Şimdi Ara

1 NİSAN DA PSN PARALIMI OLUYOR ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

SolidRock hakli. Birde zaten Playstation Plus var isteyen aliyor. Parali baska üyelik gelmez bence.

arkadaşlar benim sorum
    fazla üyeliğimi nasıl kapatırım şeklinde
    birde paralı olursa ben kredi kartı kullanmam hoş olsada kredi kart bilgilerimi asla bilgi sayardan falan kullanmam kullananada hiç tavsiye etmem
    nasıl üye olurum tt net gibimi olur acep yani her ay fatura gibi gidip gösterilen bir ödeme noktasına yatırılabilirmi

kaliteli yapacaklarsa neden olmasın ota moka her şeye para buluyoz
    bu kadar lüksün olduğu yerde senede bir 100 -150 tl toptan olabilir
    ee dünya tüketim dünyası ne yazıkki
  • cantosman: Psn de üyelik kapatamazsin ama istemedigin bir Psn hesabini birdaha hic girmemek üzere Ps3 ten silebilirsin. Herkesin 3-4 Psn hesabi var. TR, Usa, Uk, Jp diye. (Istedigin kadar acabilirsin fakat görmemislige gerek yok^^) .. Parali olsa bile (ama ücretsiz Psn devam edecek) Psn kart var. 20 $/?, 50 $/? ve 100 $/? diye. Onlarlanda oyunlara icerik, mini oyun vs vs satin alabilirsin. (Ama suan icin Türk Psn card yok, Türk Psn den yanlizca kredi karti ile alisveris yapabilirsin. Türk Psn ac Psn kart al Uk yada Us Psn den alisveris yap bu kadar basit.) Mesela Ps Plus 1 yillik üyeligi Psn de 50$ / 39? ya satiliyor. 3 aylikta var.
  • Bunlar olacağına keşke profilimizin bölgesini değiştirebilsek çok daha güzel olur.
  • Kesinlikle. Psnmi Usa den Türk e tasimak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

cantosman: Psn de üyelik kapatamazsin ama istemedigin bir Psn hesabini birdaha hic girmemek üzere Ps3 ten silebilirsin. Herkesin 3-4 Psn hesabi var. TR, Usa, Uk, Jp diye. (Istedigin kadar acabilirsin fakat görmemislige gerek yok^^) .. Parali olsa bile (ama ücretsiz Psn devam edecek) Psn kart var. 20 $/?, 50 $/? ve 100 $/? diye. Onlarlanda oyunlara icerik, mini oyun vs vs satin alabilirsin. (Ama suan icin Türk Psn card yok, Türk Psn den yanlizca kredi karti ile alisveris yapabilirsin. Türk Psn ac Psn kart al Uk yada Us Psn den alisveris yap bu kadar basit.) Mesela Ps Plus 1 yillik üyeligi Psn de 50$ / 39? ya satiliyor. 3 aylikta var.

teşekkürler arkadaşım bilgilerin için saolasın
    1 tek türk hesabım bana yetiyor diğerini açmamak üzere sildim zaten

• cantosman: Birsey degil.^^ Ah birde Psn ID mizin bölgesini degistirebilsek.
  • Bu haberi duyduktan sonra PSN açmama kararı aldım
    Devam et Sony...
  • Bu haberi duyduktan sonra PSN açmama kararı aldım
    Devam et Sony...
  • Biz ne diyoruz yav 2 sayfadir. PSN BELES ONLINE A YERLES...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bunlar olacağına keşke profilimizin bölgesini değiştirebilsek çok daha güzel olur.

Evet o olayı keşke geçirseler hayata.Anında Tr yapardım.
  • cCc TÜRK PSN TÜRKTÜR ÖBÜR PSNLER ECNEBiDiR cCc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 31 Mart 2011; 17:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

PSN'de anlaşmaya accept dediğimizde "balık" resimi çıkıp bir 1 Nisan yazmasın

Şimdi şunu anlamadım.Accept dedik mesela , ne olacak benden hemen kredi kartı bilgilerimi mi isticek ?
  • beyler biraz fanboyluk olucak ama bende 2 konsolda var live sistemi psn daha üstün olarak görüyorum uçurum yok fakat daha avantajlı bununla birlikte artık konsol sattırmaya yönelik oyunlar çıkarken psn böle bi atılım olursa ps3 satıp xboxa dönerim bu şey gibi tamam tr psn açtık hani ödülü ? para nerede...?
  • Aha da oldu 1 Nisan.Nolcak şimdi ?
  • Paralı olacaksa da bu işi 1 Nisan gününe getirmezler herhalde milletle alay eder gibi :)
  • 1 Nisan geldi pamuk eller cebe
  • Eğer psn paralı olacaksa hemen ps3 ümü satar xbox alırım
  • Bence PSN Plus`i da ücretsiz yapacaklar.. SONY resmen Harakiri* yapmis olur parali yaptigi takdirde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

anında ps3 ü kırdırırım, benim için onlıne biter.ps3 ün tek cazibesi zaten onlıne ı bedava olması.

al bendende o kadar !
  • Paralı falan olmayacak panik yapmayın sakin olun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.