Şimdi Ara

6 eylül 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam 1 yıl oldu BABAMIN gitmesi aramızdan ayrılması 59 yaşındaydı kalp krizinden vefat etti babam varken hep çoçuktum 30 yaşında olsamda hep çoçuktum öyle hissediyordum kendimi varlıklı bir insan değildi evde herhangi bir şey bitse yada bitmeden alırdı 2 tane yumurta kalsa giderdi 1 koli alırdı hiç ölmeyecek gibi sanırdım hep şunu isterdim bana ialemden herhangi biri benden önce ölmesin isterdim zaman zaman yokluuklarını düşündüğüm zamanlar oldu kötü bir şey olduğunu düşünüp o olumsuzluktan bir an önce çıkardım babasızlık nasıl anlatsam yaslandığın dağı düşün çınar ağacı gibi yapraklarının altında gölgesinde biz şimdi ne yaslandığım dağım var nede gölgesinde durabildiğimiz çınar ağacı ölümde bu hayatın gerçeği ama kabullenmek zor bi kız bul evlendireyim isterdi hep hala evlenmedim o kadar iyi yürekliydiki babam asla karışmazdı öğleden sonralara kadar uyumalarıma işsiz gezmeme babamla evde olduğumuz günler aklıma geliyor mutfaktan seslenip çay yaptım evlat gel diye seslenmesi tuvalet kapısına hadi lan eşşeoğleeşek düştünmü sıkıştım iyice demesi hep bir ses vardı evin içinde haber izlese kızardı söylenirdi maç izlerdik beraber kaçan gollere deli gbi bağırırdı moralim bozuk olduğunda anlatmak istediğin bir şey varsa dinlemek isterinm evlat derdi işten gelince kapının önüne koyduğu ayakkabıları annemin oğlum babanın ayakkabılarını içeri al demesi niye gittin be baba nedenki ne var gidecek insan yaz gününde üşürmü hiç üsşüyorum BABA sensiz her şey bu ev çok sessiz kimse bağırmıyor kızmıyor evlen artık iş bulda çalış demiyor şunu anladım sen gidince gittiğin gün BÜYÜDÜM BABA elveda

bunu buraya bir anı olarak yazdım

• Başınız sağolsun kardeş
  • Ulan sabah sabah zor tuttum kendimi...

Bu arada
    Belki yeri zamanı değil ama anlatım tarzın iyiye benziyor bu durum değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 6 Eylül 2018; 9:58:25 >
  • Başınız sagolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun arkadaşlar teşekkür ederim taziyeleriniz için

bugün babamla birlikte gezdiğimiz yerleri gezdim tek başıma oturduğumuz banklarda oturdum mezarını ziyaret ettim su döktüm yaprakları temizledim içimde hüzün yüzümde tebessüm vardı hep ağlamadım ne ne cenazede nede bugün ağlamadım hiç ağlayamadım zor 1 yıl oldu ama kabullendim gittiğini artık hayat devam ediyor

rabbim mekanını cennet eylesin inşallah amin
  • ALLAH rahmet eylesin
  • Bazılarını bu denli ağlatır, bazılarına ise 1 gram koymaz bu durum çünkü her baba aynı değil.Başın sağolsun yazdıklarına göre çok şanslı gözüküyorsun harbi bir Baban varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 - 19 ARALIK 2013
    11 yıl önce açıldı
    DAĞ 2 (4 Kasım 2016)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başınız sağolsun hocam :(

• Başınız sağolsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 7 Eylül 2018; 10:25:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmrendim dostum. Bizimkiyle şu hayatta karşılıklı ne 3 cümleyi peş peşe kullandığımız var ne de birbirimize hal hatır sorduğumuz. Halbuki aynı evin içinde yaşıyoruz. Bana tek yararı okuyorum diye harçlık vermesi heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 7 Eylül 2018; 11:44:46 >
  • :( başın sağolsun üstad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.