Şimdi Ara

1 senede olabildiğince ingilizce öğrenmek için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bu yıl hazırlık okuyacağım ama sadece hazırlık sınıfını gecmek için değil bir sene boyunca iyi seviyede ingilizce konuşabilmek için sizden tavsiye istiyorum.
    Öncelikle Türkçeyi iyi biliyorum özne,zamir,ek fiil falan ne olduğunu bilmek ingilizce öğrenirken çok gerekli.
    İkinci olarak İngilizcem fena değil senelerdir İngilizce diziler izliyorum.altyazısız izlediğimde bile konusulanlarin çoğunu anlıyorum.ama konuşmam çok zayıf bazen kendi kendime cümle falan kuruyorum iyi olduğumu sanırdım konuşmada ama bir kere cambly kullandım hiç konuşamadım.
    Yapmayı planladıklarım şunlar en baştan hızlıca gramer çalışması düşünüyorum ve her gün kelime ezberleme,ingilizce podcastler falan dinleyip kulak dolgunluğu oluşturmayı düşünüyorum.
    Sonuç olarak önümdeki bir sene boyunca bunlara ek olarak tavsiyeniz var mı app olur video serisi olur farketmez.İngilizceyi biraz da kulağa hitap ederek konuşmak için ne yapmak gerekli kelime telaffuzu üzerine özel bir çalışma yapmalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.