|
RTX 4060 Tİ Test Sonucu
Merhaba dostlar,
Geçen hafta yeni bir sistem topladım ve ekran kartı, işlemci test sonuçlarımı buraya yüklüyorum. Çok fazla teknik bilgi sahibi değilim ama anladığım kadarıyla sonuçlar fena değil. Bilgili arkadaşlar dan da yorumlarını rica ediyorum. Teşekküler...
GPU ve CPU test sonuçlarım
Yeni bir sistem topladım. Bu sonuçlar sizce nasıl arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.
SİSTEM BİLGİSİ
rtx 4060 ti 8gb
i5 12400f
1 tb m2 ssd
2x16 gb ram
msi pro h610m
msi mag forge m100a
Merhaba, ev içerisinde kullanılacak. Maksimum odadan odaya taşınır. Genel de office programları, film/dizi izleme, online eğitim ve en önemlisi Dota2 kasmadan oynatacak bir laptop tavsiyesine ihtiyacım var :) SSD olmasını ve uzun yıllar sorun çıkarmamasını istiyor ve temenni ediyorum :). Bütçe 10bin ₺
Hesabım çalınıyordu sanırım kurtardım
Az önce hesabıma giriş yapamıyordum ben girmeye çalıştıkça İnstagram başkasının eline geçmiş olabilir diyerek beni şifre değiştirme ekranına atıyordu. Her seferin de aynı sorunla karşılaştım ve bir şekilde duraksadı ve hem mail hem İnstagram şifremi değiştirdim puan bir sorun göZükmüyor. SiZce güvene almış mıyımdır? Bu saatten sonra sorun olur mu. Mail’e gelen uyarı da Eskişehir den giriş yapıldığı yazıyordu ben başka il deyim.
Tat/koku sorunu hk.
Yaklaşık 2.5 hafta önce belirti gösterdim ve ilaç tedavisiyle iki hafta karantina da kaldım. Ağrı ve sızı geçtikten sonra tat ve koku hissi kayboldu. Üç dört gün sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Şuan hiç bir belirtim yok gayet sağlıklıyım fakat hala tat ve koku %70 seviyelerin de alabiliyorum.
Çok can sıkıcı bir durum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tam olarak ne zaman %100 e çıkacak bu oran? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teknobiyotik.com'dan Alışveriş yapmadan önce
|
Bütçe sınırlaması yok, sistem tavsiyesi.
|
Fabia vs Egea (tavsiye)
|
20k boşta duruyor nasıl değerlendirilir?
|
Meslek: Gecelerin Yargıcı
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.633
İkinci El Bölümü Mesajları: 298
Konularının görüntülenme sayısı: 34.355 (Bu ay: 924)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.485 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic