Şimdi Ara

A101 - 19 ARALIK 2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
5
Favori
12.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Şu dettol un no touch sıvı sabun makinesi kullanışlımı acaba ayrıca sağlamlık bakımından nasıldır? Bide son olarak bittiğinde istediğimiz başka bi sıvı sabunla doldurup kullanabiliyomuyuz kullanan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum

Tavsiye etmiyorum

bende vazgeçtim zaten diğer konuyu okudum sürekli problem yaşamış arkadaşlar

3 kez doldurdum 4. de makina bozuluyor nedense

Ayni şey defalarca basima geldi

Kullan at kartuşlu bir makineyi üç dört kez doldurup kullanmışsınız işte Ben de farklı zamanlarda 3 kez aldım,bir tanesi hiç dolduramadan bozuldu,diğerini 5-6 kez doldurdum,bozuldu.3 ncü yeni ,3-4 kez doldurdum halen kullanıyorum.Çocuklar için eğlenceli,benim için pratik..İlk kullanımdan sonra tutan tırnakları aşındırırsanız (bıçak ile) ,doldurabiliyorsunuz.Fiyata gelirsek,gimatda gross marketlerde sanki daha ucuza bulunabiliyordu...

Hocam ondan kâr etmem için hep doldurmam lazim

Valla bayadır protexin sabunu (yedek 750+750 paketlerin fiyatı iyi oluyor) ile kullanıyorum bende makineyi,ilk gelen yedek şişesi hala kullanıyorum,kafasını sağa çevirince çat diye açılıyor,doldurup tekrar takıyorum.15-20 olmuştur hala çalışıyor sorunsuz.

• pfff, kaçırdık snickers'ı... kalmamıştır hiç bişey. sharlock holmes kitapları da güzelmiş, yarın bi umut bakayım. unuttum bugunun perşembe olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bazı A101'ler Perşembe gelmeden ürünleri satışa çıkarmış gerçekten, sadece Haribo'lar tükenmişti sonuncuyu ben aldım, henüz sadece Lilia gofretlerin tadına bakabildim ancak pek güzel değil tavsiye etmem, umarım kurabiyesi daha güzeldir.

Haribo nasil hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

quote:

Bazı A101'ler Perşembe gelmeden ürünleri satışa çıkarmış gerçekten, sadece Haribo'lar tükenmişti sonuncuyu ben aldım, henüz sadece Lilia gofretlerin tadına bakabildim ancak pek güzel değil tavsiye etmem, umarım kurabiyesi daha güzeldir.

Haribo nasil hocam.

Bidiğimiz Haribo altın ayıcıkla alakası yok ne yazık ki, yine kötü sayılmaz ama eskiden genelde bayramlarda yediğimiz jöle lokum/meyveli jölelerden çıktı içinden ama kutusu plastik de olsa güzel:

http://www.sekercicafererol.com/urunler/index.asp?ID=4

• Arkadaşlar 18 liraya 16 GB usb bellek satıyorlar, sıcakmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

quote:

Haribo nasil hocam.

Bidiğimiz Haribo altın ayıcıkla alakası yok ne yazık ki, yine kötü sayılmaz ama eskiden genelde bayramlarda yediğimiz jöle lokum/meyveli jölelerden çıktı içinden ama kutusu plastik de olsa güzel:

http://www.sekercicafererol.com/urunler/index.asp?ID=4

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Yer olsa mekik sehpasi alirdim

Bunu yazmaya girmiştim, çıkıyorum..
  • duş jeli almak icin uzak olan markete gittim 15dk yürüdüm. ve duş jeli yok bir daha 15dk eve geri dön. bir daha a101 e gitmem
  • Dambıl aldım ben de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.