Şimdi Ara

Sonunda Dünyada en fazla Thresh oynayan oyuncu oldum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonunda aradığım türden biri sana baya sorum olucak Pmden aticam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh, ben 3 maç peş peşe oynayamam bir şampiyonla bunalırım, dar gelir hll qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.gfb

Liderliği aldıktan sonra konu açmak istedim . http://www.lolking.net/champions/thresh#summoners

Konuyu açma sebebim Thresh oynamaktan zevk alan ya da Thresh oynamaya başlamayı düşünenlerin soruları olursa bunlara açıklık getirmek . Daha önceden hazırladığım bir Thresh rehberim mevcut bir kaç gün içinde daha detaylı 2. bir rehber hazırlamayı düşünüyorum . İlk rehberime buradan bakabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm

Merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz bir şeyler olursa bu başlık altından cevaplayabilirim . Hepiniz sağlıcakla kalın

Tebrikler ekliyorum arkadaşa 3-4 oyuna ihtiyacım var müsait olursan beraber oynarız.Kabul edersin Lichborne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 20 Eylül 2013; 0:22:21 >

• Merhaba :) baktım da gercekten thresh ustunde cok ugrasmıssın ve ustalasmıssın bunun ıcın senı tebrık edıyorum.
    Rehberine de baktım :) adc olmama ragmen thresh oynayasım geldı ama bılgısayarım yok olsa oynardım
    Ben silver 1 de duosuzluktan elosu dusuk bır adc oyuncusuyum her zaman adc yı bana bıraksalar golda cıkar platını zorlardım aslında ... oyunlardan 2 lp falan gelıyor kaybedınce -7 neyse.
    Su an bılgısayarım yok ve 3-4 gun daha boyle devam edıcek daha sonra 1-2 oyun normal atıp elımı tekrardan bır ısıtıcam
    Eger sende ıstersen duo gırmek ısterım yasım 17
    Iyı adc oldugumu dusunuyorum (http://www.lolking.net/summoner/tr/277921 ) ranked dan statlarına bakabılırsın adc oyunlarımın.
    Dedıgım gıbı, sen de ıstersen duo bot yapalım dıyorum ne dersın ?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 20 Eylül 2013; 0:39:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Güzel başlangıç bu başlangıca yanlış diyemem . İlk ward atma seçiminde doğru bunu genelde bende yapıyorum. Yalnız 2 mp pot alman biraz ilginç geldi. Ben thresh e şimdiye kadar ne mp pot aldığımı hatırlıyorum nede gold verecek bir item yapmak istemedikçe mana regen sağlayan bir item ihtiyacı hissettiğime. Belkide az q kaçırmamdan kaynaklanan bir şey bu bilmiyorum mana sıkıntısı hiç çekmiyorum ve bana göre mana sıkıntısı en az çeken support threshtir. Riot threshin baslangıç zırh ve can değerlerini nerfleyeceğine w range ni azaltabilir ya da mana oranını nerfleyebilirdi . Çünkü sıradışı olanlar bunlardı . Zaten seviye başı zırh ya da büyü direnci kazanamayan bir şampiyonu bu şekilde nerflemek büyük haksızlıktı . Yine de mp pot almanı yadırgamıyorum ihtiyaç hissedilirse alınabilir.
    Evet denedim ve gerçekten mp potunun aşırı gereksiz olduğunu ben de anladım 5 pot alınabilir o zaman ya da ekstradan 1 ward?

• Saygı duyulası , e biraz da işsizliği korkulası. Tebriks.
  • tebrikler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Helal olsun ne diyelim tr de pek sup sevdalısı yok senin sayende artar inşallah

Benim amacımda o zaten tr deki support sayısı bir şekilde yükselirse gelecek sezon diğer koridorlara biraz daha odaklanmak istiyorum . Mid or afk ciler yüzünden supporta saplandık kaldık . Teşekkürler yorum için .

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

En çok nami oynayanda ben olucam :( tebrikler bu arada

Threshten sonra en fazla oynadığım support nami . Gerçektende çok yüksek bir potansiyeli var thresh banlandığı zamanlar nami alırım genellikle umarım iyi sonuçlar alırsın sende namiyle . Namiyle q tutdurmak threshle q tutdurmaktan cok daha zor nami oynayanlara saygı duyarım .

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Herkeşe benden çay demen lazımdı.

Herkeşe benden çay :)

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

2 hafta önce plat olayım seni taşıcam diyordu hala gold 1

Kardeşim haklısın çıkamadık 99 puanken felan 2-3 maç 0 geldi 10 da 10 felan yapmam gerek. 90 larda geziniyorum bu hafta kesin çıkıcam diye niyetlendim bakalım . Aklımdasın bu arada ben plat olmadan gold olacak gibisin :) yetişemezsekte sana seni plat yapmak için zorlayacagım kalan 1 ay da .

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Eline sağlık kardeşim. Herkese ayrı ayrı cevap yazıp vakit ayırmanda güzel. takipteyim. Umarım benim maçıma da gelir support açlığımı giderirsin.

Onur duyarım umarım öyle bir imkan olur.

quote:

Orijinalden alıntı: sapper

okadar oyun atmışın tr gibi serverda hala goldsan bence okadarda usta thresh oyuncusu olmadıgını gösterir.

Yukarıda benzer bir eleştiriye yanıt vermiştim aynı açıklamayı sana da yapıyım

Güzel kardeşim ben lol e başlamadan önce hiç bir deneyimim yoktu rpg cinsi çok oyun oynamıştım fakat bir dota olsun bir hon olsun buna benzer bir oyun oynamamıştım . Acemilik ettik ilk 10 maçta duo girmedim tanıdığım yoktu ap rün sayfamdan başka rünüm yoktu , 16 dan fazla herom yoktu , ne bir oyun bilgim ne de sağlam bir oyun tecrübem yoktu . 10 da 4 felan yaptım sanırım. Şansızlık hep nooblar geldi diyemem çünkü bende çok iyi değildim sadece tecrübesizlik . İade haklarımı felanda ashe felan iade ederek kullanmışımdır mesela işin ciddiyetinden haberdar değildik. Bronze 4 başladım mainim mid di ama mid bendeciler mid or afk ler yüzünden mid oynayamıyordum ve tecrübesiz olduğum mainlerde oynamak zorunda kalıyordum . En sonunda yeni bir mainde çok iyi olmaya karar verdim ve support oynamaya başladım . Sen bronze ligden sadece thresh oynayarak çıkmak ne demek bilirmisin. Yanında thresh gibi bir support varken 2 kişiye tek başına atarlanmaya çalışan bir adc yanında oynamak . Thresh fenerinin sadece kalkan verdiğini sanan bir adamla yan yana dakikalar geçirmek. Ninja gang atmak varken ward olan nehirden ahıra gelir gibi gang atmaya çalışan salak bir jungle la oynamak ? Her maçtan önce sürekli thresh fenerinin ne boka yaradığını anlatmaya çalışsanda yine unutan insanları görmek . Gümüşünde bundan bir farkı yok . Aynı tas aynı hamam. Benim 1200 ranked maçımın 1100 ü bu bok çukurunda geçti . Gizli elom mahvoldu ne yaparsam yapıyım bataklıkta gibi oldum bir müddet sonra suana kadar oynadığım oyunların %90 nında botlane i domine ettirdim supportlada daha fazlası yapılmaz. Ben gold 5 olduktan sonra 3 günde gold1 e yükseldim. Kalite arttıkça supportun değeri ön plana çıkar. Ben o girdaptan 3.1-5.4-14.9 gibi bir istatislikle çıktım . Tr gibi serverda goldsun diyorsun bir an olsun tr gibi oyun kalitesi düşük bir serverda sadece support oynayarak bir yere gelmeye çalıştığını düşün bana hak verirsin .

Hocam bende sona yı çok sevdim onunla çıktım bronzdan ancak weste geçicem, umarım basarılarının devamı olur kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.