Şimdi Ara

IP kamera kullananlara bir sorum var, kayıt ve ftp gönderimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerimize ip kamera alacağız. Mesai bittikten sonra kameranın görüntüyü kaydederek videoyu ftp sunucusuna göndermesini istiyorum. Biraz araştırma yaptım; bazı kameralar hareket algılarsa gönderim yapıyor. Benim istediğim ise kameranın görüntüyü günün belirli saatlerinde ftp sunucuma video olarak yüklemesi. Mesela akşam saat 7'den sonra sabah saat 8'e kadar. Ya da gün içerisinde farklı saat aralıklarında..

Bu özellikte bir ip kamera var mı acaba ?

• up
  • bir çok ip kamerada bu özellik var, en azından ben olmayanını görmedim.
  • arkadaşlar IP kameralar için şu konu hiç konuşulmamış ve çok önemli diye düşünüyorum ;

Bir çok kişi bu kameraları evine taktırıyor.Ve bir çok evin ana elektrik panosu apartman girişinde oluyor.Diyelim ki hırsız geldi ve evinizde kamera olabilir düşüncesi ile aşağıdan sizin katın elektriğini komple kapattı.İşte bu durumda IP kameranız ve Modeminiz de kapandı..Hadi bakalım bu işin içinden nasıl çıkılır bilen varsa yazsın lütfen.Elektrik olmazsa kamera da olmaz güvenlik de olmaz.......
  • ups kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megathone

arkadaşlar IP kameralar için şu konu hiç konuşulmamış ve çok önemli diye düşünüyorum ;

Bir çok kişi bu kameraları evine taktırıyor.Ve bir çok evin ana elektrik panosu apartman girişinde oluyor.Diyelim ki hırsız geldi ve evinizde kamera olabilir düşüncesi ile aşağıdan sizin katın elektriğini komple kapattı.İşte bu durumda IP kameranız ve Modeminiz de kapandı..Hadi bakalım bu işin içinden nasıl çıkılır bilen varsa yazsın lütfen.Elektrik olmazsa kamera da olmaz güvenlik de olmaz.......

Zaten binanizin elektrik panolarinin oldugu yere kolayca erisim yapilabiliyorsa, yapacak bir sey yok demektir.

• UPS çözüm gibi görünüyor ancak...UPS in ömrü en fazla 30 dakika...zaten hırsız kapıyı açmakla oyalanana kadar UPS'in şarjı çoktan bitmiş olur...Yine elde var sıfır...Bence bunun çözümü yok gibi..Yada elektrik panosuna kilit vurup tüm apartmana anahtar dağıtmak lazım dicem ama elektrik panolarının kilitleri de çok dandik oluyor genelde..tornavidayla bile kolayca açılabilir....Yine de önerisi olan varsa henüz kamerayı almadan bir çözüm duymak isterim.Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ups sadece modem ve ip kamera bağlarsan 30 dk. nasıl bitecek. ?
    yok olmaz daha kesin çözüm istersen 1 adet 12 volt 1 amper switch mod şarj cihazı al.
    7 ah 12 volt ups aküsü al.
    şarj cihazını aküye bağla. aküdende modem ve kamerayı çalıştır.
    iki cihaz toplam 0.5 amper çekse 12-13 saat gideri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.