Şimdi Ara

1 Milyon Mil Kazanan Örnek Alınası Sıcak Fırsatçı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş hepsiburadanın çorapcıları(Afia 3in1 combo) ve limangonun havlucuları görmemiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

"Migros kampanyasında 600 tane money cardla kasada bekleyen arkadaşı hangimiz unutabiliriz ki? "

Böyle bir şey var mı gerçekten ?

var hocam 600 olmasa bile en az 400 kartı vardı o arkadaşın hatta yazmıştı nasıl yaptığını. "migros guy"

çok merak ettim karşılığında ne aldı bu arkadaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

"Migros kampanyasında 600 tane money cardla kasada bekleyen arkadaşı hangimiz unutabiliriz ki? "

Böyle bir şey var mı gerçekten ?

var hocam 600 olmasa bile en az 400 kartı vardı o arkadaşın hatta yazmıştı nasıl yaptığını. "migros guy"

çok merak ettim karşılığında ne aldı bu arkadaş?

alışveriş yaptı puanlarla galiba.

• 99 yılında olmuş maymun gözünü açtı artık bu tip açıkları vermiyorlar fazla.Şimdi yapsalar derler miller şu tarihe kadar geçerlidir vb. kısıtlamalar.Bir ara hepsiburadadan alışveriş yapmıştım 100 lira bonus alacaktım alışverişten ama 2 ay sonra gelecekti ve bir kullanım süresi vardı 1 gün müydü 3 gün müydü hatırlamıyorum.Ben de yaz tatilinde oteldeyim o sıra telefonu kasaya atmışım,internete girmiyorum vs unuttum gece rüyamda gördüm ulan bugün ayın kaçıydı diye uykudan uyanıp lobiye indim bi baktım bir önceki gün geçmiş tarihi bankayı aradım falan bir umut ama tabi verirler mi hem 100 lira gitmişti hem tatilde moralim bozulmuştu
  • iyi calismis arkadas :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede o kadar pudingi alabilmek için 100 tane market gezmek
    Kampanyadan yararlanabilmek içinse 1200 face hesap açmak gerekir.
  • Arkadaşın ismini yazıp ifşa etmeyim. Detaylı şekilde anlatmıştı. Tanesi 1 tlden 600 tane money almıştı. Daha sonra bu yürümeyle kazanılan moneylerden minibüsle mi tramvayla mı ne gezmişti. Sonra o kazandığı paralarında son gününde yılbaşı akşamı 3-4 migros arasında mekik dokuyarak, kasada bekleyip, viski fiyatlarını bile ezberleyip kasada insanlara teklif edip nskte döndürmüştü. Kasadakilerle kanka olmuş. Daha sonra bu paralarla sevgilisiyle en önden konser bileti ayarlayıp suit oda kiralayıp felekten bir gece çalmıştı. Hatırladığım bunları yazıp sonra da silmişti:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşın ismini yazıp ifşa etmeyim. Detaylı şekilde anlatmıştı. Tanesi 1 tlden 600 tane money almıştı. Daha sonra bu yürümeyle kazanılan moneylerden minibüsle mi tramvayla mı ne gezmişti. Sonra o kazandığı paralarında son gününde yılbaşı akşamı 3-4 migros arasında mekik dokuyarak, kasada bekleyip, viski fiyatlarını bile ezberleyip kasada insanlara teklif edip nskte döndürmüştü. Kasadakilerle kanka olmuş. Daha sonra bu paralarla sevgilisiyle en önden konser bileti ayarlayıp suit oda kiralayıp felekten bir gece çalmıştı. Hatırladığım bunları yazıp sonra da silmişti:)))

Kendisi değil yönetim sildi o yazıyı...Diğer mezarcılara kötü örnek olmasın diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 16 Mart 2015; 9:25:55 >

• selamlar,

bizim forumdan bazı arkadaşların "deneysel fırsatçılık" yapıp pudingci amca kadar getiri sağlayabildiklerinden eminim...

yakın gelecekte black-white hacker gibi white fırsatçı kavramının da geliştiğini görebiliriz. yani bu tip fırsatların açıklarını firmalara bildirip para isteyen insanlar olacaktır illa ki...

iyi fırsatlar:)
  • quote:

Arkadaşın ismini yazıp ifşa etmeyim. Detaylı şekilde anlatmıştı. Tanesi 1 tlden 600 tane money almıştı. Daha sonra bu yürümeyle kazanılan moneylerden minibüsle mi tramvayla mı ne gezmişti. Sonra o kazandığı paralarında son gününde yılbaşı akşamı 3-4 migros arasında mekik dokuyarak, kasada bekleyip, viski fiyatlarını bile ezberleyip kasada insanlara teklif edip nskte döndürmüştü. Kasadakilerle kanka olmuş. Daha sonra bu paralarla sevgilisiyle en önden konser bileti ayarlayıp suit oda kiralayıp felekten bir gece çalmıştı. Hatırladığım bunları yazıp sonra da silmişti:)))

Bu hiçbirşey ben anlatmayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanali bir aile yok muydu zamaninda ? Telefonlar, ipodlar, play station lar . :) ayni hesap :D
  • bizde de var :D bu kadar olmasa da @drhardware isimli şahsı bilen bilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.