Şimdi Ara

1 senede tm 10kya girilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
5
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ygslysstudent

Hocam bu sene mat2 de 4 netim var ... Siz nasıl çalıştınız lütfen bilgi verin
    Ayrıca netlerimi yazmamışım
    tyt mat 38d 1y
    ayt mat 31d 5y
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Hocam bende çözümlü kaynakları kullanmayı düşünüyorum obp kırık hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırık obp olacağı için dişini biraz sıkman gerek. Ayrıca 40 soruluk edbsos testinden 6.25,(sallamıştım) mattan 32.25 net yaparak tmde 20 bine girdim. sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın ama tmden derece yapmak o kadar ahım şahım bir olay değil. sadece matematiği sıkı tutmanız gerek edbsos1 testinin zorlayacağını düşünmüyorum. tabii tek sıkıntı obp

• quote:

Hocam bende çözümlü kaynakları kullanmayı düşünüyorum obp kırık hocam
    hamda 2k yapsan 7k civarına atar ne kadar iyi yaparsan o kadar az geri gidersin. mesela 4de 18e 3de 11e 2de 7ye 1de 4.5'e atar tahminen
    Yardımcı olduğunuz için teşekkürler 👍

• Zor hocam çalışmak lazım çalışırsan yaparsın bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sadece son sınıfta çalışmıştım. O da YGSye kadar. YGS-LYS karışık gitmiştim. Sonra dedim ben seneye hazırlanayım ama sınavlara yine de girdim. Baktım 20k geldi. Allah bereket versin dedim. Marmara siyasaldayım şu an. Tabii 2016 girişliyim bu arada :)

1 senede tm 10kya girilir mi?

1 senede tm 10kya girilir mi?

• Saolasin hocam sen hukuk kazandın demi hayırlı olsun

• quote:

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler 👍
    Aklınıza takılan soru olursa yazın mutlaka hocam
  • günde 8 saat çalışırsan boğaziçi çevresinden ev bakmaya başla. garanti.
  • Yaşam enerjinizi bu kadar erken yaşta kaybetmeyin.
    mat2 yi halletmek lazım yaparız inşallah sözel dersim iyidir

Sorarım hocam saolasin teşekkürler 👍😊

• Millet sınav ve sonuç konuları ndan nasi sıkılmışsa artık böyle konulara hücum etti 😂😂👆

• Mesajın sonunda cevapladım hocam bu arada vaktiniz varsa mesajımı okuyun derim beni gördükten sonra gaza geleceksiniz çünkü, şimdiden sınavda başarılar dilerim

Ben sınava ilk kez bu sene girdim 9, 10 ve 11'de sadece LoL oynadım dolayısıyla OBP'm düşüktü (üçünün ortalaması 68.5) ve hiçbir konuyu bilmiyordum yani -1 ile başlamıştım seneye.

Her neyse okullar açıldı ben ilk bir ay yattım, sadece sosyal çözüyorum onu da çalışmadan çözmeye çalışıyorum ki sorduklarında çözüyorum diyebileyim diye. Zaman geçti okul kursları başladı Kasım ortası gibi o zaman netlerim TYT (T-S-M-F) 23, 8, 6, 0, AYT (E-M) 11, 3...

Kurslara kalmaya devam ettim ben 15 tatile kadar o sürede düzenli çalışmaya başladım biraz daha. Böyle devam ettim yarıyıl tatiline kadar. Tatilin ilk günü netlerim şu şekildeydi 30, 10, 16, 2...

Ben idare eder gibi görüp edebiyata geçtim tatil süresinde çünkü ayt için kitap yüzü bile açmamıştım. Edebiyat çözdüm sadece tatil boyunca ve bundan sonra sürekli edebiyat ve TYT denemeleri çözmeye devam ettim sınava kadar. Edebiyatı bitirmem Nisan'ın 3. haftasonuna kadar sürdü. Sonrasında Mat-2 ve Sos-1 için çalışmaya başladım. Mat-2'de 3 net yapan ben 5 haftada 26'ya çektim netimi geometri hiç çalışmadan.

Çok uzadı sadede gelicem: Ben bile TM 20k olabildiysem yanlış kaynaklarla temel atmaya çalışarak, temelim olmadan denemelere girip soru bankası bitirmeye çalışarak ve -1 ile seneye başlayarak sen niye 10k olamayasın?

• quote:

Saolasin hocam sen hukuk kazandın demi hayırlı olsun
    Hukuk yazmadim hocam ITÜ Ekonomi yazdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meslek lisesi mezunuyum 0 olarak dersaneye başladım 8K yaptım tabi kırık obp 25 e attı yaparsın yani zor değil

• Unide olacaksın başında aile yok, temel zayıf yani çalişman lazım ama dedigim gibi basinda ailen yok. Ev işi yemek işi çamasır işi ama yaninda ailen yok. Para dert olmalı ama yaninda ailen yok, sevgilin var yatarsin kalkarsın rahatsın çünkü ailen yanında yok. 10bine afedersinde pok girersin.

Evinde sırtinı sivazlayan bir dediğini 2 etmeyenler varken temel bile atmamışsın. Ben iddia ediyorum ilk 100bine bile giremezsin. Her iddaa ya varım. Sende varsan ösym şifrenle bul beni.

• Neden hocam ya hukuk prestijli deilmi

• Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    Bravo hocam başarılar

• quote:

Neden hocam ya hukuk prestijli deilmi
    Hukuk istemiyorum. Ayrica prestij falan hikaye. Ne meslek yaparsan yap prestiji sen belirlersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.