Şimdi Ara

1 Milyon Mil Kazanan Örnek Alınası Sıcak Fırsatçı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte gerçek bir sıcak fırsatcı haberi :)

Öncelikle konu dışı ise uygun alana taşınması için desteğinizi rica ederim

http://listelist.com/puding-adam/

Promosyonu var diye 12 bin adet puding satın alır mıydınız? Adınız David Philips nam-ı diğer puding adam ise evet.

Bugün size puding adamın sıradışı hayatından bahsedeceğiz. Tam tamına 12150 puding satın alarak 1 milyon mil bedava uçan o ilginç adamdan…

Punch Drunk Love izleyenlerin hemen yakınlık kuracağı ve gözünün önünde Adam Sandler’ı canlandıracağı hikayemize şöyle buyurun o zaman.

1999’da sıradan bir Mayıs gününde aslen inşaat mühendisi olan David Phillips bir dükkanda alışveriş yapmaktadır
    puddinggguy

Healthy Choice markasının 50 mil uçuş hediye eden pudinglerini fark eder
    David-Phillips-Healthy-Choice-Chocolate-Pudding

Promosyonun üründen daha değerli olduğu aydınlanmasını yaşayan Bay Phillips her biri 50 mil uçuş hediye eden pudinglerden 12150 adet satın alır
    Punch-Drunk-Love-Pudding

Tüm bu pudinglere 3140 dolar ödeyen puding adam dikkat çekmemek için Y2K felaketi için erzak depoladığını söyler
    punch

Üstelik bu kuponlar aynı ay içinde postalanırsa 50 mil yerine 100 mil hediye edilecektir; ancak bir sorun vardır: Puding adam bu kadar işi tek başına nasıl yapacaktır?
    punch-drunk-love-screenshot

Bunun üzerine puding adam bir yardım örgütü olan Salvation Army’den yardım almaya karar verir
    salvation
    Karşılığında ise pudinglerin çoğunu bu örgüte bağışlar
    puding

Puding adam sonunda amacına ulaşır ve tam tamına 1 milyon 253 bin mil ile ödüllendilir
    pudding

3140 dolar karşılığında kazandığı millerle 31 kere Avrupa’ya, 42 kere Hawaii’ye, 21 kere Avustralya’ya veya 50’den fazla kere Amerika içinde uçabilecektir artık
    plane-take-off-o

Üstelik puding adam Aadvantage hesabına aktardığı millerle ömür boyu gold üyelik kazanır
    davidphillips

Dahası gold üyeliği sayesinde özel rezervasyon ve check-in imkanları, bonus miller gibi haklara da kavuşur
    puddingguy

Puding adam yardım örgütüne bağışladığı pudingler sayesinde ayrıca 815 dolar vergi indirimini de cebe indirir
    pudding-man

Yürü be puding adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinegin kanadindan yag cikarmis resmen ama bizde oyle puding yok malesef. Bir aralr pepsimiz vardi onuda elimizden aldilar zalimler :)

• Pepsi de puding kadar iyydi :) tek fark bizde mil ile uçuşa mil vermiyor

• Güzelmiş.gaza geldim..Gidip sıcak fırsat kovalamalıyım....

• quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

Pepsi de puding kadar iyydi :) tek fark bizde mil ile uçuşa mil vermiyor
    Sıcak fırsattaki her üyeden bir puding adam çıkar eminim. Orada yadırgıyorlar, haber oluyor ama bizde normal. Migros kampanyasında 600 tane money cardla kasada bekleyen arkadaşı hangimiz unutabiliriz ki? Kliksa kampanyasında program yazanları ve daha bir sürü olay.
  • Mühendis kafası işte

• Bende 1 milyon mil kazanan talihli belli oldu mu diye heyecanlandim.

THY kampanyasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msuermarta

Güzelmiş.gaza geldim..Gidip sıcak fırsat kovalamalıyım....
    trendyol dan iyi aldık biz de bu abi kadar olmasa da

keşke forumumuzu veya istanbul'u ziyaret etse, kendisiyle fikir alışverişinde bulunsak, nasıl daha çok mezarcı olabiliriz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Bende 1 milyon mil kazanan talihli belli oldu mu diye heyecanlandim.

THY kampanyasi
    adam beleşçiliği farklı bi boyuta taşımış resmen
  • Unutmayın bizde en iyi mezarcı devlettir...

• zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    O zaten belli oldu hocam.

http://25milyonmil.com/
  • Niye ki biz de oturdugumuz yerden.mediamarkt cekkeri kazanmadik mi.gittigidiyor.olayindan

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Niye ki biz de oturdugumuz yerden.mediamarkt cekkeri kazanmadik mi.gittigidiyor.olayindan
    bu adama helal olsun diyenler , Türkiyede aynı işi yapsa mezarcı dersiniz.
  • Cok motive oldum:)

• google'da pudding guy yazınca 37.200.000 adet sonuç çıkıyor. adam ünlü olmakla kalmamış, bilmeden puding üreten şirketin virali olmuş. şirketin yerinde olsam bu arkadaşın belgeselini çeker youtube'a koyarım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

"Migros kampanyasında 600 tane money cardla kasada bekleyen arkadaşı hangimiz unutabiliriz ki? "

Böyle bir şey var mı gerçekten ?
  • quote:

Sıcak fırsattaki her üyeden bir puding adam çıkar eminim. Orada yadırgıyorlar, haber oluyor ama bizde normal. Migros kampanyasında 600 tane money cardla kasada bekleyen arkadaşı hangimiz unutabiliriz ki? Kliksa kampanyasında program yazanları ve daha bir sürü olay.

kim, link?

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

"Migros kampanyasında 600 tane money cardla kasada bekleyen arkadaşı hangimiz unutabiliriz ki? "

Ben de merak ettim şimdi. Biri açıklayabilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

quote:

Ben de merak ettim şimdi. Biri açıklayabilir mi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın bu mesajından sonra googlea "600 tane money cardla kasada bekleyen adam" yazıp aratanlar ?

• quote:

quote:

var hocam 600 olmasa bile en az 400 kartı vardı o arkadaşın hatta yazmıştı nasıl yaptığını. "migros guy"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.