Şimdi Ara

1 Şubat'ta verdiğim sipariş bugün geldi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Şubat'ta şarj kablosu almıştım AliExpress'ten. Herhalde 12 şubata kadar onların resmi tatiliydi. 14 Şubat'ta Çin'den çıktı olarak görünüyor en son bilgi olarak. Ama kargom daha bugün elime ulaştı. 58 gün sürdü. Kardeşim de kulaklık almış onunkine de baktım onunki de 14 Şubat'ta Çin'den çıkmış ve oda bugün geldi. ? Sadece bende mi böyle oldu yoksa sizde de buna benzer durum var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 şubat ve 1 mart yola çıkanlar hâlâ gelmedi bana china post registered air mail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

20 şubat ve 1 mart yola çıkanlar hâlâ gelmedi bana china post registered air mail
    Hocam ürünün yorumlarına bakıyorum herkes 15 günde 20 günde geldi yazmış bana gele gele 58 günde geliyor. Zaten insanda heves falan kalmıyor o kadar sürede. Normalde Çin'den gelen paketleri açarken heyecanlanan ben bunu açarken sanki marketten aldığım bişeyi açıyormuş gibi açtım.

Umarım sizinkiler de en kısa sürede gelir..

• PTT görevlileri seçim muhabbetine çok yoğunlar bir kaç haftadır. Bunun üstüne bir de gümrük kontrol mevzuatı gelişti paketin macerası 60 gün sürüyorsa 10 günde buraya gelip 50 gün burada takılıyor benim ocak ortası gibi verdiğim sipariş daha geçen gün geldi.
  • şubat başında verilen siparişlerin çogunda sıkıntı vardı. benım hala o günlere ait 2 kargom yolda ve henüz gelmedi.
    1 şubatta yola çıkan ürünüm ise geçen hafta gelmişti. yine aynı satıcıdan 1 mart civari sipariş vermiştim 4-5 gün sonra o geldi. aralarında 1 ay fark olmasına ragmen artık ne tür durumlar oluyor bilemiyorum.
  • Geçen toplu saat almıştım 10 günde geldi takipsiz. Ama ondan önceli aldıklarım da hala gelmedi. Sanırım paketi gönderen arkadaşlar öncelikli ya da önceliksiz şekilde yolluyorlar. Anlaşmalarına göre fark ediyordur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de 15-16 subat tarihli siparislerimden hala haber yok..o donemde ne olduysa buhar oldu cıktı kargolar..mart orası sıparıslerım coktan geldı halbukı..umudu kesmıstım ama sızınkı geldıyse benımkıler de gelebılır demek kı..tesekkurler bılgı ıcın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub182

benim de 15-16 subat tarihli siparislerimden hala haber yok..o donemde ne olduysa buhar oldu cıktı kargolar..mart orası sıparıslerım coktan geldı halbukı..umudu kesmıstım ama sızınkı geldıyse benımkıler de gelebılır demek kı..tesekkurler bılgı ıcın..
    90 günü bile bulabilir hocam sabır sadece...

Ama her seferinde keşke az daha para verip takipli kargoyu secseydim diyorum

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    orası oyle elbet ama takıplı kargo fıyatları da yukseldı alı de..oncelerı 1.5$ cıvarı takıplı alınabılıyordu ama artık 3-4$ dan asagı degıl;zaten dovız durumu malum..aldıgım sey 7-8 lira olunca 2 katı kargo parası vermek de ıstemıyorum acıkcası..zaten bır de su vergı cakallıgı cıkardılar,ne kadar ucuz olursa o kadar ıyı bana gore..mart ta aldıgım 5 sıparısten 1ine vurdu piyango..10 liralık mala 5 lıra vergı odedım acelem yok az daha beklerım,zaten gelmezse para ıadesı sorun olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 15 Nisan 2019; 10:16:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub182

orası oyle elbet ama takıplı kargo fıyatları da yukseldı alı de..oncelerı 1.5$ cıvarı takıplı alınabılıyordu ama artık 3-4$ dan asagı degıl;zaten dovız durumu malum..aldıgım sey 7-8 lira olunca 2 katı kargo parası vermek de ıstemıyorum acıkcası..zaten bır de su vergı cakallıgı cıkardılar,ne kadar ucuz olursa o kadar ıyı bana gore..mart ta aldıgım 5 sıparısten 1ine vurdu piyango..10 liralık mala 5 lıra vergı odedım acelem yok az daha beklerım,zaten gelmezse para ıadesı sorun olmuyor..
    Benim aldığım ürün 18 liraydı kaliteli bir şarj kablosu Türkiye'de 50 liraya satılıyor... Herkes 15 güne geldi yazmış bir bana hep 35 günden önce gelmiyor ne hikmetse

• Feb. 20 2019 tarihinde satın aldığım bir ürün 4 nisanda ulaşmıştı.(karogolama 26 şubat olarak görünüyor)
  • 23 ocak siparişim daha gelmedi. satıcıda inatçı çıktı uzattıkça uzatiyor süreyi. neredeyse 3 ay olacak 5 gün sonra.
  • Verdigim siparişlerin Paketleri genelde 1 hafta içerisinde Çinden çıkiyor.

Ama turkiyeye girip sisteme dusmesi, ulasmasi 3-4 haftayi buluyor. (Hava kargo olmasina rahmen). Gecen yil donumunde 12 adet degişik sipariş verdim. Hemen hepsi nisanin ilk 3-4 gun yola cikmiş. Elime ulasan şimdilik 1tane. Ayni tarihte ciksada farkli rotalar izleyebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk172

Verdigim siparişlerin Paketleri genelde 1 hafta içerisinde Çinden çıkiyor.

Ama turkiyeye girip sisteme dusmesi, ulasmasi 3-4 haftayi buluyor. (Hava kargo olmasina rahmen). Gecen yil donumunde 12 adet degişik sipariş verdim. Hemen hepsi nisanin ilk 3-4 gun yola cikmiş. Elime ulasan şimdilik 1tane. Ayni tarihte ciksada farkli rotalar izleyebiliyor.
    31 Mart'ta sipariş verdiğim ürün hala Türkiye'ye giriş yapmadı.

Bekliyorum.

• Eee?

• 223 gün sonra ürünüm gelmişti benim aliexpressden.

• quote:

Orijinalden alıntı: devulations

223 gün sonra ürünüm gelmişti benim aliexpressden.
    İşte bu yüzden AliExpress

• McCarty kullanıcısına yanıt
    benim 15-20 subat kargolarımın 2 si geldi sadece..gerisinin parasını iade aldım bile..yav noluyor bu kargolara anlamıs degilim..gecmıs yıllarda indirim donemlerınde gecıkme oluyordu ama 70-80 gün nedir arkadas? neden bu kadar gecikiyor ya da gelmiyor artık kargolar fikri olan var mı? takipli-takipsiz farketmiyor,gelmiyor artık kargolarımız..ya sabır
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Devlet kurumu neticede ...ne denli özen beklenebilir ki

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    orası tamam ama eskiden hepsi geliyordu sag salim ve zamanında,2019 basından beri iyice zıvanadan cıktı..nedenini merak edıyorum ,ne degisti de boyle oldu? aşırı kargo mu var,birileri mi talimat verdi acaba,yoksa calısan eylemi mi? aklım almıyor arkadas..indirim bekle,buradakinin (cogu burada yok bile)3 te 1 fiyatına al; sonra gelmesin kaybolsun..kupon da ,indirim de mal da yalan olsun..bu isin de içine ettiler sonunda istedikleri oldu..ucuza alısveris devrinin de sonuna geldik desenize..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.