Şimdi Ara

1 MAYIS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komünist bayramı. Pazar gününe denk geldi zaten 80 metrelik bir kızıl bayrak açarsınız artık.
  • 1 mayısın komünizmle sosyalizmle cumhuriyetle onla bunla alakası yoktur devrimle alakası yoktur

1 mayıs işçi "bayramıdır" devrim yürüyüşü değildir provake etmeyin, bi kalıp veya düşünce içinde sınırlamayın
  • Sendikalar işçiler ve biz partiler katılıyoruz. Sadece partiler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 30 Nisan 2011; 14:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif

quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo

çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım

Meydanda Polis olmadığı sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Sorun çıkaran sadece polisler değil ki. Burada da denildiği gibi provakatörler var. Onlara da engel olunması lazım. Hemen hemen her sene amacından çıkıyor 1 Mayıs Türkiye'de.
  • DÜNYADA 1 MAYIS

1 MAYIS

1 MAYIS

1 MAYIS

1 MAYIS

1 MAYIS

• fakirler yine meydanlara doluşacak
  • Komünizmle, devrimle alakası yok mudur? Bu mu alakası olmayan? Sol yumruk, sarı kırmızı yazılar, pankartlar, bayraklar, Che posterleri, yeşil parkalı adamlar.

1 MAYIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarkapağı

fakirler yine meydanlara doluşacak

burjuvazi detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortez01

Komünizmle, devrimle alakası yok mudur? Bu mu alakası olmayan? Sol yumruk, sarı kırmızı yazılar, pankartlar, bayraklar, Che posterleri, yeşil parkalı adamlar.

1 MAYIS

siz destekliyormusunuz bilmiyorum ama sizin gibi düşünürsek her poster yapan kendine göre doğrumudur yada kendince doğru sandığın şey gerçekmidir? sorgulamak lazım

onlar kendine göre yorumlamış "1 mayıs işçi bayramı" amaç bu değil mi? buradan devrim veya komünizmi bana çıkar göster

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

1 mayısın komünizmle sosyalizmle cumhuriyetle onla bunla alakası yoktur devrimle alakası yoktur

1 mayıs işçi "bayramıdır" devrim yürüyüşü değildir provake etmeyin, bi kalıp veya düşünce içinde sınırlamayın

Komünistler kimin haklarını savunuyor ? İşçilerin haklarını istediği bu günde elbette yanlarında komünistler olacak. İşçilerin karşı çıktığı şeyler de zaten kapitalist uygulamalar. 1 Mayıs işçilerin ve emekçilerin haklarını aramaları için vardır. Öyle çıkıp halay çekip şeker dağıtmak değil işçinin emekçinin bayramı.

Hayır efendim 1 Mayıs'ı kimse provake etmiyor. Polis joplarla adamların üstüne gelince adamların da ''buyur bir de buradan vur'' demesini mi bekliyorsunuz ? 1 Mayıs 1977'yi hatırlayın.

• quote:

Babam doktor ayda 4-5 bin tl civarı kazanıyor, annem öğretmen 2 bin tl kazanıyor. ikisi de emekçiler için meydanlarda olacak.

emeğe saygısı olan tüm insanları meydanlara bekliyoruz.

quote:

Hayır efendim 1 Mayıs'ı kimse provake etmiyor. Polis joplarla adamların üstüne gelince adamların da ''buyur bir de buradan vur'' demesini mi bekliyorsunuz ? 1 Mayıs 1977'yi hatırlayın.

ne bilsin bazıları polisin 1 mayısa katılan insanların, kalabalığın üzerine vahşice ateş açtığını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoz85 -- 30 Nisan 2011; 14:31:17 >

• BDP de katılacakmış 1 Mayıs'a. "Newroz" coşkusuyla kutlayacaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir996

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

1 mayısın komünizmle sosyalizmle cumhuriyetle onla bunla alakası yoktur devrimle alakası yoktur

Komünistler kimin haklarını savunuyor ? İşçilerin haklarını istediği bu günde elbette yanlarında komünistler olacak. İşçilerin karşı çıktığı şeyler de zaten kapitalist uygulamalar. 1 Mayıs işçilerin ve emekçilerin haklarını aramaları için vardır. Öyle çıkıp halay çekip şeker dağıtmak değil işçinin emekçinin bayramı.

Şu yorumu kim yapacak diye bekliyordum.

Liberaller işçilerin haklarını savunsun onların bayramı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz85

quote:

Babam doktor ayda 4 bin tl civarı kazanıyor, annem öğretmen 2 bin tl kazanıyor. ikisi de emekçiler için meydanlarda olacak.

emeğe saygısı olan tüm insanları meydanlara bekliyoruz.

+repini verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz85

Taksimdeyiz 1 Mayısta ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 30 Nisan 2011; 14:37:41 >

• quote:

BDP de katılacakmış 1 Mayıs'a. "Newroz" coşkusuyla kutlayacaklarmış.

Ne güzel işte kalabalık artacak demektir.

Yaşasın halkların kardeşliği.

Yeter ki polis hükümetin emriyle saldırganca davranmasın, olay falan çıkmaz . Gerçi polis saldırınca medya bir tek olayların sonunda , polis saldırdıktan sonra milletvekilinden yediği tokadı gösteriyor öncesi hiç yokmuş gibi ...
  • işçi ,emekci,Enternasyonal bayramında bunların adı anılmaz oldu
    kapıltalızmın,sermayeye baskaldırıs bitti artık bayram amacını aştıgını düsünüyorum
    TÜRKİYE KAMU SEN GENEL BASKANINA katılıyorum

Türk-İş, Hak-İş, DİSK, Memur-Sen, KESK, TMMOB, TTB ve TEB’in 1 Mayıs öncesi yayımladığı bildirideki “Kürt sorununun demokratik çözümü” ve “cezaevlerindeki yaşam koşulları”na ilişkin talepler, konfederasyonlar arasında ayrılığa neden oldu. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 1 Mayıs bildirgesinde etnik ayrıştırmaya yönelik ifadeler bulunduğunu savunarak, “1 Mayıs komitesi içinde yer almayacağız” dedi.

KAYNAK

• quote:

Bizim yanımızda yerleri yok onların merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForYouKill

quote:

Bizim yanımızda yerleri yok onların merak etme.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 30 Nisan 2011; 14:42:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.