Şimdi Ara

YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sende haklısın tabi hocam kendini en kötüye hazırlıyorsun sanırsam gerçi bu saatten sonra yapabileceğimiz birşeyde yok şimdi yapabileceğimiz en iyi şey lys çalışmak olucak umarım herkes ygsde az da çok da olsa alamadığı emeğinin karşılığını bu sınavda alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekocuuu B kullanıcısına yanıt
    Geçen yılki gibi senin iddia ettiğine göre "kek" bir sınavdan bile memnun olmayıp bu yıla mezuna kalan insanlar sence ne yapmıştır bu sene? biraz geniş çaplı düşünürsen sen de 28 martta her ihtimale hazırlıklı olur,daha zor üzülürsün. iyisi gelirse ne ala :)
  • Arkadaşlar 15 falan diyen var boşuna hayallere kapılmaya gerek yoks sonra üzülen hepimiz oluyoruz
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    Geçen yıla kek falan demedim sınav 15-14 gibi gelicek de demedim ama bu sınavın geçen seneden zor olduğunu hala söylüyorum geçen seneden kötü bi sıralama bekliyosan seninki kendini fazla kötüye hazırlamak olur

Ayrıca mezuna kalmak sadece geçen sene çıkmadı her sene mezun var 14-15-16 bende mezunum

• Yine 2015 çiler devrede.2016 ya yakın olur diyenlerin hiçbir şekilde mantıklı bir açıklamaları olamaz.En basitinden fen bile 2016 dan daha fazla çelişkiliydi.Mat için yorum bile yapmak mantıksızca.Matın zorluğu demiyorum o kişiden kişiye değişir,ama uğraştırıcılığı diğer derslerin kısa zamanda çözülmesine sebebiyet gösterdi ki bu da bilinen soruların bile kısa zamanda yanlış çözülmesine sebep oldu.Bence 2015 çiler sadece moral bozmak için yorum yapıyorlar

• Bekocuuu B kullanıcısına yanıt
    "Kendini fazla kötüye hazırlamak" diye bir olay olduğunu sanmıyorum, sadece beklentilerini makul ölçülerde ayarlamak benimkisi. neyse 11 gün sonra umarım hiçbirimiz üzülmeyiz,tek temennim ve amacım bu :)
  • Evet ya sınava bir sürü kişi girememiş ordan da yırttık, mat çok zordu ordan da yırttık desek e bide sosyal türkçe fende aşşırı sağlamdı desek 15 sıralaması oluyor ahaha. 15 beklemeye devam arkadaşlar..
  • 200-210 k hocam keşke mat fen 40 çekseymişsin. Sıkma canını lys ye artık

• -brs- - kullanıcısına yanıt

Netler nası hocam kaç k bekliyosun

• 2015 gibi bekleyenler çok üzülecek yazıyorum buraya.

• Herkese teşekkürler beyler.Netleri kendim için sormadım kuzenim için sordum.Ben 11.sınıfım :D Sosyale maalesef süresi yetmedi matematikte çok vakit kaybetmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.