Bildirim
1 saat gectikten sonra hiçbi site acılmıyo!!!...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
explorerda sorun olmuyosa onu kur -
linuxte sorun yoksa onu kullan, en güzeli. windows kullanmak istersen de bütün kritik yamaları tamamlamanı öneririm. güncel de bir anti-virüs programı bulundur makinanda. -
zaten asıl sorun explorer da ancak az once ugraşırken otomatik dns almayı denedim bu sefer de aşırı yavaş acılıyo siteler downloadda sorun yok ama.. -
XP kullanıyorsan SP2 kur. Modeminin Firmware'nı update et buradan update edebilirsin
http://www.zoom.com/files/adsl/turkey/5551A_TKv101.exe
Encap ayarlarına bak.PPPoA VcMux 8/35 mi? Kullanıcı adının sonuna @ttnet ekledin mi?
Antispyware programlarınada bir tarat.
quote:
Orjinalden alıntı: cereyanci
ya arkadaşlar bilgisayara yeni format attım.modemim zoom x4.makineyi actıktan yaklaşık 1 saat sonra faln hiçbisiteye giremiyorum.trky-dnsayar da kullandım , firefox da da aynı sorun oluyo ancak linux kullanırken hiçbi sorun yok.
acaba virus mu bunun sebebi, nedir yawwwwwwww!!!!
-
sp2 kurulu, modem update li zaten 5551a degil bi onceki,encap ayarları da ok,@ttnet ekli, spy yok
format yolu gorunuyo...
quote:
Orjinalden alıntı: Northeastwind
XP kullanıyorsan SP2 kur. Modeminin Firmware'nı update et buradan update edebilirsin
http://www.zoom.com/files/adsl/turkey/5551A_TKv101.exe
Encap ayarlarına bak.PPPoA VcMux 8/35 mi? Kullanıcı adının sonuna @ttnet ekledin mi?
Antispyware programlarınada bir tarat.
quote:
Orjinalden alıntı: cereyanci
ya arkadaşlar bilgisayara yeni format attım.modemim zoom x4.makineyi actıktan yaklaşık 1 saat sonra faln hiçbisiteye giremiyorum.trky-dnsayar da kullandım , firefox da da aynı sorun oluyo ancak linux kullanırken hiçbi sorun yok.
acaba virus mu bunun sebebi, nedir yawwwwwwww!!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X