Ya 1. serverlar da delos war.Eziq cz si war.Savaslar war.Zaten dolu olan bi bolum.Bi de kalkmıs pazar serverı oluor.2. serverlardada cz war.Bence 3. serverlar pazar serverı olsun.Sizcede haklı deilmiyin. Saat 7 de olan bi savasa giremiorum neden 100lerce pazarcı war. Siz nasıl bakıorsunz bu fikire.
Ya 1. serverlar da delos war.Eziq cz si war.Savaslar war.Zaten dolu olan bi bolum.Bi de kalkmıs pazar serverı oluor.2. serverlardada cz war.Bence 3. serverlar pazar serverı olsun.Sizcede haklı deilmiyin. Saat 7 de olan bi savasa giremiorum neden 100lerce pazarcı war. Siz nasıl bakıorsunz bu fikire.
+1 bide oyunda lagg yapıyo o kadar kişi pc basında deyilken charları oyunu kasıyor.
pazar serwer i die bişey yoktur!! adamlar counluk nerde kurarsa merc orda pazar serweri olur
quote:
Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain
ii ama herkeze nasıl haber verecez
quote:
Orjinalden alıntı: DarknesS__
ii ama herkeze nasıl haber verecez
Evet ya
quote:
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
pazar serwer i die bişey yoktur!! adamlar counluk nerde kurarsa merc orda pazar serweri olur
Alıntıları Göster
saçma saçma konuşma yaa
quote:
Orijinalden alıntı: madalya15
saçma saçma konuşma yaa
Alıntıları Göster
adam istedigi yerde merc kurar buna kimsenin laf söylemeye hakkı yok!(bu arada ben kurmuyorum)
adam mallarını satılması icin pc basında durmak zorunda degil istegini yapar
quote:
Orijinalden alıntı: maxiheal
adam istedigi yerde merc kurar buna kimsenin laf söylemeye hakkı yok!(bu arada ben kurmuyorum)
adam mallarını satılması icin pc basında durmak zorunda degil istegini yapar
Alıntıları Göster
aslında 3. serverlar güsel olurda insanları oraya yönlendirmek çok zor olur
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrupoll
Alıntıları Göster
tamam sen buraya yazdın ben hemen konuşurum k2 ile 3 e yaparız.ben seni arıcam
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrupoll
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: titanyum22
cok haklısın yonlendırmek ımkansız gıbı bısey
yahu arkdşlar d3 te zaten kalabalık bir merchant topluluğuu var d1 deki ve d2 dekilerde d3 te merchant kurarsa d3 ün hali nice olur..........
quote:
Orijinalden alıntı: TheAssasian
yahu arkdşlar d3 te zaten kalabalık bir merchant topluluğuu var d1 deki ve d2 dekilerde d3 te merchant kurarsa d3 ün hali nice olur..........
keske pazar ıcın ozel bır yer olsa mesela ares tıcaret fln ya da beramus tıcaret fln gıbı... serverlar olsa o zaman pazar ıcın gırenler oraya gırer ve bız daha rahat gırerız ex kasma yerıne.
sizin derdiniz başka bence,onlar 3'e girsin bizde 1'de daha rahat oynıyalım exp kasalım hesabındasınız.Böyle şey edeceğinize alın premium kurtulun bakalım böyle düşünenlere ne diyorsunuz..
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
sizin derdiniz başka bence,onlar 3'e girsin bizde 1'de daha rahat oynıyalım exp kasalım hesabındasınız.Böyle şey edeceğinize alın premium kurtulun bakalım böyle düşünenlere ne diyorsunuz..
quote:
Orjinalden alıntı: LORDadonis
Kart olsa alıcam ama yok.
quote:
Orijinalden alıntı: YKAL008
quote:
Alıntıları Göster
ewt 3. serveri pazar serveri yapalım herkez kurduğu poazarın sonuna "dh" yazsın
quote:
Orijinalden alıntı: YKAL008
quote:
Alıntıları Göster
saçmaaböle topicler fuzuliii bencen ii si 1. serveerla ve ii itemleri orada bulabiliyoz ben ucuza oradan bus alıyom gidiyom 2. veya 3. server lara daha pahalıya satıyom mesealaaa :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme