Şimdi Ara

1 şubatan sonraki peşin telefon fiyatları hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 şubatan sonraki peşin telefon fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ben telefonu peşin alacağım sizce 1 şubattan sonra fiyatlar düşermi düşerse sizce nekadar düşer? Eğer çok bi düşüş olmazsa hemen alacağım bi telefon lg g2 32GB düşünüyorum

• Fiyatlar zaten düşer bide modeller çıktıkça fiyatlar ucuzluyor.Bilirsiniz S4 ilk zamanlar 2100 TL idi şimdi 1400 TL
    Ha bide G2 ALMA !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden g2 almayayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Fiyatlar zaten düşer bide modeller çıktıkça fiyatlar ucuzluyor.Bilirsiniz S4 ilk zamanlar 2100 TL idi şimdi 1400 TL
    Ha bide G2 ALMA !

Neden G2 almasın :)
  • G2 ile S4 fiyatları çok yakın . G2 almak acayip mantıksız.Git S3 al daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 ile S4 yan yana konulmayacak cihazlar eğer g2 de kart yuvası olmaması sorun teşkiletmeyecekse hiç bulaşma s4 e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam S4 kötü diyorsunuz ama XPERİA ya laf yok.4EVER Xperia Z :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hyper skyline kullanıcısına yanıt
    Bende peşin almayı düşünüyorum o yüzden 1 şubat sonrasını bekliyorum belki indirim olur diye ve aynen alırsamda LG G2 32GB alacağım.Piyasada en az şikayet edilen telefon zaten özelliklerinin saymama gerek yok tek eksik yanı artırılabilir hafızasının olmayışı ama 32gb lık versiyonunda kullanılabilir alan25gb yeterli bence
  • Kesinlikle g2 al ve s4'ten uzak dur.
  • s4 almam zaten hiç düşünmüyorum bile, Param olsa z1 alıcağım ama oda çok pahalı oyüzden g2 32GB alıcağım ama kararsız kaldım 1 şubatı beklemeye değermi
  • Alın işte Xperia Z tepe tepe kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 micro sd kart girişi yok şebeke üzerinden görüntülü arama yok aksesuar ve güncelleme sıkıntılı xpreia Z ve Z1 in fotograf kalitesi hayal kırıklıgı dış hoparlör sesi mızmız g2 gibi görüntülü arama yok tavsiyem note3 N9005
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Tamam S4 kötü diyorsunuz ama XPERİA ya laf yok.4EVER Xperia Z :D

hocam dalgamı geçiyorsun s4 xperia z den G2 de her ikisinden daha iyi bir cihaz ?
  • o fiyata alabileceğin en iyi telefondur g2
  • xperia z nin ekranı bu iki cihazdan daha berbat güzel tarafıysa dayanıklıdır malzemesi sağlamdır ve su geçirmezdir
  • hocam xperia z yada s4'ü hiç tavsiye etmeyin hiç içime sinmiyor.Kafama yatan en iyi telefon lg g2
  • hyper skyline kullanıcısına yanıt
    Hiç Düşeceğini Zannetmiyorum Dolar Fırlıyor 2-3 Ay Sonra Anca Düşer Telefon Fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

Hiç Düşeceğini Zannetmiyorum Dolar Fırlıyor 2-3 Ay Sonra Anca Düşer Telefon Fiyatları.

sağolasın hocam
  • Peşin alacağım için 1 şubatı ve sonrasını bekliyorum belkı indirim olur diye lakin dolar bu şekilde giderse tam tersine fiyatlar artabilir :S
  • fiyatları mecbur düşürecekler. 1500-2000 TL ye telefon mu olurmuş?
    Maliyetine bakınca 300-500 TL yi bulmayacak telefonlar uçuk fiyatlara nasıl satılıyor? 12 taksitle satılıyor. İnsanlara cazip geliyor. Nasıl ödeyeceğini düşünmeden hemen kredi kartı geçiyorlar. Şimdi tek slip ödeneceğinden iki kere düşünecekler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.