Şimdi Ara

1 oyunda 4 feeder [inanmayanlar için ssli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     1 oyunda 4 feeder [inanmayanlar için ssli]

• W/l ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 level normal oyun sayısı 5?

Hangi botla yaptın?

• oyun sayım 5 değil yeni gelen "Team builder" map ından kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubbleBeard

oyun sayım 5 değil yeni gelen "Team builder" map ından kaynaklanıyor

Fail oldum galiba.

Bot yazdığım içinde Özür dilerim dostum :(

• kapatmasaydın hiç bulmaya uğraşmayacaktım

http://www.lolking.net/summoner/euw/38557486

ayrıca killerin sende kalmış olması bişey ifade etmiyor,neye göre feeder bunlar sen 6 kill aldın diye mi iyi oldun ?

bi de bronze 5 civarında böyle oyunlar dönebilir zaten,bu civarlarda kafa kafaya tf giriliyo sadece karşıda udyr ile volibear var e sizde çok squishy kalmışsınız bu durumlarda yapacak bişey yok elbet yakalarlar.
  • slm SlmBBR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

oyun sayım 5 değil yeni gelen "Team builder" map ından kaynaklanıyor

Fail oldum galiba.

Bot yazdığım içinde Özür dilerim dostum :(

önemli değil ben de olsam öyle sanardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

kapatmasaydın hiç bulmaya uğraşmayacaktım

http://www.lolking.net/summoner/euw/38557486

ayrıca killerin sende kalmış olması bişey ifade etmiyor,neye göre feeder bunlar sen 6 kill aldın diye mi iyi oldun ?

bi de bronze 5 civarında böyle oyunlar dönebilir zaten,bu civarlarda kafa kafaya tf giriliyo sadece karşıda udyr ile volibear var e sizde çok squishy kalmışsınız bu durumlarda yapacak bişey yok elbet yakalarlar.

1. olarak ismimi bulup burda paylaştın mutlu mu oldun. Kimliğimi gizli tutmak istediğimden dolayı kapattım sen de büyük bir işsizlik belirtisi göstererek buldun ismimi afein
    2. olarak sadece 1 defa tf ye girildi ve ben tf de 1 defa kill aldım diğer killerin hepsini kendi lane'imde aldım.
    3.olarak onlarda udyr'ı skill kombom sayesinde yaklaştırmıyordum. Pant ın da azıcık aklı olsaydı stunu sayesinde voliyi yaklaştırmazdı.

Başka soracağın birşey var mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubbleBeard -- 7 Mart 2014; 10:09:16 >

• Bu sezonda bile bronz 5 olabilenler var

Bronz 5 sen bu oyunu berbat oynayan tiplerdensindir 6 kill alman seni değiştirmez, bidahaki sefere takımdaki veya karşı takımdaki adamların nicklerinide kapa onların lolking bakıp seni bulmak senin lolkingine balmaktan kolay.

• Slow olmadan yani Rylai' den önce Liandry çıkanları anlamıyorum
  • Farm guzelmis knk

• quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

Bu sezonda bile bronz 5 olabilenler var

Bronz 5 sen bu oyunu berbat oynayan tiplerdensindir 6 kill alman seni değiştirmez, bidahaki sefere takımdaki veya karşı takımdaki adamların nicklerinide kapa onların lolking bakıp seni bulmak senin lolkingine balmaktan kolay.

Öyle diyorsun demekistediğin zaman teke tek atabiliriz bronza düşmenin nedeni rankedda benim takımdan olan nooblar!

• 845 elo op
  • quote:

quote:

Öyle diyorsun demekistediğin zaman teke tek atabiliriz bronza düşmenin nedeni rankedda benim takımdan olan nooblar!

klasik elo hell sozu " troller ,feederlar yuzunden cikamadim yoksa celincirlik oyuncuyum " bi kalk git derler adama utanmadan teke tek diyo bide. Biz o yollardan gecmedik mi bizde o trollerle ugrastik oyun tasimayi ogrendik. Merak etme herkes hakettigi yerde bronz 5'deysen orayi hakediyorsundur hadi zorla bronz 4

• quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

quote:

quote:

klasik elo hell sozu " troller ,feederlar yuzunden cikamadim yoksa celincirlik oyuncuyum " bi kalk git derler adama utanmadan teke tek diyo bide. Biz o yollardan gecmedik mi bizde o trollerle ugrastik oyun tasimayi ogrendik. Merak etme herkes hakettigi yerde bronz 5'deysen orayi hakediyorsundur hadi zorla bronz 4

Ben de senin gibileri gördüm feedleye feedleye oyunun azına edip ben proyum siz oynamayı bilmiyorsunuz ayağına yatan hadi allah versin

• bronz 5 olma hikayeni istiyorum
  • 25.dk 78 farm,bronz5,840 elo,normal game

My eyes!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanfurlupos

Slow olmadan yani Rylai' den önce Liandry çıkanları anlamıyorum

brandin pasifi ile liandry calisiyor bu arada bilgine. ayni sekilde cassioepia icinde gecerli .
  • quote:

quote:

Teke tek icin hangi heroyu alırsın peki ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.