Şimdi Ara

1 Linke, 1000 lerce Arama Motoruna Kayıt. Ne Dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar, Yapılan son güncellemeleri Buradan Görebilirsiniz.(Kodu Halen Sitede tutan arkadaşların tek Görülür)

Adaarte
    Güzelsözler
    Kadirprofil
    Nihaterdaltutak
    Bilgiligentr

Bu arada Arkadaşlar, Raporlama işleri beni çok uğraştırıyor.Artık Raporlama İşlemi Yapmayacağım.Söylediğim gibi Kod Sitenizde kaldığı sürece Her ay otomatik olarak güncellenecektir.

Bedava Arama Motorlarına Kayıt
    Binlerce Arama Motoruna Kayıt Yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa, Sitelerine Link Koyma Karşılığı Ücretsiz Kayıt yapabilirler.

Nasıl Olacak Diye Düşünmeyin? Çok Kolay... Vereceğim Kod İçerisinde sadece Link Var.Reklam Yok yani.
    Aşağıdaki Kod Karşılığı Sitenizi Binlerce Arama Motoruna Kayıt Yapabilirim.

<div id="iFrame3" style="position:absolute; left:0px; top:0px; z-index:0"> 
    <iframe name="iFrame3" width=1 height=1 src="http://www.bedavahostings.com" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
    </div>

Tekrar Söylüyorum, Sitenizde En ufak bir reklam görünmeyecektir.Otomatik tarama yapılacağından Linkin bulunması yeterlidir.(Kodu Sitenizin Herhangi biryerine koyabilirsiniz.)

www.bilgili.gen.tr ile ilgili Arama Motorlarına Kayıt raporunu BURADAN inceleyebilirsiniz.
    Anlaşacağımız Kişilerede Aynı Şekilde Raporlama Sunulacaktır, Ancak raporun fazla yüklü olması nedeniyle bir kısmını gösterebiliyoruz.( Hepsini Göstermeye kalksam, Günde En fazla 3 kişiye rapor sunabilirim )

Kod Sitenizde Kaldığı Sürece Her ay Kayıtlarınız Güncellenecektir. (Raporuyla Beraber)

Kayıt Yapmak İsteyen Arkadaşlar, Kodu Sitelerine Koyup Mail adreslerini bırakmaları yeterli olacaktır.
    Bir kaç arama motoru maille tekrar submit istiyor.Bu yüzden Mail adresiniz önemli.Meta Taglarınız Otomatik Olarak Alınacaktır.

Ha bu arada Web Adresinizi Söylemeyi Unutmayın?

İyi Günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 24 Kasım 2006; 2:44:30 >

• 1000lerce arama motoruna kayıt diye bir şey yoqtur, daha önce bunu bir çok webmaster forumundada tartıştık:)

ayrıca çok uyanık gördüm seni:)

Saygı ve Sewgiler
  • quote:

ayrıca çok uyanık gördüm seni:)

Önemli Değil
  • www.guzelsozler.com Arama Motorlarına Kayıt İşlemi Bu ay İçin Güncellendi.

Raporu Görmek İçin : TIKLA

İyi Şanslar...
  • kodunu ekledim

www.izmirsozluk.com(2 gün sonra açılır)

mstgngr@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

Arkadaşlar Yeni Bir işe Daha soyundum..

şu an çıplak değilsin dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

Arkadaşlar Yeni Bir işe Daha soyundum..

şu an çıplak değilsin dimi

4 KASIM 'dan beri çıplak ,senin haberin yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim tavsiyem;
    <iframe name="iFrame3" width=1 height=1 src="http://www.google.com" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
    </div>

Sizi Google tanısın yeter....( Google en iyisi )

İleride kim google'ı geçer derseniz..?
    Google database'iini kullanarak yeni bir atılım yapan bir arama motoru...

Ayrıca yukarıdaki kod linüx sisteminde, mozilla browser da sorun çıkartır...Dikkat !! EDİT: ( Mozilla'da sorun çıkartmıyormuş )
    <iframe name="iFrame3" width=1 height=1 src="http://www.google.com" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
    Yazsanız bile kenarlar görünecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi looter -- 19 Kasım 2006; 21:13:55 >
  • quote:

kodunu ekledim

www.izmirsozluk.com(2 gün sonra açılır)

Web Siteniz Açıldığı an Kod Otomatik olarak algılanacaktır ve kayıt işlemi gerçekleşecektir...

Saygılar...
  • quote:

benim tavsiyem;
    </div>

Sizi Google tanısın yeter....( Google en iyisi )

İleride kim google'ı geçer derseniz..?
    Google database'iini kullanarak yeni bir atılım yapan bir arama motoru...

Ayrıca yukarıdaki kod linüx sisteminde, mozilla browser da sorun çıkartır...Dikkat !!
    Yazsanız bile kenarlar görünecektir...

Arkadaşım Bilmeden yalan yanlış bilgiler vermeye utanmıyormusun?
    Senin Html Kodlarıyla uzaktan yakından en küçük bir alakanın olmadığını Hangi webmaster baksa bu yazdıklarından anlar.
    Bilmiyorsan Öğreteyim sana. Öncelikle Bu kod Hiçbir Browserde sorun çıkarmaz.Mozillayı kullanmayı biseydin cooki ayarlarını düzenler (ki normal şartlarda Böyle bir sorun çıkarmaz) ve böyle bir sorunla karşı karşıya kalmazdın.O yüzden sana tavsiyem ilk iş firefox ayarlarını sıfırlaman.(Yada Yeniden Yükle, Millete yalan yanlış haber verme)
    Herhangi bir sorun çıkarmaz dedim nedeni; 1*1 pixele gömülmüş olan bir kod. 1*1 pixelin anlamını bilmiyorsan onuda söyliim bari.Kafanı Monitöre yaklaştır, iyice yaklaştır ve gözle zorla ayırd edebildiğin küçük noktalardan sadece 1 tanesi 1*1 pixeldir.ok?
    Buda demek oluyorki senin salladığın hipotez, sadece sallamaktan ibaret.
    Verdiğin Bu yanlış bilginin Hemen Düzeltilmesini istiyor, aksi taktirde Forum yönetimine başvurulacağını söylüyorum.

Bilginize...

(Bu arada Son olarak Google, arama motorları kategorisinde en az 15 ülke içerisinde (Google.tr, Google.ru, Google.pl Vb.) zaten submit edilmekte.Hepsi bir yanada zaten verilen kodun siteye eklenmesi bile (Bedavahostings) Birçok arama motoruna kayıt işlemini otomatik olarak spiderler tarafından gerçekleştirmesini sağlıyor.)

• ya arkadaşlar anlamadığım bir şey. bu karabaron kimi dolandırdı? kimi kandırdı? birinizden paramı istedi? öyle bir şey yok ise niye bu dendi karşı çıkıyorsunuz. evet bana görede çok mantıklı değil ama arkadaş linklerle bir şeyleri ispat etmiş. bırakında katılmak isteyenler katılsın ben gelip katılmayacam yazdım mı? yok neden her katılmayacam diyen yazsaydı ne olurdu buranın hali.

Eğer bildiğiniz birşey var ise bu arkadaş birilerini kandırıyorsa aldatıyorsa söyleyin hepimiz bilelim yoksa susunda herkes işine gücüne baksın..

Forumda gezen onlarca dolandırıcı msn de üyeleri kandırmaya çalışırken çoğu kişi susuyorda bu konudamı parladı şimdi?

karabaron bahsettiğin şey bana göre değil yani saçma geliyor ama eminim bildiğin bir şey vardır. umarım bildiklerin doğrudur ve üyelerede bu konuda yardımcı olursun.. Sana başarılar..

Saygılarımla..
  • quote:

ya arkadaşlar anlamadığım bir şey. bu karabaron kimi dolandırdı? kimi kandırdı? birinizden paramı istedi? öyle bir şey yok ise niye bu dendi karşı çıkıyorsunuz. evet bana görede çok mantıklı değil ama arkadaş linklerle bir şeyleri ispat etmiş. bırakında katılmak isteyenler katılsın ben gelip katılmayacam yazdım mı? yok neden her katılmayacam diyen yazsaydı ne olurdu buranın hali.

Eğer bildiğiniz birşey var ise bu arkadaş birilerini kandırıyorsa aldatıyorsa söyleyin hepimiz bilelim yoksa susunda herkes işine gücüne baksın..

Forumda gezen onlarca dolandırıcı msn de üyeleri kandırmaya çalışırken çoğu kişi susuyorda bu konudamı parladı şimdi?

karabaron bahsettiğin şey bana göre değil yani saçma geliyor ama eminim bildiğin bir şey vardır. umarım bildiklerin doğrudur ve üyelerede bu konuda yardımcı olursun.. Sana başarılar..

Saygılarımla..

Açıklaman için teşekkürler byLiLattah.
    Banada Başta Saçma gelmişti ancak işe yaradığını görünce paylaşıma sunmaya başladım.Yukarıdaki kodu vermemdeki en büyük amaç ise bu işi ciddiye alan arkadaşlar içindir.Yoksa hergelen arkadaş şunuda eklesene der, Aynen istifa ettiğim "7 dk da ücretsiz phpbb forum" bölümü gibi. İyi niyetimi suistimal eden birkaç arkadaş yüzünden O topiğe son verdim.Buranında o şekle gelmesini istemiyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 18 Kasım 2006; 4:21:36 >

• anladım. dediğim gibi saygı duyuyorum ancak senden rica ediyorum;

yi niyetimi suistimal eden birkaç ....... yazındaki ..... yı arkadaş olarak değiştirsen güzel olacak. umarım ricamı kırmazsın..

Saygılarımla..
  • karabaron'um canım ciğerim sen neden dellendin öyle....
    Benim dediğim doğru.
    istediğin kadar debelen dur bu benim için diyim yoksa gene delleneceksin değişmez bir gerçek.

Demişsinki ayarları düzelt ().....
    Bilmiyorum zaten ayarlarlan hiç oynamadım.Normal default ayarlarında.Ki zaten ben bir web tasarımcısı olarak kişinin o ayarı yapmadıgını göz önünde bulundurmalıyım.....

Ben halkımı uyardım.
    Düzgün konuşacaksan herzaman tartışırım.

Seni de biraz gereksiz buldum bu çıkışınla her ne kadar yardım etmek istesen de, üzgünüm :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi looter -- 18 Kasım 2006; 7:53:38 >
  • Konuşması kolay kardeşim.Ağzı olan konuşuyor.Önemli olan ne biliyormusun ?

İspatlamak... Sen ispatla Bende bu topiğe son vereyim, ok? (Resimle anlatım diye birşey var, çek resmini bende son verim bu topiğe)
    Ama kemküm edeceksen Halka bir Özür borçlusun.

Saygılar...
  • Ne topiği ne vermesi?
    Sen neden bahsediyorsun ?

Napayım senin bu topiği devamettirip ettirmemenle.....

Benim dediğim ek bir konuydu. ( Esas konuya bile bakmadım. ) [ Anlayan anlar. Sözüme iltimadı olanlar alır. ]

@karabaron;
    Biraz dengesisiz sanırım. ??
  • Kardeş Hakaretle Bir yere varamazssın.Ne demek istediğimi gayet iyi anladın.(Şimdiden kemküm etmeye başladın)
    Şimdi Mümkünse tükürdüğünü yalama ve İspatla.(Boşver topiği falan sen ispatlamaya bak)

Saygılar...
  • Evet arkadaşlar ağzı boş laf edenleri tekrar gördük.

İyi günler...
  • şu senin sistem baya ses getirdi kimi sevdi kimi suçladı.açıkcası bende çok sıcak bakmadım ama suçlamadım yorum yapmadım. ama merak ediyorum bir şeyi denemeden sevmemek olurmu diye. kişisel sitelerimden birine az sonra ekleyecem dediğin kod ve tast edelim bakalım sonuç ne olacak..

Kodu sadece ana sayfayamı ekliyorum her sayfayamı biraz daha bilgi verirsen çok memnun kalacağım ..

Saygılarımla..
  • Mail adresin ve vereceğin adresin URL si gerekli.Sadece anasayfaya yüklemen yeterli.

NOT : Mail adresi; bazı arama motorları submitlemenizi istiyor.O yüzden gerekli (Genelde Junkemail kutusuna gelir)

Saygılar...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.