Şimdi Ara

1 senede tm 10kya girilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
5
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmaz diyenler nedeniyle beraber yazarsa sevinirim. ünideyken çalışacağım ama dersler kek o sıkıntı olmaz.
    Bildiğiniz böyle örnekler var mı?

Temel çok az var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il mostro di firenze -- 12 Ağustos 2018; 14:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok az temelle zor çok iyi temeli olup son yıl çalışmayan adamlar giremiyor.Temeli iyi olup son yıl çalışanlar girebiliyor.Senin ise okul açılana kadar temel atman lazım sonra köpek gibi çalışacaksın ama buraya da hep girme haftada bir tavsiye için gir yeter

• Çok rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üni de çalışmayı düşünüyorum fakat obp kırık ....

Girilip girilmedigini bilecek tek kişi sen ve benim o halde bı an önce çalışmaya başla. üni de çalışmak zor fakat kolay olsa herkes yapardı

• mat 2 sıfırdı, türkçem leşti 53k yaptım bu sene 1kyım
    Eğer günde 2-3 saat adam gibi çalışırsan ilk 2k banko hocam
  • Hocam bende üni de hazirlanmayi düşünüyorum girilir mi çalışmaya başladım ufaktan hedef TM 15k

• axiengavus kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene mat2 de 4 netim var ... Siz nasıl çalıştınız lütfen bilgi verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 12 Ağustos 2018; 15:4:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtehsan1

Çok az temelle zor çok iyi temeli olup son yıl çalışmayan adamlar giremiyor.Temeli iyi olup son yıl çalışanlar girebiliyor.Senin ise okul açılana kadar temel atman lazım sonra köpek gibi çalışacaksın ama buraya da hep girme haftada bir tavsiye için gir yeter
    Uzun zamandır forumdayım ama oturup şöyle hakkını vererek bir sene boyunca çalışmadım öncelikli hedefim sadece elimden gelenin en iyisini yapmak çünkü içimde ukte olarak kalan tek şey bu. desteğin için çok sağol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il mostro di firenze -- 12 Ağustos 2018; 15:8:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysstudent

Hocam bende üni de hazirlanmayi düşünüyorum girilir mi çalışmaya başladım ufaktan hedef TM 15k
    Kaç yaptın hocam bu yıl

• il mostro di firenze kullanıcısına yanıt
    Reis tm isen işin daha kolay bence yaparsın hadi bakalım ben tm kısmına dikkat etmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtehsan1 -- 12 Ağustos 2018; 15:7:59 >
  • quote:

Hocam bende üni de hazirlanmayi düşünüyorum girilir mi çalışmaya başladım ufaktan hedef TM 15k
    Yapılır ama kırıkla temelsiz zor

• TM pvp server gibi,düzenli bir şekilde çalışırsanız ilk 1000 bile gelebilir.

• Hocam TM 190 k yaptım çalışmadım hiç sadece 1 ay calismisimdir

• trol mu cıddı mı anlayamadım ama gerçekten cevap vereceğim. girmemek girmekten daha zor.
  • quote:

Hocam TM 190 k yaptım çalışmadım hiç sadece 1 ay calismisimdir
    Calismadiysan temelin var mi yok mu bilemeyiz.

• Keldani İmam K kullanıcısına yanıt
    190 k yaptım TM de hocam hiç çalışmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mtehsan1

Reis tm isen işin daha kolay bence yaparsın hadi bakalım ben tm kısmına dikkat etmemişim
    Başlığı tm diye editledim sonradan ondandır hocam. adamsın 👍🏼

• Hocam mat1 de 8 net mat 2 de 4 net yaptım antremanlarla matı 1 ve 2 yıl bitirdim karekök 0 ve birey a yi bitirdim

• quote:

Hocam mat1 de 8 net mat 2 de 4 net yaptım antremanlarla matı 1 ve 2 yıl bitirdim karekök 0 ve birey a yi bitirdim
    Eger kitaplardan verim aldigini dusunuyorsan iyi bir calismayla 30 netin uzerine atarsin mat1de. Mat2 tamamen calismana bagli oldugu icin mat1de 20nin uzerine ciktigin zaman tikir tikir yapilir. Ama dedigim gibi kırıkla 10k için 2k falan olman gerekli.

Huzuryum bu sene 3k oldu 11kya atti.

• quote:

Hocam bu sene mat2 de 4 netim var ... Siz nasıl çalıştınız lütfen bilgi verin
    Hocam çap, karekök fasiküllerini köpekledim. Hocalara geldik videolarını izledim, yer yer diğer hocalara da baktım çünkü hocalara geldik bazen kafamı karıştırdı. Çıkmış sorulara aşırı derecede çok baktım ama tüm senelerin değil sadece lys çıkmış soruları. En önemlisi kendimi bilerek ve kandırmayarak çalıştım. Ayrıca türevi yapmaya başladıktan sonra ben bunu yapıyorum diye 1 ay onun sorusunu çözmedim, gereksiz vakit harcadım türev integral gibi konularda. Çıkma ihtimali olan soru tiplerinin analinizi yaptım çıkmış sorular üzerinden ve analizlerimde tuttu. Analizden kastım da abartı bir şey değil :D mesela trigonometride geometrili sorular her sene şu tip çıkıyormuş dedim bu sene de kesin çıkar dedim 3 trigo sorusunun 1 tanesini cebe attım, gibi gibi. Türev 1 haftamı aldı. İntegral 1.5. Trigonometri 3 günümü. Çıkmayacağını düşündüğün gereksiz kısımlara çalışma ve kafanı şişirme. Kafan rahatça çıkmış mat 2 sorularına göre şekillendir günde 2 saat bile yeter. Kursa veya bi yere gitmediğim birine de soru soramadığım için çap'ı almıştı(integral türev ve geo fasikülleri) her sorusu çözümlü ve bana göre gayet kaliteliydi. Sorun olursa sorabilirsin yine

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.