Şimdi Ara

YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sosyal : 5

Matematik : 27

Fen : 33

• 40-45k aşağısı gelmez hocam
  • O sosyal ne hocam bu sosyalle olmaz bu sene birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam matematik genel olarak zor denilse de yüksek hedefleri olan öğrencileri pek zorlayacak bir dağılıma sahip değildi benim fikrimce. Türkçe ve fen netiniz güzel sayılır ancak sosyalin olmamasıyla maalesef ilk 50k zor gözüküyor gibi.
  • 60-65 arası hocam. Keşke sosyali daha fazla yapsaymışsın

• yirmiucellidokuz Y kullanıcısına yanıt
    Kardrş adam zaten 2016da 60k oluyor kafan mı iyi 25-30 arası oda 2015-2014 arası gelirse

• Massibe M kullanıcısına yanıt
    Hocam matematiğin biraz zaman alması dışında sınavın bir zorluğu yoktu. 2014-2015 arası beklemek fazla iyimser olur diye düşünüyorum.

La 2016 dan da mı kötü gelicek 2016 da 55k adam 60-65k ne olum

2015 sınavının da türkçesi zaman alması dışında hiçbir zorluğu yoktu sonuçlar ortada ama hele 2014 sınavının 2015 türkçesi yada 2017 matı gibi girenleri çok zorlayan hiçbir bölümü yoktu bunuda göz önünde bulundur bence

tam aynısını yazıcaktım sen yazmışsın
  • Bekocuuu B kullanıcısına yanıt
    Sürprizlere açık olmak lazım hocam deme öyle.

2015 türkçesiyle 2017 matematiği karşılaştırılamaz abartıyorsun.

Kolaylığın çok fazla değişmediğini ve giren kişi sayısının her sene arttığını düşününce çok da zor bir çıkarım olmasa gerek? 2016'dan kötü olur olmaz ama 2016'yı alt limit belirlemek doğru değil, sonuçların açıklandığı gün ciddi bir hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmakta fayda var.
  • Arkadaşlar sonuçlar açıklandığında görücez 14-16 arası ama 16ya daha yakın bi sıralam beklemek sürpriz olmaz.
    Kesinlikle hocam 2016 konularında da hep çok zordu 2015 gibi olacak sıralamalar diye konuşulmuş, gördük 2015 i. Her şeye hazırlayalım kendimizi

2015 tr zorluğu ile 2017 mat zorluğu aynı demesim zaten deseydim sıralamayı 2015 gibi beklerdim ama bu sınavın 2014den daha zor olduğunu kabul etmemiz gerek benim kişisel tahminim sıralama 2015-2014 arası 2014e daha yakın kendimden örnek veriyim benim 2014 ygs2 40k 2015 ygs 2 27k 35 ile 40 arası gelmesi süpriz olmaz

• bekotor B kullanıcısına yanıt
    Ne yani sana göre 2016 yla bu sınav arasında kolaylık farkı yok muydu

Kolaylık zorluk kişiden kişiye değişen bir şeydir. Hiç çalışmayan biri 2016'da zorlanır,hırs yapar çalışır bu sene iyi yapar ve çıkışında "iyi lan kolaydı bu" der mesela. Bana göre matematik haricinde herhangi bir zorluk farkı yoktu, matematikteki fark da "ohaaa 2016'dan da kötü mü gelecek yok artık" denilecek kadar büyük değildi.
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    Yav matematik zorsa bunu sende kabul ediyosun hadi diğer dersler eşit tamamen e ozaman 2016 dan iyi gelmeli neyi tartışıyoruz

2016 bizi çok şaşırttı hocam. Benim çevremde çok iyi netler yapan insanlar var. Azımsanmayacak kadar da fazlalar. Bu yüzden diyorum ki iyimser tahminlerde bulunmanın gereği yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.