Şimdi Ara

1 MPS internet hızım var ama saat 12 itibariyle 10 mps oldu :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  1 MPS internet hızım var ama saat 12 itibariyle 10 mps oldu :S

şu an itibariyle coşmuş durumda
     1 MPS internet hızım var ama saat 12 itibariyle 10 mps oldu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 31 Temmuz 2009; 23:59:46 >
  • gözün kör olmasın quick net
  • Şuna Tellcom demeyin artık. Superonline! Ayrıca en ufak bir teknik sorun yok. Superonline Fiber İnternet'in sunduğu en düşük hizmet, 29 TL olan 10 Mbps hız ve 5 GB kotalı seçenektir. Yok Superonline ADSL'den bahsediyorsanız bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aFamous

Şuna Tellcom demeyin artık. Superonline! Ayrıca en ufak bir teknik sorun yok. Superonline Fiber İnternet'in sunduğu en düşük hizmet, 29 TL olan 10 Mbps hız ve 5 GB kotalı seçenektir. Yok Superonline ADSL'den bahsediyorsanız bilemem.

o listede gözükenler,bizim siteye özel 1mbps sundular 24 ay anlaşmalı,ben aldım.10 gündür falan 5mbit oldu kendiliğinden,niye yükseldi,düşecekmi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByOzGuRTR

Çaktırmadan devam et dostum :) Sömürmeye :D

• millet nelerle uğraşiyor bizimkiler youtubede hala video yüklensin die bekliyor teşekkürler ttnet
  • 5 mbitte kullanırken upload hızı 120 kb lere çıkıyordu.Hızı arttırdılar 10 mbit olduk.Upload hızı 1 mbit yazıyor ama aslında 2 mbit. 200 kb ye kadar görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinonline

Şimdi şey olayıda var. Önceden 5 MPS internet sözleşmesi yapanları 10 MPS ye geçiriyorlar .1 MPS interneti olanlarıda yükseltmeleri lazım yoksa bu tamamen haksızlık olur.Bunun kanunun bile var.

Şimdi bi daha düşündüm de eğer kotalıysan 10 megabite çıkmak hakkın. Ama yok kotasızsan o zaman fiyatı 49 tl yaptıktan sonra seni 10 megabit yapmaları gerekir yoksa 29 tlye 10 megabit kotasız olmaz. O zaman bize haksızlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Şimdi şey olayıda var. Önceden 5 MPS internet sözleşmesi yapanları 10 MPS ye geçiriyorlar .1 MPS interneti olanlarıda yükseltmeleri lazım yoksa bu tamamen haksızlık olur.Bunun kanunun bile var.

Şimdi bi daha düşündüm de eğer kotalıysan 10 megabite çıkmak hakkın. Ama yok kotasızsan o zaman fiyatı 49 tl yaptıktan sonra seni 10 megabit yapmaları gerekir yoksa 29 tlye 10 megabit kotasız olmaz. O zaman bize haksızlık olur.

Ben de 1mbit kampanyası ile üye olmuştum. Aradığımda "Şu an 29TL ödüyorsunuz. Bunun karşılığı 10mbit - kotalı - 29TL`lik tarifeye geçirebiliriz demişlerdi. Ben de dedim 10mbit sınırsız yapın. Kadın dedi 49TL olacak fiyat. Hatta geçmeden önce 2-3 kere daha dedi. "Hızınızı 10mbit sınırsız yapıyorum. Onaylıyor musunuz." diye. Şimdi faturayı bekliyorum. Ak - kara ortaya çıkacak birşeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

quote:

quote:

Ben de 1mbit kampanyası ile üye olmuştum. Aradığımda "Şu an 29TL ödüyorsunuz. Bunun karşılığı 10mbit - kotalı - 29TL`lik tarifeye geçirebiliriz demişlerdi. Ben de dedim 10mbit sınırsız yapın. Kadın dedi 49TL olacak fiyat. Hatta geçmeden önce 2-3 kere daha dedi. "Hızınızı 10mbit sınırsız yapıyorum. Onaylıyor musunuz." diye. Şimdi faturayı bekliyorum. Ak - kara ortaya çıkacak birşeyler.

Tabi ki 49 TL gelcek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

quote:

quote:

Tabi ki 49 TL gelcek

benide aradılar sizi 49 tl ye 10 mps sınırsız yapalım diye ben hayır istemiyorum dedim.ama yinede şu anda 10 mps kullanıyorum eğer faturada 49 tl gelirse ben onlara gösteririm.

• abi valla quiknet çoştu 20 mbit kullanıyorum upload 8 mbit download 30 mbit çıktı aman nazar değmesin maşallah diyelim.
  • OHAAAAAAAAA
  • quote:

benide aradılar sizi 49 tl ye 10 mps sınırsız yapalım diye ben hayır istemiyorum dedim.ama yinede şu anda 10 mps kullanıyorum eğer faturada 49 tl gelirse ben onlara gösteririm.

Ben 1 yılı aşkın bir süredir Quiknet abonesiyim.İlk 1 mbit kampanyasıyla üye oldum.Kampanyaya göre 2 yıllık sözleşme imzalamak gerekiyordu.İlk sene 29 ikinci sene 49 lira olacaktı sözleşmeye göre.Benim 1 yılım dolduğunda adamlar beni aradı 5 mbit sınırsız 49 liraya veriyoruz dediler hemen kabul ettim.Kabul etmesem 1 mbite aynı parayı verecektim sözleşmeye göre.Adamların 5 mbit'i çıkarması işime yaradı.Şimdi ise 5 mbit leri yine aynı paraya 10 mbite çıkartıyorlar.

Ben senin sorununu anlamadım muhtemelen sende benim gibi aynı kampanyada quiknet abonesi oldun.Sözleşmeye göre 1 mbite 49 vereceğine 10 mbite 49 vereceksin bunda ne kötülük var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 7 Ağustos 2009; 21:23:19 >

• quiknet alt limiti 10 mbit yaptı 10mbit in altında kullanan bütün abonelerini hızlarınıda 10mbit e çıkardı sitesine bakarsanız en az 10 mbit var 10 mbit olmayan varsa müşteri hizmetlerini arasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBA -- 10 Ağustos 2009; 19:31:12 >
  • Sizi gidi azınlık interneti kullanıcıları sizi :) Kendinizi ifşa etmeyin çok parmakla gösterilecek kadar azsınız :) Kıskananlar olur beddua falan ederler nazar boncuğu asın ethernet kablosuna :)
  • kafanızmı güzel nr 10mb si ne 20 si
    1mb de sürünüyoruz o zaman
  • quiknet bizim buraya gelse hiç düşünmeden geçiş yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

Ben 1 yılı aşkın bir süredir Quiknet abonesiyim.İlk 1 mbit kampanyasıyla üye oldum.Kampanyaya göre 2 yıllık sözleşme imzalamak gerekiyordu.İlk sene 29 ikinci sene 49 lira olacaktı sözleşmeye göre.Benim 1 yılım dolduğunda adamlar beni aradı 5 mbit sınırsız 49 liraya veriyoruz dediler hemen kabul ettim.Kabul etmesem 1 mbite aynı parayı verecektim sözleşmeye göre.Adamların 5 mbit'i çıkarması işime yaradı.Şimdi ise 5 mbit leri yine aynı paraya 10 mbite çıkartıyorlar.

Ben senin sorununu anlamadım muhtemelen sende benim gibi aynı kampanyada quiknet abonesi oldun.Sözleşmeye göre 1 mbite 49 vereceğine 10 mbite 49 vereceksin bunda ne kötülük var.

sorun nerede kardeşim biliyomusun sen 10 mps ye 49 lira veriyosun ben 10 mps ye 29 lira üstelik daha dün geldi fatura yine 29 lira :S
    bence nemi olsu bunlar 1 mps yi kaldırdı ve beni aradılar 5 mps ye geçmek istemisiniz diye ben hayır dedim ve yinede 10 mps ye geçtim çünkü artık telcom 1 mps yayın yapmıyor benide otomatik geçirdiler yani şu anda türkiyenin en ucuz internetini ben kullanıyorum gurula yazıyorum
    10 mps : 29 TL (KDV DAHİL)

• vay bee... 10 mbps filan

1-2 mb ile sevinmeye çalışıyoruz ya....şu fiber altyapı ne zman diğer illere gelecek arkadaşlar??
    nalet olasıca tt zulmü bitsin artık...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.