Şimdi Ara

A101 - 19 ARALIK 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
5
Favori
12.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim kalitesi ancak bu kadar. Yine de ilk izlenim olması açısından faydalı olur diye düşündüm...

A101 - 19 ARALIK 2013
     A101 - 19 ARALIK 2013
     A101 - 19 ARALIK 2013
     A101 - 19 ARALIK 2013

• Yer olsa mekik sehpasi alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisiklet ve piller hakkında yorum + mekik sehbası iyiymiş ama mekik çekmek çok gıcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Yer olsa mekik sehpasi alirdim

İki sene önce Kipadan 29,90a almıştım sehpayı ilk bir hevesle kullandım biraz sonra sıkıldım ve tüm spor aletleri gibi oda kenarda duruyor.
    Sürekli kullanmayacaksanız yer işgalinden başka birşey değil pek tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Yer olsa mekik sehpasi alirdim

İki sene önce Kipadan 29,90a almıştım sehpayı ilk bir hevesle kullandım biraz sonra sıkıldım ve tüm spor aletleri gibi oda kenarda duruyor.
    Sürekli kullanmayacaksanız yer işgalinden başka birşey değil pek tavsiye etmem

kesinlikle evde yapılan sporun ne disiplini ne de sürekliliği var bende almıştım 2sene önce şimdi çatıda kaderini bekliyor :)

• bizim burdaki a101 kafayı yemiş bunların hepsi gelmiş. hatta schogetten aldım ücgen çikolata aldım. 19unda gelecek bütün ürünler şuan satışta. aralık 1de de metal mutfak aletlerinden almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

bizim burdaki a101 kafayı yemiş bunların hepsi gelmiş. hatta schogetten aldım ücgen çikolata aldım. 19unda gelecek bütün ürünler şuan satışta. aralık 1de de metal mutfak aletlerinden almıştım.

çikolatalar nasıl kalitesi?üretim yerleri neresi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Nisan A101 Aktüel
    5 yıl önce açıldı
    A101 7 Ocak 2016
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

bizim burdaki a101 kafayı yemiş bunların hepsi gelmiş. hatta schogetten aldım ücgen çikolata aldım. 19unda gelecek bütün ürünler şuan satışta. aralık 1de de metal mutfak aletlerinden almıştım.

schogetten..ambalajı açar açmaz güzel bi çilek kokusu yükseliyor. kalite harika daha önce almanyada da yemiştim. tane tane ayrı halde. üretim yeri almanya..
    üçgen çikolata momami marka alman çikolatası bademlisini aldım. çok ufak yedim hakkaten güzel kaliteli bir çikolata. stok yapılır.

• quote:

quote:

quote:

schogetten..ambalajı açar açmaz güzel bi çilek kokusu yükseliyor. kalite harika daha önce almanyada da yemiştim. tane tane ayrı halde. üretim yeri almanya..
    üçgen çikolata momami marka alman çikolatası bademlisini aldım. çok ufak yedim hakkaten güzel kaliteli bir çikolata. stok yapılır.

son kullanma tarihi nedir?after eight yokmuydu?

• unsal07 kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sktler 2014-11inci ay.

after eight nedir?

• a101 coşturmuş, uzun zamandır ise bim çok sönük.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sktler 2014-11inci ay.

after eight nedir?

oda var listede 6,95 tl hatta nestlenin naneli çikolatası

• İçi naneli bir malzeme dolgulu, dışı bitter çikolata kaplı, kahvenin yanında iyi giden, 2-3 taneden fazla (en azından ben) yenmesi zor olan, lezzeti çok farklı (alışılması gereken) bir tat...

Ek: Yazdıklarım olumsuz yorumlanmasın, 25-30 yıldır ara ara yediğim bir çikolatadır ve eşi benzeri yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 12 Aralık 2013; 14:52:51 >
  • adamlar kış geldi fitness ürünleri getirmeye basladılar kondisyon bisikleti normal fiyat eğer spining bisikleti olsaydı daha güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

İçi naneli bir malzeme dolgulu, dışı bitter çikolata kaplı, kahvenin yanında iyi giden, 2-3 taneden fazla (en azından ben) yenmesi zor olan, lezzeti çok farklı (alışılması gereken) bir tat...

Ek: Yazdıklarım olumsuz yorumlanmasın, 25-30 yıldır ara ara yediğim bir çikolatadır ve eşi benzeri yoktur.

akşam üstü gittim schogetten almaya vardı after eight daha önce naneli çikolata denemiştim pek beğenmemiştim(kişisel görüş).

not: kişisel tavsiye schogetten ve bimin buono magnum cikolata çakması gerçekten stokluk olduğunu düşünüyorum. toblerone alıp stok yapacağınıza 10 paket schogetten 10 paket buono magnum çakması alın daha hoş aromalıdır. çikolata ağızda hakikaten dağılır.
  • Şu dettol un no touch sıvı sabun makinesi kullanışlımı acaba ayrıca sağlamlık bakımından nasıldır? Bide son olarak bittiğinde istediğimiz başka bi sıvı sabunla doldurup kullanabiliyomuyuz kullanan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Şu dettol un no touch sıvı sabun makinesi kullanışlımı acaba ayrıca sağlamlık bakımından nasıldır? Bide son olarak bittiğinde istediğimiz başka bi sıvı sabunla doldurup kullanabiliyomuyuz kullanan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum

Şurayı bir inceleyin, belki işinize yarayabilir...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50632752&p=1
  • quote:

Şu dettol un no touch sıvı sabun makinesi kullanışlımı acaba ayrıca sağlamlık bakımından nasıldır? Bide son olarak bittiğinde istediğimiz başka bi sıvı sabunla doldurup kullanabiliyomuyuz kullanan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum

Tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Tavsiye etmiyorum

bende vazgeçtim zaten diğer konuyu okudum sürekli problem yaşamış arkadaşlar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.