Şimdi Ara

1 Linke, 1000 lerce Arama Motoruna Kayıt. Ne Dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam teşekkürler az sonra yigrenim in sitesine ekleyecem (2 yaşında daha) bi test edelim.. sana bilgileri pm ile yollarım yada buraya yazarım birazdan..

Saygılarımla..
  • Tamam, Buralardayım...
  • Sakinleştiğin için teşekkürler....

Az önce denedim Mozilla da sorun çıkartmıyor muş

Ama bir yerde sorun çıkarttıklarını hatırlıyorum.
    Bulursam yazarım.

Herkese iyi çalışmalar...

NOT: Adam gibi konuşunca oluyor .
    Teşekkürler @Karabaron...Böyle devam et.Muhattabım ol,

Kimseyi üzmek istemem

iyi çalışmalar...
  • Gönder url adresini senin kinide ekleyim...

Kodun sorun çıkaracağını düşünürsen kayıttan sonra tekrar silersin

İyi akşamlar...
  • www.adaarte.com un sadeceindex.html sine ekledim verdiğin kodu. email istemişsin onada info @ adaarte.com yazarsan sevinirim..

Şu anda ftp ye yüklüyorum siteyi 1-2 dk sürmez bitmiş olur.

Şimdi ne yapmam lazım..

Saygılarımla..
  • ok...
    10 dk kalmaz raporu buraya atarım..
  • çok teşekkür ederim. sabırsızlıkla bekliyorum..
  • Hoca Yeğenin çok sevimli, Allah bağışlasın

Web siteniz güncellendi.Raporu görmek için TIKLAYINIZ

İyi akşamlar...

NOT : Sitenizin Açıklama bölümü boş.(Descreption)
  • Hemen inceliyorum..

Evet dünyalar tatlısıdır yigenim, dayısının biricik aşkıdır..

Descreption ile de hemen ilgileniyorum..

Saygılarımla..
  • şimdi başka bir siteme de ekleyecem

x.com site adı. x.com a girince ana sayfa çıkıyor ana sayfada sadece resim var yani index.html 10 sn içinde otomatik x.com/forumşeklinde phpbb foruma yönleniyor. bunda kodu ana sayfadaki index.html ye mi koyayım yoksa x.com/forum/index.php ye mi yada her ikisinemi?

adaarte için teşekkürler..

Ellerine sağlık
  • Anasayfaya atarsan sadece anasyfanın url sini submitler.(Yönlendirecek olan sayfa)

Forumun kendi url sinin submitlenmesini istiyorsan şu yönergeleri takip etmen gerekecek.

x.com/forum/templates/subsilver(Yada Kullandığın template hangisiyse)/overall_header.tpl dosyasının içine bırakman gerekir.Kodu sayfanın en altına "<br />" den önceki satıra koyman uygundur.

Saygılar...
  • tamam hem ana sayfa hemde dediğin gibi template her ikisinede eklim sen ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten..

Az sonra açarım buraya yazarım, kişisel sitelerim yigenim, sevgilim, akraba hısım vb.. :) az sonra hepsini tek tek aktifleyip sana bildirecem.www.adaarte.com un en altında küçük resimler var link şeklinde. ticari olanlar dışında hepsini yapalım tek tek..

Saygılarımla..
  • Forum içerisine bırakman senin için daha iyi olur.Çünki ilerde ror.xml dosyası hazırlayıp hostuna atarsan forumdaki bütün sayfaların arama motorlarına kaydedilir.Buda Googlede sayfalarca (Forumun büyüklüğüne göre değişir) içeriğinin bulunması demek...
  • tamam dediğin gibi olsun az sonra halledecem..

Yardım ve paylaştığın için teşekkürler..

Buda şu demek oluyor arkadaşın dediğini yapmak en fazla 2 dk sürüyor. sitenize filan bir zararı yok işe yaramazsa 2 dk niz gitmiş olur ama yararsa çok iyi bir avantaja sahip olursunuz..

Bu tarz şeyler için bende birilerine itiraz edip saçma diyeceğimize ya daha iyisini yapıp sunalım ya arkadaşın dediğini yapalım yada en iyisi susalım..

Kimse üstüne alınmasın burdaki herkes'e sonsuz sevgiler selamlar. ben genelleme yaptım..

Saygılarımla..
  • Benim şimdi yatmam gerek.Yarın uzun bir yola çıkıyorum.
    Sen kodu adreslerine bırak otomatikman güncellenecektir.Yarın değil sonraki gün geldiğimde raporları çıkarırım.

Bu arada iki önemli not.Birincisi mail adresi olarak senin mail adresini kullanacağım.İkincisi raporları çıkarabilmem için kodları kaldırma.Yoksa raporları çıkaramam.

İyi Geceler...
  • tüm sitelerimde info@adaarte.com u kullanırsan sevinirim. sen keyfine bak yat. ben yapayım topluca hem kodu eklerim hemde buraya yazarım.

Kodu hiç kaldırmayacam 2 satırlık kodun siteye bir zararı olacağını hiç sanmam dursunlar hep..

Saygılarımla..
  • quote:

tamam dediğin gibi olsun az sonra halledecem..

Yardım ve paylaştığın için teşekkürler..

Buda şu demek oluyor arkadaşın dediğini yapmak en fazla 2 dk sürüyor. sitenize filan bir zararı yok işe yaramazsa 2 dk niz gitmiş olur ama yararsa çok iyi bir avantaja sahip olursunuz..

Bu tarz şeyler için bende birilerine itiraz edip saçma diyeceğimize ya daha iyisini yapıp sunalım ya arkadaşın dediğini yapalım yada en iyisi susalım..

Kimse üstüne alınmasın burdaki herkes'e sonsuz sevgiler selamlar. ben genelleme yaptım..

Saygılarımla..

Açıklaman için teşekkürler.İnan işe yaramasaydı koymazdım buraya.Yakında direk web sitesine koyacağım onla uğraşıyorum.Yani forumda iki saat adres mail falan yazmanıza gerek kalmayacak.Site üzerinden girip submitlemeniz yeterli olacaktır.(Ücretli arama motorlarına kayıt siteleri gibi, ama ücretsiz.)

Ha bu arada Kaydını yaptığım sitelerden biri meyvelerini vermeye başladı bile.www.bilgili.gen.tr adresi.
    Googlede "bedava hosting" yazıldığı zamanwww.bilgili.gen.tr adresi kaçıncı sıraya yükselmiş bir bakın, kendi gözünüzle ;

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bedava+hosting&meta=

Yada "bedava dosya hosting"

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bedava+dosya+hosting&meta=

Site içeriği değişmesine rağmen birinci sayfada Yakında kaybolur o yüzden şimdiden bakın.2 gün sonra görüşmek üzere.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 19 Kasım 2006; 23:40:31 >

• Yazmana gerek yok.Dediğim gibi otomatik submit gerçekleşir.
    Gerekirse isterim,

iyi geceler...
  • tamam sanada iyi geceler. herhangi bir yardıma veya herhangi bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka haber ver..

Saygılarımla..
  • Arkadaşlar Son Raporlamalar sayfanın en üstünde yeralmaktadır.

İyi Geceler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.