Şimdi Ara

1 litre benzine 6,85 verirken eliniz titremiyormu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah 10 lira olur da trafik biraz rahatlar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 3 yıl önce söyle karar vermiştim hala uyguluyorum.

1)Şehir içine taşınacak yük yoksa kesinlikle araç kullanmam. Evim şehir merkezine ve işime 1km mesafede.

2)10 km ye kadar acil işim yoksa veya yük taşımayacaksam bisiklet ile gider gelirim. Yaşadığım şehir nispeten bisiklet kullanımına müsait

3)Malum 2 yaşında çocuk var. Arabaya ihtiyaç oluyor. Hızlı gitmem şehirler arası 110 nu geçtiğim azdır.

Benzinli araç kullanıyorum. Depoyu fulledikten sonra aylarca benzinliğe uğramam. Senede 6bin km yol yaparım. Bu yol büyük oranda İzmir, İstanbul, Afyon, Eskişehir arası olur.

Yani aracı ihtiyaç dahilinde kullanıyorum. Bisiklete binmeyi de çok sevince benzin meselesi benim için sorun olmaktan çıktı.

• Benzinimi şirketim koyuyor 15 yıllık anlaşmam var isterse 20 tl olsun litresi benane

• quote:

Orijinalden alıntı: DİRİLİŞ_MAK

Konuşurken gaz avantajlı diyor herkes. Istasyona gidiyorum benzin pompalarinda sıra var. Otogaz bomboş. Geziyorum bakıyorum herkes benzinci. Anlamadım valla
    Tsi ye tüp takacağım galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plütonyum94

Bundan 3 yıl önce söyle karar vermiştim hala uyguluyorum.

1)Şehir içine taşınacak yük yoksa kesinlikle araç kullanmam. Evim şehir merkezine ve işime 1km mesafede.

2)10 km ye kadar acil işim yoksa veya yük taşımayacaksam bisiklet ile gider gelirim. Yaşadığım şehir nispeten bisiklet kullanımına müsait

3)Malum 2 yaşında çocuk var. Arabaya ihtiyaç oluyor. Hızlı gitmem şehirler arası 110 nu geçtiğim azdır.

Benzinli araç kullanıyorum. Depoyu fulledikten sonra aylarca benzinliğe uğramam. Senede 6bin km yol yaparım. Bu yol büyük oranda İzmir, İstanbul, Afyon, Eskişehir arası olur.

Yani aracı ihtiyaç dahilinde kullanıyorum. Bisiklete binmeyi de çok sevince benzin meselesi benim için sorun olmaktan çıktı.
    Bisiklet ney hocam b twin mi

• benzin bir avro bile etmiyor zamaninda dunyanin en pahali benzinini kulaniyoduk tsi tsi tsi
    bence yakinda 1.5 avroya cikacaktir yil basina dogru veya sonra simdi guzel stock yapin varilleri hazirlayin 8 den doldurun varilleri sonra 12den zor alirsiniz
  • Titremiyor. Bu fiyatla araba alamayan benzinini koyamayan ve neden alamadığını sorgulamayan ona rağmen hala birşeyleri değiştirmek adına parti fanatizminden vazgeçmeyen körü körüne bağlı olanlarınki titresin.
  • arabaları köşeye atamayacağımıza göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır tabiki de fakir miyiz daha da pahalı olsun hatta az bile bu.

Fakir olan lpg kullanır. Benzin zenginler için. Reisden isteğim mazotu benzini 10 liranın üstüne çıkar reis şeklimiz belli olsun

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    O pompa Avrupalıya giriyor asıl. Biz onlardan ucuz alıyoruz. Bize yakışmaz benzin bizde 2 euro olmalı yoksa Avrupa bizi kıskanmaz. Kıskançlık bitmesin

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    Değil salcano

• quote:

Bundan 3 yıl önce söyle karar vermiştim hala uyguluyorum.

İşte aradığım medeni insan. Allah nazarlardan saklasın sizi hocam

Siz bu arkadaşlara bakmayın görgüsüz medeniyet görmemiş insanlar bunlar. Yakıt yakınca çok iyi bir iş yaptıklarını sanıyorlar. Dünyayı gereksiz yere kirletmediğiniz için Allah razı olsun hocam.

Bundan sonrası tüm medeniyet yoksunu insanlar içindir.

Bakın da medeniyet görün yaktığınız her litre yakıt dünyayı daha da kirletiyor. Doğal afetler artıyor, ozon tabakası deliniyor. Evimizi yani dunyamizi kirletiyoruz. Mümkünse eve yakın işe girin yada bisiklet sürün yada en kötü toplu taşıma kullanın. Gerçekten ihtiyacınız yokken araç kullanmayın. Yok koku çekemem bilmem ne gibi bahanelere sığınmayin. Böyle giderse dünya daha kötü kirli olacak kokacak.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Burada en önemli mesele bisiklete uygun yol oluşu. İzmir de nispeten bisiklet yolları var. İzmir Büyükşehir e çok defa yazı yapmışımdır. Bu yolların artması için. 9km ilk yolu toplu taşıma ile trafiğe göre 15-30 dakikada alıyorum aynı yol bisiklet ile 30-35 dk sürüyor. Yani demem o ki bisiklet yolları arttıkça insanlar bisiklete yönelecektir. Burdan tüm belediyelere sesleniyorum yaşadığımız yerlere bisiklet yolu istiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

İşte aradığım medeni insan. Allah nazarlardan saklasın sizi hocam

Siz bu arkadaşlara bakmayın görgüsüz medeniyet görmemiş insanlar bunlar. Yakıt yakınca çok iyi bir iş yaptıklarını sanıyorlar. Dünyayı gereksiz yere kirletmediğiniz için Allah razı olsun hocam.

Bundan sonrası tüm medeniyet yoksunu insanlar içindir.

Bakın da medeniyet görün yaktığınız her litre yakıt dünyayı daha da kirletiyor. Doğal afetler artıyor, ozon tabakası deliniyor. Evimizi yani dunyamizi kirletiyoruz. Mümkünse eve yakın işe girin yada bisiklet sürün yada en kötü toplu taşıma kullanın. Gerçekten ihtiyacınız yokken araç kullanmayın. Yok koku çekemem bilmem ne gibi bahanelere sığınmayin. Böyle giderse dünya daha kötü kirli olacak kokacak.

Alıntıları Göster
    Helal olsun diyelim

• quote:

Değil salcano
    Kazası belasız kullanın hocam

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum

• Titremiyor. Fakirler düşünsün. Yıllarca anlatmaya çalıştık dinlemediniz. Bundan sonra böyle.
  • Saat 18.00 gibi Giresun'dan Bursa'ya dönücem.Araç LPG'li gelirken gazda değil benzinde kullandım.Yine aynı şekilde benzinde kullanıcam.

Köpek gibi de basarak 8 saatte köye geldim.Pişman değilim.Geri dönerken de aynı şekilde dönücem.Evet siz 120 ile gidermen yanınızdan geçen karartı benim.Ve benzin fiyatlarını zerre düşünmüyorum,düşündüğün tek şey yolda giderken monoton gitmemek ve uykumun gelmemesi.Rabbim size de düşünmeyeceğiniz zamanları gösterir umarım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.