Şimdi Ara

1 Milyon $ ve iyi bir arkadaşınız arasında seçim yapmak zorunda kalsanız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok, ya ben konuyu yanlış açtım ya da komple trollüyorsunuz. 3 kişi hariç herkes 1 milyonu alırım, ille de arkadşım demiş de soru o değil. Onun cevabını ben verdim zaten. Tekrar okuyun ilk mesajı
    Sosyal mesaj verelim dedik iletilemedi millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 9 Ocak 2013; 12:07:57 >
  • arkadaşlık dostluk baki diyenlere yav he he diyorum aynı para dostum kardeşim dediğiniz vatandaşa verilse dakikasında satar sizi 3-5 kuruş değil 1 milyon dolar orta gelir düzeyinde geçinenler için rüya gibi bir rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi arkadaşım olmadığı için parayı alır çatır çatır yerim

250-250lik 2 daire alırım 1 den kiraya veririm altıma da güzel bi araba oooh kalanı da yerim bi ara
  • arkadaşımı satın alırdım
  • görüyoruzki kimsenin gerçektende arkaşı yokmuş çok yazık

derrrrrrrrrrrmiiiiiiiiiişiiiiiiimmm.
    l

a kankam dediklerim beni 300 500 liramız yok diye sattı :D 1 milyona ben hafızamı sildiririm ne arkaşı :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Yok, ya ben konuyu yanlış açtım ya da komple trollüyorsunuz. 3 kişi hariç herkes 1 milyonu alırım, ille de arkadşım demiş de soru o değil. Onun cevabını ben verdim zaten. Tekrar okuyun ilk mesajı
    Sosyal mesaj verelim dedik iletilemedi millete

• Bırak 1 milyonu 5 bin yeter insanlara

• 1 Milyon
  • Ben gayrimenkule yatiririm. Bir suru ev alir kiralarim, merkezi bir yerde cok bilinen markalardan birinin isim hakkkiyla dukkan acarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyona$'a ne arkadaşlar bulurum.
  • Olmaz kardeşim... Ben arkadaşımı seçerdim.

Dememizi mi bekliyorsun
  • 1 milyon dolar tabiki de.
    Altıma güzel bir spor araba alırdım getirisi yüksek bi iş kurardım.
    Arkadaş çok var zafen para çok yok

• Astronomik rakamlara gerek yok buradaki herkes bilir ki, kendisine havadan 500 lira verseler su kisiyle arkadasligini bitir desinler %99 u direk 500 lirayi kapar, birak 1 milyonu..

• 100.000 $ yeterli

• yemişim arkadaşı
  • Zaten bir sürü arkadaşım var ve iyi arkadaşlarım da var, tek eksiğim 1 milyon dolar işte
  • 10 bin euro var Tüm arkadaşlarımı al
  • çok afedersin de s...mişim arkadaşı, çabuk 1 milyon dolarımı verin bana
  • 1 MİYON $ derdim.

Sorun şu ki zaten uğruna belli bir meblayı feda edeceğm samimi bir arkadaşım yok. Olanlar işte ara sıra sinema yaptığım OK oynadığım vs.

Ya da şöyle diyeyim belki ben Arkadaşım desem bu arkadaşıma gidip 1 Milyon mu deseler o da Milyonu alır giderdi ne yapsın beni nikahına mı alıcak.

Edit: Ne alırdın?? Ev alırdım tabiki. Sonra da düğünüm var belki o sattığım arkadaşım da gelir bir çeyrek altın takar. :d:ASDAS:sa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 9 Ocak 2013; 14:43:47 >
  • Herkes başlığa göre cevap vermiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.