Şimdi Ara

1 OCAK 2015 TARİHİ İTİBARİ İLE YÜRÜRLÜĞE GİRECEK OLAN BEDELLİ ASKERLİK KONUSU (TEK BAŞLIK ALTINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 02.12.2014 Hükümetin ve bakanlar kururu kararıyla açıkladığı bedelli askerlik mevzusu netlik kazanmış görünüyor yaş 27(1987)18 bin tl olarak gözükmekte bu konuyu burda sorunlar sorular cevaplar öneriler yorumlar şeklinde tartışmaya devam edelim

• En son olarak 87 doğumlular bedelli askerlik yapabilecek değil mi? 88 li doğumlular bedelli askerlik yapamayacak. Doğru mu anlamışım?
  • Uzun yıllar beklediğim ve tam olarak da yararlanmak için şartlarımın tutuğu bir uygulama. 87 doğumlu olan herkes bu uygulamadan yararlanabilecek. Öte yandan bedeli de güzel, yaş s ınırı da iyi olmuş. Hepimize hayırlı olsun.
  • En son yaralanma tarihi ''31 aralık 1987''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 2 Aralık 2014; 14:09:49 >
  • Sonunda ya.
  • Yazıklar olsun bu ülkeye de bu hükümete,herkes bedelli bekliyor eninde sonunda çıkıcak diye,ya diğerleri daha işe girmeden askerlik sorunu var peh böyle işin
  • bu da mı sondu başka yapılmayacak falan dendi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atıyorum ayda yemek prim maaş falan 1500tl alan biri 1 sene askerlik yapıcağına 1 sene bedavaya çalışıcak bu denklemde olanlar için bile karlı bence
    zengin olan parası olan için zaten piyango çıktı gibi
    ha kendim için ben 88liyim aralıkta gidiyorum kısa dönem olarak.
  • askerlik nerede yaptınız sorusuna banka kuyruğu söylersiniz :) bizde alemdağ jandarma komando diyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu8suf -- 3 Aralık 2014; 19:20:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslae bunun isleyisi nasil? bakayalarda gecerli dogru mu yani 18 bin tl yatirilip askerlik subesine dekont goturulecek sadece?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

arkadaslae bunun isleyisi nasil? bakayalarda gecerli dogru mu yani 18 bin tl yatirilip askerlik subesine dekont goturulecek sadece?

Bildiğim kadarıyla kışladan içeri girmediğin müddetçe faydalanabiliyorsunuz. Hatta çok kişi biliyorum uzun zamandır bakaya olup bedelli bekleyen ve çıkması için uğraş veren.
    Faydalanamayacak olsa boşuna uğraşmazlardı herhalde.
  • Arkadaşlar, bu bedeli yatırma konusu nasıl oluyor ? Parayı nereye yatırıyoruz bilgisi olan var mı ?
  • uygun kredi veren bankalar hangileri ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk87

uygun kredi veren bankalar hangileri ki ?

quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk87

uygun kredi veren bankalar hangileri ki ?

en uygun iş bankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

askerlik nerede yaptınız sorusuna banka kuyruğu söylersiniz :) bizde alemdağ jandarma komando diyeceğiz.

Hocam giderken bize mi sordun?
  • Toplam 7 tane mermi attım , askerliğim 1 saat sürmedi.Sonrası nöbet , mıntıka , yanaşık düzen 12 ay boyunca.Böyle vatan korunmaz , yap herkese 6 ay askerliği yatır ,kaldır , süründür , atış yaptır.Düzen böyle gidicekse , bedelli kalkmasın.Zaten askeriyenin içinde pkk yandaşı er , harbi er den daha fazla.Bari karınları orda doymasın.
  • çok tartışmalara spekülasyonlara yol açtı açacak hükümet çıkarmıyacakdı bedelli askerliği herkes için üniversite lise mezunu farketmez 4 ay yapacaktı hem millet karma sistemde askerliğini daha kısada yapacak daha sonrasında yarı profosyonel yarı karma sistemi olcaktı böylelikle üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğü ile parası olan yapar parası olmayan seve seve gidecek edebiyatı olmayacaktı bu mu eşitlik ülkede herkesin çekinceleri var en önemlisi çoğu kişi askerlik muhabbetinden artık haz almıyor yani onun için denge kuralamadı çözüm barış sürecide hikaye herşeyi halk fazlasıyla görüyor görmeyenler varsa o onların anlyaşıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.