Şimdi Ara

1 pc de 2 cabal Nasil Açilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Bilgisayarda 2 Tane Cabal Nasil Açilir bilen warsa lütfen söylebilir mi :)

• 1 pc de açamazsın bence
  • İllegal bir yolla açabilirsin tabi ama benim bir fikrim yok hangi programla yapabileceğine dair.
  • 2 farklı oturumdan acabilirsin

X oturumu

Bu oturumda calıştır oyuna gir daha sonra oturum değiştir

Y oturumu

Bu sefer Y oturumunda calıstır oyuna gir işlem tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: [B]ertu

2 farklı oturumdan acabilirsin

X oturumu

Y oturumu

Ama işte bu illegal oluyor.Çünkü aynı IP'den 2. kez bağlanmış oluyorsun...
  • öyle denedim ama sonra diğer tarafdaki DC yiyo arkadaşlar bi program falan yok mu yah
  • quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

quote:

X oturumu

Y oturumu

+1903
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

quote:

X oturumu

Y oturumu

+1903

"Forum Kuralları Madde 2-) Konulara gereksiz mesajlar atmamaya özen gösterelim. Örneğin sadece smiley, +1 ve tek kelimelik cevaplar vermemeye özen gösterelim. "
    Bu bölüm post kasmak için kurulmuş bir bölüm değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 11 Temmuz 2008; 8:54:22 >

• 1 pcde 2 cabal açarsanız o pcnin ne kadar yavaşlayacağını ve oynanmaz hale geleceğini düşünüyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaoglu

1 pcde 2 cabal açarsanız o pcnin ne kadar yavaşlayacağını ve oynanmaz hale geleceğini düşünüyor musunuz?

haklısın ama düşük bir sistemi varsa böyle bir soru soracağını zannetmiyorum ben düşük 1 sistemde 2 oyun birden oynuyabiliyorum. 1 gb ramim var cabal oynarken aynı zamanda 512mb ram istiyen başka bir oyunu ( Wolf Team ) daha hiç takılmadan oynuyabiliyorum. eger 2 gb rami varsa ve işlemciside iyise çok rahat oynuyabilir bence

1 pcde 2 cabal çalıştırman için bi program vardı adını tam bilmiyorum ama yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirada -- 12 Temmuz 2008; 8:59:59 >
  • quote:

1 pcde 2 cabal açarsanız o pcnin ne kadar yavaşlayacağını ve oynanmaz hale geleceğini düşünüyor musunuz?

bir bilgisayarda 4 tane lineage 2 acabilicek bi bilgisayarda oynuyorum eğer cabal i 2 tane acabileceksem neden acmayim ?
  • aynı ip meselesi bence yanlış internet kafe o zaman oyunları illegal şekildemi açıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

quote:

bir bilgisayarda 4 tane lineage 2 acabilicek bi bilgisayarda oynuyorum eğer cabal i 2 tane acabileceksem neden acmayim ?

lineage ve cabalı bir tutuyorsan söyleyecek lafım yok sana onun görüntü ve kalitesi ne cabalınki ne

sen 2 tane cabal açmayı dene ve gör bakalım noluyor bilgisayarına.
  • açmaszın x trap sistemi tamamen farklı aynı ıp den bağalndığın belli olur hemen dc olursun !
  • İyide millet kafelerde nasıl oynuyor akıl var mantık var.
    Bir IP'den 20 kişi oynuyor nerdeyse..
  • Bu Cabal'da olan bir özellik değil.Bir şekilde açarsan da sorunlarla karşılaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 14 Ağustos 2008; 9:03:56 >
  • Grafik tartışmasındansa konuya odaklanalım. Cabal ı 3-4 kez açacak sistem kurmak çok pahalıya patlamaz. Sistem panelimde 4-5 cabal açacak bir sistem mevcut. Öyleki, cabal açıkken grafik kartı kullanımı %10 u geçmiyor. Bu, teoride 10 cabal açabilirim demek. Ama nasıl? KO açılabilyordu, KO bölümüne bir bak istersen. Aynısını denersin.
  • bu niçin gerekli onu da anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revue

İyide millet kafelerde nasıl oynuyor akıl var mantık var.
    Bir IP'den 20 kişi oynuyor nerdeyse..

alıntı yazmayı unutmuşum reklam yapmak istemem ama cabal bilmem ne diye bi forumda okumuştum bende bilmişlik yaptıysam özür dilerim sizden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

Grafik tartışmasındansa konuya odaklanalım. Cabal ı 3-4 kez açacak sistem kurmak çok pahalıya patlamaz. Sistem panelimde 4-5 cabal açacak bir sistem mevcut. Öyleki, cabal açıkken grafik kartı kullanımı %10 u geçmiyor. Bu, teoride 10 cabal açabilirim demek. Ama nasıl? KO açılabilyordu, KO bölümüne bir bak istersen. Aynısını denersin.

KO ve cabalı bir tutma bence üstelik KO da öyle olmuyor dc yiyor diğer chara girince öyle birşey yok ama vardı eskiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.