Şimdi Ara

Sonunda Dünyada en fazla Thresh oynayan oyuncu oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nm0

adam uğraşmış bize tebrik etmek düşer tüm adclerle oynamışsındır herhalde

Kennenler le ,Twisted Fateler le adc jannalar la aklına gelebilecek her türlü saçma sapan şampiyonlarla bile oynadım . Ama bunların en kötüsü oyun başı kendini çok haraslatan vayne yanında oynamaktan acı verici değildi . Adc si kendini haraslatmayan thresh eninde sonunda mutlaka domine ettirir alt koridoru. Önemli olan threshi pasif duruma düşürmemek. Yanında kim olduğu o kadar önemli değil
  • heyecanla okuyorum tüm yazıları taki tr serverinde gold olduğunu görene kadar
  • adc oynanır mı yoksa gereksiz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

heyecanla okuyorum tüm yazıları taki tr serverinde gold olduğunu görene kadar

Güzel kardeşim ben lol e başlamadan önce hiç bir deneyimim yoktu rpg cinsi çok oyun oynamıştım fakat bir dota olsun bir hon olsun buna benzer bir oyun oynamamıştım . Acemilik ettik ilk 10 maçta duo girmedim tanıdığım yoktu ap rün sayfamdan başka rünüm yoktu , 16 dan fazla herom yoktu , ne bir oyun bilgim ne de sağlam bir oyun tecrübem yoktu . 10 da 4 felan yaptım sanırım. Şansızlık hep nooblar geldi diyemem çünkü bende çok iyi değildim sadece tecrübesizlik . İade haklarımı felanda ashe felan iade ederek kullanmışımdır mesela işin ciddiyetinden haberdar değildik. Bronze 4 başladım mainim mid di ama mid bendeciler mid or afk ler yüzünden mid oynayamıyordum ve tecrübesiz olduğum mainlerde oynamak zorunda kalıyordum . En sonunda yeni bir mainde çok iyi olmaya karar verdim ve support oynamaya başladım . Sen bronze ligden sadece thresh oynayarak çıkmak ne demek bilirmisin. Yanında thresh gibi bir support varken 2 kişiye tek başına atarlanmaya çalışan bir adc yanında oynamak . Thresh fenerinin sadece kalkan verdiğini sanan bir adamla yan yana dakikalar geçirmek. Ninja gang atmak varken ward olan nehirden ahıra gelir gibi gang atmaya çalışan salak bir jungle la oynamak ? Her maçtan önce sürekli thresh fenerinin ne boka yaradığını anlatmaya çalışsanda yine unutan insanları görmek . Gümüşünde bundan bir farkı yok . Aynı tas aynı hamam. Benim 1200 ranked maçımın 1100 ü bu bok çukurunda geçti . Gizli elom mahvoldu ne yaparsam yapıyım bataklıkta gibi oldum bir müddet sonra suana kadar oynadığım oyunların %90 nında botlane i domine ettirdim supportlada daha fazlası yapılmaz. Ben gold 5 olduktan sonra 3 günde gold1 e yükseldim. Kalite arttıkça supportun değeri ön plana çıkar . Sana şunu söyleyim bana içinde 3-4 support olan 16 sampiyonlu 2 support rün sayfalı smurf bir na ya da west üyeliği yolla ben bunu 1 ayda plat dan aşağı bir seviyede bırakmayacağımın garantisini verebilirim . Ya da sezon bitmesine az kaldı bu konuyu takip et ne kadar kısa bir sürede ne kadar yükseldiğime sahit ol. Eleştirin çok ağır olmuş ben o bok çukurundan 3.1-5.4-14.9 istatislikle çıktım, keşke biraz daha yapıcı bir eleştiriyle yaklaşsaydın yine de teşekkürler yorumun için

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

adc oynanır mı yoksa gereksiz mi?

Thresh deki ani hasar oranı hiç bir adc de şuan için yok . Sadece bir kanasusamış la 10 dk da 2 li golemlerin küçüğüne e nin pasifi sayesinde tek atan başka hiç bir şampiyon yok. Yalnız range ı çok kısa bu çok büyük dezavantaj . Bir de öyle bir skill sete sahipki thresh ben supportum diye ağlıyor . Adc oynarken q atamazsın pozizyonunu koruman gerekir . Bütün skill setine yazık edersin ve sürekli ikilem içinde kalır yanlış kararlar vermene sebep olursun. Bu kadar kısa range ı olan bir şampiyonla adc oynamaktansa graves alıp oynamak her zaman daha mantıklı.
  • Sende anladığım kadarıyla armor pen thresh oynuyorsun bende nasıl olurki diye deniyordum güzel sonuçlar aldım. 9-0-21 ve armor pen giriyorum ciddi manada koridorda büyük sıkıntı veriyor rakibe. İyi bir adc ile rahatlıkla diamond olursun başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Sende anladığım kadarıyla armor pen thresh oynuyorsun bende nasıl olurki diye deniyordum güzel sonuçlar aldım. 9-0-21 ve armor pen giriyorum ciddi manada koridorda büyük sıkıntı veriyor rakibe. İyi bir adc ile rahatlıkla diamond olursun başarılar

Bir çok farklı rün denedim en faydalı olanının kırmızılara armor pen koymak olduğuna karar kırdım threshte bunu kullanabilirsin gayet güzel olur. 8x hybrid 1x armor pen felanda kullanılabilir pasiften dolayı biraz oyuncunun oyun yapısına bağlı teşekkürler güzel düşünceler için
  • Helal olsun ne diyelim tr de pek sup sevdalısı yok senin sayende artar inşallah

• En çok nami oynayanda ben olucam :( tebrikler bu arada

• Eline sağlık kardeşim. Herkese ayrı ayrı cevap yazıp vakit ayırmanda güzel. takipteyim. Umarım benim maçıma da gelir support açlığımı giderirsin.
  • Lucian ' nın karısını tekrar geri vermek gibi bir düşüncen oldumu ?
  • Herkeşe benden çay demen lazımdı.
  • 2 hafta önce plat olayım seni taşıcam diyordu hala gold 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Lucian ' nın karısını tekrar geri vermek gibi bir düşüncen oldumu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar oyun atmışın tr gibi serverda hala goldsan bence okadarda usta thresh oyuncusu olmadıgını gösterir.
  • Aynı şeyi mundoyla yapıyordum warmong nerf yedi soğudum

• Bir ara ben de surekli support oynuyordum. Bumlarin da geneli Thresh ileydi. Ama degisik insanlarla ayni koridoru paylasmak cok zor geliyordu. Dedigin gibi threshin fenerini neredeyse kimse kullanmayi bilmiyor. Onunde fener varken flash ile kacmaya calisanlar var. 60 oyun attiltan sonra dayanamadim biraktim threshi. Haliyle supportlugu. %70 falan w/l oranim var thresh ile. Bu aralar mid oynamaya calisiyorum cunku son mid maclarimda hic kaybetmedim. Ozellikle lissandra ve kassadin bronzda tasiyor oyunu. Sana basarilar bu arada. Rehberine bakarim ara ara ben de oynarim tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Helal olsun ne diyelim tr de pek sup sevdalısı yok senin sayende artar inşallah

Benim amacımda o zaten tr deki support sayısı bir şekilde yükselirse gelecek sezon diğer koridorlara biraz daha odaklanmak istiyorum . Mid or afk ciler yüzünden supporta saplandık kaldık . Teşekkürler yorum için .

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

En çok nami oynayanda ben olucam :( tebrikler bu arada

Threshten sonra en fazla oynadığım support nami . Gerçektende çok yüksek bir potansiyeli var thresh banlandığı zamanlar nami alırım genellikle umarım iyi sonuçlar alırsın sende namiyle . Namiyle q tutdurmak threshle q tutdurmaktan cok daha zor nami oynayanlara saygı duyarım .

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Herkeşe benden çay demen lazımdı.

Herkeşe benden çay :)

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

2 hafta önce plat olayım seni taşıcam diyordu hala gold 1

Kardeşim haklısın çıkamadık 99 puanken felan 2-3 maç 0 geldi 10 da 10 felan yapmam gerek. 90 larda geziniyorum bu hafta kesin çıkıcam diye niyetlendim bakalım . Aklımdasın bu arada ben plat olmadan gold olacak gibisin :) yetişemezsekte sana seni plat yapmak için zorlayacagım kalan 1 ay da .

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Eline sağlık kardeşim. Herkese ayrı ayrı cevap yazıp vakit ayırmanda güzel. takipteyim. Umarım benim maçıma da gelir support açlığımı giderirsin.

Onur duyarım umarım öyle bir imkan olur.

quote:

Orijinalden alıntı: sapper

okadar oyun atmışın tr gibi serverda hala goldsan bence okadarda usta thresh oyuncusu olmadıgını gösterir.

Yukarıda benzer bir eleştiriye yanıt vermiştim aynı açıklamayı sana da yapıyım

Güzel kardeşim ben lol e başlamadan önce hiç bir deneyimim yoktu rpg cinsi çok oyun oynamıştım fakat bir dota olsun bir hon olsun buna benzer bir oyun oynamamıştım . Acemilik ettik ilk 10 maçta duo girmedim tanıdığım yoktu ap rün sayfamdan başka rünüm yoktu , 16 dan fazla herom yoktu , ne bir oyun bilgim ne de sağlam bir oyun tecrübem yoktu . 10 da 4 felan yaptım sanırım. Şansızlık hep nooblar geldi diyemem çünkü bende çok iyi değildim sadece tecrübesizlik . İade haklarımı felanda ashe felan iade ederek kullanmışımdır mesela işin ciddiyetinden haberdar değildik. Bronze 4 başladım mainim mid di ama mid bendeciler mid or afk ler yüzünden mid oynayamıyordum ve tecrübesiz olduğum mainlerde oynamak zorunda kalıyordum . En sonunda yeni bir mainde çok iyi olmaya karar verdim ve support oynamaya başladım . Sen bronze ligden sadece thresh oynayarak çıkmak ne demek bilirmisin. Yanında thresh gibi bir support varken 2 kişiye tek başına atarlanmaya çalışan bir adc yanında oynamak . Thresh fenerinin sadece kalkan verdiğini sanan bir adamla yan yana dakikalar geçirmek. Ninja gang atmak varken ward olan nehirden ahıra gelir gibi gang atmaya çalışan salak bir jungle la oynamak ? Her maçtan önce sürekli thresh fenerinin ne boka yaradığını anlatmaya çalışsanda yine unutan insanları görmek . Gümüşünde bundan bir farkı yok . Aynı tas aynı hamam. Benim 1200 ranked maçımın 1100 ü bu bok çukurunda geçti . Gizli elom mahvoldu ne yaparsam yapıyım bataklıkta gibi oldum bir müddet sonra suana kadar oynadığım oyunların %90 nında botlane i domine ettirdim supportlada daha fazlası yapılmaz. Ben gold 5 olduktan sonra 3 günde gold1 e yükseldim. Kalite arttıkça supportun değeri ön plana çıkar. Ben o girdaptan 3.1-5.4-14.9 gibi bir istatislikle çıktım . Tr gibi serverda goldsun diyorsun bir an olsun tr gibi oyun kalitesi düşük bir serverda sadece support oynayarak bir yere gelmeye çalıştığını düşün bana hak verirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romanovich Raskolnikov -- 19 Eylül 2013; 10:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

Bir ara ben de surekli support oynuyordum. Bumlarin da geneli Thresh ileydi. Ama degisik insanlarla ayni koridoru paylasmak cok zor geliyordu. Dedigin gibi threshin fenerini neredeyse kimse kullanmayi bilmiyor. Onunde fener varken flash ile kacmaya calisanlar var. 60 oyun attiltan sonra dayanamadim biraktim threshi. Haliyle supportlugu. %70 falan w/l oranim var thresh ile. Bu aralar mid oynamaya calisiyorum cunku son mid maclarimda hic kaybetmedim. Ozellikle lissandra ve kassadin bronzda tasiyor oyunu. Sana basarilar bu arada. Rehberine bakarim ara ara ben de oynarim tekrardan.

Support oynarken bana sup mu kaldı :S kafasıyla oynandığında fazla bir başarı elde edilemez zaten . Belirli bir seviyeye geldikten sonra oyuncu kaliteside artmaya başlıyor . Benim maçlarıma yavaş yavaş diamondlar challengerlar felan gelmeye başladı hiç almadığım kadar zevk alıyorum artık support oynamaktan ya da güvendiğin bir kişiyle duo girebilirsin sanada başarılar kardeşim teşekkürler yorum için

• support carry
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.