Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim acemilik:ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. KH. VE KH.TK./MANİSA ALAŞEHİR

Usta:
    23'ÜNCÜ MOT.P.TÜM. KH.VE KH.BL./İSTANBUL EYÜP

Alaşehir çıkan var mı?? Bir de benim de Eyüp 23. Mot. Tüm ama 6. mot.P.A değil Hasdal değil yani biz neyiz acaba bu durumda?
  • ahmet__44 devrem benim be..iste askerlik dostluk ve paylaşmaktır..sagol..kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlu26

sagol devrem düşünmen bile yeter gerçekten kırklareli lüleburgaz .babaeski keşan süper olurdu bana..))) çünkü edirnede yaşıyorum..

bana da biraz uzak kaçıyor oralar. manisa da uzakta yine kırklareliye göre yakın :)
  • Selam Manisa

1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

usta birliği 5'İNCİ KOR.KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL./TEKİRDAĞ ÇORLU

Allah hepimizin yardımcısı olsun .Birebir aynı olan var mıyız bu arada
  • ahmet__44 bendeki ne şans ve devrem..manisa merkez olanların 100de 80 trakya..beni bıraktılar manisada uyuzluguna..bilgisayar bende kesti heralde
  • quote:

ahmet__44 bendeki ne şans ve devrem..manisa merkez olanların 100de 80 trakya..beni bıraktılar manisada uyuzluguna..bilgisayar bende kesti heralde

valla devrem bende ne şans diyorum. güya tercih yaptırdılar ilk tercihe asker öğretmenlik dedim ikinciye yedek subaylık gitti geldi kısa dönem cıktı. hemde her şehir Türkiye'nin bir ucu :)
  • nerden di sen devrem
  • Eğitim Birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği 8'İNCİ MKNZ.P.TUG.K.YRD.LIĞI 2'NCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL./TEKİRDAĞ MERKEZ
  • Beni de yazın tertipler

Eğitim Birliği:1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği: 95'İNCİ ZH.TUG. İS.SVŞ.BL./TEKİRDAĞ MALKARA

Sınıf:İSTIHKAM
  • kleberson1903 devrelerim..usta birliklerinizi trakya yazmayın bi ben kalıcam heralde manisada dokunuyo off trakya offf
  • quote:

kleberson1903 devrelerim..usta birliklerinizi trakya yazmayın bi ben kalıcam heralde manisada dokunuyo off trakya offf

Devrem bana da Trakya cıksa guzeldi.istanbula hem yakın hem memleket , usta birliginde guzel olurdu hatfa sonları evci bile cıkardık yaw
  • deverem benim kütük istanbuldu..oyüzden manisadan kırklareli babaeski keşan çorlu çıkabilirdi..ama herkes trakyaya bizi orda bıraktılar...bende edirnedyim..bana yabancı degildi trakya malum sözlümde var çok zor olcak şimdi..kütük istanbul zeytinburnu ikamette orası..şans işte..bakarsın acemiden sonra vazgeçip trakyay gönderirler
  • Tekirdağ var bikaçtane ama ayni yer yok bea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nerden di sen devrem

malatya memleket devrem
  • Adı COŞKUN
    Sevk Bitiş 15/08/2013 KCelp Dönemi AĞUSTOS 2013
    Eğitim Birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
    Celp Grubu1 Esas Birliği 4'ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BORU TRAMPET TK./EDİRNE KEŞAN
    KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    StatüKISA_DÖNEM ER Sınıf BANDO
    Sevk Başlangıç 12/08/2013

Doğma büyüme istanbulluyum, kütük eminönü. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kleberson1903 devrelerim..usta birliklerinizi trakya yazmayın bi ben kalıcam heralde manisada dokunuyo off trakya offf

hayırlısı olsun kardeşim kısmetimiz böyleymiş :)
  • Eğitim Birliği: 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
    Esas Birliği: 4'ÜNCÜ MKNZ.P.TUG.TOP.TB. 2'NCİ 155/52 MM.LİK K/M OB.BT. (FIRTINA)/EDİRNE KEŞAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerozan

Benim acemilik:ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. KH. VE KH.TK./MANİSA ALAŞEHİR

Usta:
    23'ÜNCÜ MOT.P.TÜM. KH.VE KH.BL./İSTANBUL EYÜP

Alaşehir çıkan var mı?? Bir de benim de Eyüp 23. Mot. Tüm ama 6. mot.P.A değil Hasdal değil yani biz neyiz acaba bu durumda?

Benimde manisa alaşehir kardes.
  • 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
    3'ÜNCÜ ZH.TUG. KOMUTA DESTEK TB. KH. VE KH.TK./TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY

sınıf: tank
  • 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

23'ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6'NCI MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL./İSTANBUL EYÜP Namı diğer Hasdal.

Şimdiden 5 arkadaş olduk sanırım Manisa'dan Hasdal'a giden :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.