Şimdi Ara

1 şubatan sonraki peşin telefon fiyatları hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kredi kartına taksit bitiyor da hatların kontratlı satışları devam etmeyecek mi ?
  • Fiyat, yüksek kurdan dolayı düşmez ve G2 al bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle belki düşer,ancak dolar ve euro arttıkça hiç sanmıyorum
  • hyper skyline kullanıcısına yanıt
    Önemli Değil :)
  • Zaten 1 şubattan sonra anca stoktaki ürünlere indirim uygularlar yoksa yeniden sipariş verdikleri ürün dolar baz alınarak geldiği için fiyatlar yine yüksek olur
  • Şahsi fikrim fiyatlarin düşeceği yonunde neden derseniz kimse bir telefona cebindeki sicak parayi baglamaz 2000 tl gidip telefona baglayan sayisi az bu nedenle fiyatlar illaki dusecektir ustelik tl de deger kaybettigi bu gunlerde dedigom gibi bir cok kisi sicak parayi bir telefona baglamayacaktir. Talep az olunca arz azalacak arz azalinca stokta mallar cogalacak bu nedenle fiyatlar dusecek bekleyin derim. Ayrica z1 ve note 3 haric ust duzey tellerin bircogunu kullandim şunu rahatlikla soyleyebilirim tel piyasasi g2 ve digerleri diye ayriyor s4 rezil tel xperia z desen insan o ekrana baktikca sogur ucuzladigi an 32 lik g2 al keyfine bak. Ben g2 mi sattim tel ucuzlayacak diye ve Z1 compact cikma ihtimaline karsilik . Acelem yok diyorsan g2 mini z1 compact bekle

• hocam cevaplar için herkeze teşekkürler bu akşam alıcam sanırım golddan 1550 tl'ye 32 GB lik modelini nasıl sizce fiyat iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyper skyline

hocam cevaplar için herkeze teşekkürler bu akşam alıcam sanırım golddan 1550 tl'ye 32 GB lik modelini nasıl sizce fiyat iyimi?

Normal gibi hocam ama goldda paralel ithalat olabilir oyleyse alma derim basin agrir dandik garanti firmalariyla lg turkiye garantiliyse fena degil fiyato

• akgolo kullanıcısına yanıt
    değil sanırım hocam akşam mağazaya gidip sorcam bu ne garantili diye birde nasıl anlıyoruz LG türkiye garantili olduğunu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.