimdi Ara

Sonunda Dünyada en fazla Thresh oynayan oyuncu oldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jalikarnas

support carry

Hesap iletimde bu zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.gfb

Liderliği aldıktan sonra konu açmak istedim . http://www.lolking.net/champions/thresh#summoners

Konuyu açma sebebim Thresh oynamaktan zevk alan ya da Thresh oynamaya başlamayı düşünenlerin soruları olursa bunlara açıklık getirmek . Daha önceden hazırladığım bir Thresh rehberim mevcut bir kaç gün içinde daha detaylı 2. bir rehber hazırlamayı düşünüyorum . İlk rehberime buradan bakabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm

Son olarakta son maçlarımı kapsayan bir link atıyım .. http://www.lolking.net/summoner/tr/1642247#history

Merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz bir şeyler olursa bu başlık altından cevaplayabilirim . Hepiniz sağlıcakla kalın

Omg bu sabah karşındaki cho gath bendim o oyun flame yapmicam dedim ama gp gbi bir oyuncu olunca tutamadim kendimi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini yanında en rahat hissettiğin adc hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

quote:

Liderliği aldıktan sonra konu açmak istedim . http://www.lolking.net/champions/thresh#summoners

Konuyu açma sebebim Thresh oynamaktan zevk alan ya da Thresh oynamaya başlamayı düşünenlerin soruları olursa bunlara açıklık getirmek . Daha önceden hazırladığım bir Thresh rehberim mevcut bir kaç gün içinde daha detaylı 2. bir rehber hazırlamayı düşünüyorum . İlk rehberime buradan bakabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm

Son olarakta son maçlarımı kapsayan bir link atıyım .. http://www.lolking.net/summoner/tr/1642247#history

Merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz bir şeyler olursa bu başlık altından cevaplayabilirim . Hepiniz sağlıcakla kalın

Omg bu sabah karşındaki cho gath bendim o oyun flame yapmicam dedim ama gp gbi bir oyuncu olunca tutamadim kendimi..

Haha :) İlk killi senin silence dan kaçıp güzel aldım . Ama oyunun devamında o gp ye rağmen iyiydiniz. Benimde mause felan bozuldu o maç itibatsızlık oluştu adam akıllı oynayamadım . Normal maçlarda falan mid oynuyorum sıkılmamak için. Ben zevk almadım oyundan mause bozulduğu için sanırım sende gp den dolayı saldın maçı ..

• bende lee'de ilk 10 içerisindeyim 1. olmam çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradley16

Kendini yanında en rahat hissettiğin adc hangisi ?

Vayne dışında hepsiyle sıkıntı yaşamıyorum oyun başı agresif potansiyeli olan şampiyonlar daha verimli oluyor tabi. Oyuna giriyorum şu anda müsait bir zaman daha detaylı yazarım
  • Tebrik ederim :) ama hiç sıkılmadınmı aynı hero ile oynamaktan :D

• Açtığın rehberi okuduktan sonra thresh alıp bir süre oynamıştım , arada birde oynarım fakat genel olarak ofansif takılmaya çekiniyorum , laf eden çok oluyor.
    2.rehberi açacağım demen çok hoşuma gitti dört gözle bekliyorum. West te oynamanı tavsiye ederim boşver TR yi
  • türkiye'nin gururu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nm0

adam uğraşmış bize tebrik etmek düşer tüm adclerle oynamışsındır herhalde

Kennenler le ,Twisted Fateler le adc jannalar la aklına gelebilecek her türlü saçma sapan şampiyonlarla bile oynadım . Ama bunların en kötüsü oyun başı kendini çok haraslatan vayne yanında oynamaktan acı verici değildi . Adc si kendini haraslatmayan thresh eninde sonunda mutlaka domine ettirir alt koridoru. Önemli olan threshi pasif duruma düşürmemek. Yanında kim olduğu o kadar önemli değil

O zaman senle oynamalıyız vayne oynarken karşıdakini harraslar hasar almadan geri kaçarım genelde

• biliyorum o yüzden yazdım
  • Fenerli olmayaydın bağrıma basardım .
  • Hevesini kırmak istemem ben de tam emin değilim ama o istatistikler "NA EUW EUNE BR TR RU LAN LAS OCE" serverları arasından.. Kore'dir Çin'dir Garena'dır onlar yok yani. "Dünyada" demişsin de uyarayım dedim.
  • bravo. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 19 Eylül 2013; 11:49:35 >
  • dalga geçmeyin adamla ya yazık
  • thresh le çok maç atmadım.ilk oynadığımı kaybetmiştim son 10 derecelinin 8 ini thresh ile attım.(10 maçıda kazandım.)
    feneri nasıl efektif kullanabiliriz bunu merak ediyorum?
    not: kda 2.4/4.9/17.5
  • medlife ile kapışabilcenmi bro bu arada tebrikler
  • Lucianla aranızda ne problem var gardaş? Çözelim hemen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

Bir ara ben de surekli support oynuyordum. Bumlarin da geneli Thresh ileydi. Ama degisik insanlarla ayni koridoru paylasmak cok zor geliyordu. Dedigin gibi threshin fenerini neredeyse kimse kullanmayi bilmiyor. Onunde fener varken flash ile kacmaya calisanlar var. 60 oyun attiltan sonra dayanamadim biraktim threshi. Haliyle supportlugu. %70 falan w/l oranim var thresh ile. Bu aralar mid oynamaya calisiyorum cunku son mid maclarimda hic kaybetmedim. Ozellikle lissandra ve kassadin bronzda tasiyor oyunu. Sana basarilar bu arada. Rehberine bakarim ara ara ben de oynarim tekrardan.

Support oynarken bana sup mu kaldı :S kafasıyla oynandığında fazla bir başarı elde edilemez zaten . Belirli bir seviyeye geldikten sonra oyuncu kaliteside artmaya başlıyor . Benim maçlarıma yavaş yavaş diamondlar challengerlar felan gelmeye başladı hiç almadığım kadar zevk alıyorum artık support oynamaktan ya da güvendiğin bir kişiyle duo girebilirsin sanada başarılar kardeşim teşekkürler yorum için

Secimde zaten kendim supp aliyordum o zamanlar sirf meta sorunu olmasin diye. Ama yabanci birine supportluk yapmak gercekten cok sinir bozucu gelmeye basladi. Taric ile baslayan support kariyerim leona ile son buldu boylece.

• Şimdi kaybettirdim sana :(( Bende diyorum nerden hatırladım bu nicki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.