Bildirim
1 oyunda 4 feeder [inanmayanlar için ssli] (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bronze V -
ulen bi de çok biliyo gibi konuşuyosunuz ya ona hastayım zaten :D sen udyr focus panth ise voli focus yaptıysa siz zaten yenilmeye mahkumsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: StubbleBeard
quote:
Orijinalden alıntı: k0gamer
Bu sezonda bile bronz 5 olabilenler var
Bronz 5 sen bu oyunu berbat oynayan tiplerdensindir 6 kill alman seni değiştirmez, bidahaki sefere takımdaki veya karşı takımdaki adamların nicklerinide kapa onların lolking bakıp seni bulmak senin lolkingine balmaktan kolay.
Öyle diyorsun demekistediğin zaman teke tek atabiliriz bronza düşmenin nedeni rankedda benim takımdan olan nooblar!
metin2 zanetti arkadaş come ws
-
Nasıl bi ego anlamış değilim ayrıca yaşını belli etme bari arkadaş biraz insan gibi davran her şeyde g*t etmeye çalışan ergenler gibisin -
-
Konuyu tekrar anca gördüm, beni vs çağırmış birde al burdan dalga geç.
Lol moba bir oyun yani takım oyunu, bu oyunda ve mantığı yoktur.
Aynı zamanda ranked maç geçmişine baktık op.gg den farm yapmayı bilmiyomusun, gayette feedlemişin ha.
Goldluk adamsındır silverdasındır anlarım ama bronz 5 teysen bu senin suçundur ya bir düşün bronz 5 daha altı yok en kötü oynayanların ligi, senin takımına feeder noob afk geliyorsa karşıyada geliyor.
Sen önce oyunu öğren sonra burdakilerle çişmyarıştır, egonuda bir köşeye bırak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Birkhoff
quote:
quote:
Bronz 5 sen bu oyunu berbat oynayan tiplerdensindir 6 kill alman seni değiştirmez, bidahaki sefere takımdaki veya karşı takımdaki adamların nicklerinide kapa onların lolking bakıp seni bulmak senin lolkingine balmaktan kolay.
Öyle diyorsun demekistediğin zaman teke tek atabiliriz bronza düşmenin nedeni rankedda benim takımdan olan nooblar!
Cok oynamışsın belli ki mt2 yanlış yerdesin burası lol başlığı mt2 başlığı altta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
ulen bi de çok biliyo gibi konuşuyosunuz ya ona hastayım zaten :D sen udyr focus panth ise voli focus yaptıysa siz zaten yenilmeye mahkumsunuz
Be dengesiz kıçınla mı dinliyorsun volinin q sunu bozmaktan bahsediyorum focus her zaman adc ile apc ye yapıyoruz bisstir git
quote:
Orijinalden alıntı: AlpFatih
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sylex95
Diamondı merak edenler ve çıkmak isteyenlere önerim bronz 5 en iyisi abi hiç olmassa adamlar bilmiyorum diyor burada oyunu oda yok en ufak bir şeyde afk kalıyor bu resim atıcam resimde ki adc cait olanı blocklayın ticket atın ne yapıyorsanız yapın abi adam 0-7 gidiyordu resmen zar zor kastırdık adamı elobotts mudur nedir
Not: Support oynuyorum ve takımda en cok ben kasıyorum şaka gibi bir diamond serisi
Türkiyede sıradan bir gün
Kardeşim tr de oynamakla hata sende weste geç noob sayısı yarı yarıya azalıyor. hiç yok değil westte de çok noob var ama tr dekinin yarısından az
tavsiye veren adam bronze 5 ne guldum ya
west ile tr nin diamond a kadar hicbir farki yok
Gel sana da tavsiye veriyim sayıyla mı veriyorlar lan sizi
-
quote:
Konuyu tekrar anca gördüm, beni vs çağırmış birde al burdan dalga geç.
Lol moba bir oyun yani takım oyunu, bu oyunda ve mantığı yoktur.
Aynı zamanda ranked maç geçmişine baktık op.gg den farm yapmayı bilmiyomusun, gayette feedlemişin ha.
Goldluk adamsındır silverdasındır anlarım ama bronz 5 teysen bu senin suçundur ya bir düşün bronz 5 daha altı yok en kötü oynayanların ligi, senin takımına feeder noob afk geliyorsa karşıyada geliyor.
Sen önce oyunu öğren sonra burdakilerle çişmyarıştır, egonuda bir köşeye bırak.
Tamam sen kapa ben aricam seni
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Birkhoff
quote:
quote:
Cok oynamışsın belli ki mt2 yanlış yerdesin burası lol başlığı mt2 başlığı altta
oynadık canım oyunun kaymağını biz yedik sonra orayada lol deyimi ile bronzlar 5 ler dolunca ayrıldık.
-
Burada olay benim buildim değil skorlar. Ayrıca bazı durumlarda botu gereksiz görüyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
kapatmasaydın hiç bulmaya uğraşmayacaktım
http://www.lolking.net/summoner/euw/38557486
ayrıca killerin sende kalmış olması bişey ifade etmiyor,neye göre feeder bunlar sen 6 kill aldın diye mi iyi oldun ?
bi de bronze 5 civarında böyle oyunlar dönebilir zaten,bu civarlarda kafa kafaya tf giriliyo sadece karşıda udyr ile volibear var e sizde çok squishy kalmışsınız bu durumlarda yapacak bişey yok elbet yakalarlar.
1. olarak ismimi bulup burda paylaştın mutlu mu oldun. Kimliğimi gizli tutmak istediğimden dolayı kapattım sen de büyük bir işsizlik belirtisi göstererek buldun ismimi afein
2. olarak sadece 1 defa tf ye girildi ve ben tf de 1 defa kill aldım diğer killerin hepsini kendi lane'imde aldım.
3.olarak onlarda udyr'ı skill kombom sayesinde yaklaştırmıyordum. Pant ın da azıcık aklı olsaydı stunu sayesinde voliyi yaklaştırmazdı.
Başka soracağın birşey var mıydı ?
İsmini bulmak için işsiz olmaya gerek yok ki
-
İsmin gayet bulunuyor sen niye her yeri boyamışsın da sadece bir yer boyanmamış?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X