Şimdi Ara

1 NİSAN DA PSN PARALIMI OLUYOR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Haziran'da DH paralı olucak.
  • Hatta bu yazıyı 10 kişiye göndermezsek ps3 ümüz patlayacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Psn in paralı olması benim içinde orjinalin sonudur. Ne öyle oyuna para ona para buna para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hatta bu yazıyı 10 kişiye göndermezsek ps3 ümüz patlayacakmış.

Son nokta
  • psn he internetten de üye olabilir miyiz yoksa illa ps3 mü gerekli ?
  • Üye olunuyordu sanırım, ps3 olmadan ne yapacaksın psnyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

1 Haziran'da DH paralı olucak.

• paralı olacaksa psn card denen şey niye var ?
  • Yapsalar eger artik Dh Playstation bölümüde biter. Yeni mekan Dh Xbox olur. Gerci Sony demisti Psn herzaman ücretsiz olacak diye.
  • Şu geyik konunun 3 sayfa nasıl bir tartışması yapılabilmiş, valla dh helal olsun sana!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 24 Mart 2011; 23:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Şu geyik konunun 3 sayfa nasıl bir tartışması yapılabilmiş, valla dh helal olsun sana!

Hocam burası sonuçta bi forum sayfası. Elbetki bişiler yazılcak çizilcek. Dogru veya yanlış adam bişi paylaşmış.

Bizde faydalanıyoruz.
  • Bende daha ilk sayfa bitmedi. Nasıl 3 sayfa, ekran çözünürlüğün mü düşük ?
  • böyle birşey olmaz diye düşünüyorum yapmaz sony bunu bana herhalde gerçekten 1 nisan şakası gibi ama eğer olursa benim için çok kötü olur yeni bravia almışım 3000TL yeni ps3 beraberinde gran turismo 5 ve ikinci orjinal kol almışım 900TL üstüne 4 tanede orjinal oyun almışım 250TL hem orjinal oyun alacağız oyuna dünya para verip destek olacağız hemde online için ayrı ücret ödeyeceğiz sony bu sefer biter bende.

saygılar...
  • Yeni set hayırlı olsun hocam, çok uçuk bir rakam olmazsa verilebilir, yıllık 50 lira olabilir örneğin.
  • 1 Nisan gelip geçene kadar bu tarz haberlerin hiç birine inanmam ben şahsen.Ya şaka çıkıyor yada fake.
  • Böle bişi olursada uçuk bi rakam istemezler heralde. Hem online oyuna iyi para vericez bide bu çıkarsa başımıza işimiz var.
  • İstediği kadar paralı olsun, ben psn'den memnunum. Veririm parasını oynarım yine online oyunlarımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Böle bişi olursada uçuk bi rakam istemezler heralde. Hem online oyuna iyi para vericez bide bu çıkarsa başımıza işimiz var.

Bencede uçuk fiyat istenmemeli, ben 50 lirayı uygun görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.