quote:Orijinalden alıntı: Stenia Keşke 1 Mayısta açsaydın da, "seninde" diyebilseydik. 1 Mayısta bilgisayar başında olamayacağım büyük olasılıkla. Bu nedenle açtım.
malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım
quote:Orijinalden alıntı: slimshadyy malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım Meydanda Polis olmadığı sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: slimshadyy malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım
quote:Orijinalden alıntı: slimshadyy malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım
quote:Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif quote:Orijinalden alıntı: slimshadyy malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım Meydanda Polis olmadığı sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum. aynen. polis karıştırmazsa ortamı sorun çıkmaz
quote:Orijinalden alıntı: slimshadyy malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım Katılıyorum. Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun
quote:Orijinalden alıntı: ahmetoz85 quote:Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif quote:Orijinalden alıntı: slimshadyy malum önümüzde seçim var provakatörler iyice ortalığı karısıtırır gibime geliyo çok dikkatli ve sağduyulu olunması lazım Meydanda Polis olmadığı sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum. aynen. polis karıştırmazsa ortamı sorun çıkmaz O zaten emir. iktidarın kuçuları